Wanneer verdien je de eerste affiliate commissie?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Een vraag die ik vrijwel elke dag wel een paar keer gesteld krijg, is de vraag wanneer iemand zijn of haar eerste affiliate commissie kan verwachten.

Deze vraag krijg ik dan vaak van mensen die nog niet met affiliate marketing aan de slag zijn gegaan, maar zich dus wel afvragen wanneer ze een eerste commissie kunnen verwachten. En ik snap ook wel dat mensen met die vraag zitten; je wilt immers zo snel mogelijk geld verdienen.

Het is echter belangrijk om te weten dat er niet een zwart op wit antwoord te geven is. Wanneer jij resultaten (of het nou in de vorm van bezoekers of commissies is) gaat krijgen, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Om je hier een duidelijk antwoord op te geven, heb ik de onderstaande ISG Podcast opgenomen.

Beluister de Podcast hieronder, en krijg antwoord op de vraag wanneer je de eerste affiliate commissie kunt verwachten.

ISG Podcast #203 – Wanneer komt die eerste affiliate commissie?

Beluister de Podcast hieronder.

Wanneer jij je eerste affiliate commissie kunt verwachten is dus met name afhankelijk van de niche waarin je gaat beginnen, de kwaliteit van je content, en de zoekwoorden waarover je schrijft.

Weet dat geen enkele site, en geen enkel project, hetzelfde is.

Zoals ik in de Podcast ook aangaf, heb ik sites waarmee ik in de eerste maand al commissies pak, maar ook sites waar het wat langer duurt. Het is belangrijk om jezelf te focussen op het proces, en niet direct op het doel. Het is een constant proces waarin je constant bezig bent om je site te verbeteren, en uiteindelijk toe te werken naar die eerste commissie.

Daarnaast is het ook zo enorm belangrijk om jezelf niet te veel met anderen te vergelijken. Het is jouw journey, jouw weg, jouw missie. Kijk niet te veel naar andermans resultaten en vergelijk jezelf er niet mee. Gebruik andermans resultaten voor motivatie, niet voor meer.

Uiteindelijk draait het om jouw resultaten, en wanneer jij de eerste commissie gaat krijgen. Die krijg je alleen maar door te focussen op je eigen projecten.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]