Waarom jij nog geen geld op het internet hebt verdiend

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Geen geld op internet verdient, frustratie.

Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk al dagen, maanden of jaren bezig om op het internet geld te verdienen, maar heb je nog nooit één cent (of heel weinig) op het internet verdient.

Je vraagt je af hoe dat komt, en hoe het nou kan dat andere mensen wel bakken met geld op het internet verdienen.

In dit artikel zal ik een aantal redenen geven hoe het komt dat jij nog geen geld op het internet verdient hebt. En natuurlijk geef ik ook oplossingen over hoe je juist wél geld kunt verdienen op het internet.

Je hebt geen geduld…

Geld verdienen op internet is voor veel mensen een droom. Het klinkt natuurlijk ook heel erg mooi; simpelweg geld verdienen vanachter je computer! En het is ook heel erg mooi ;).

Wat veel mensen echter vergeten of niet weten is dat het helemaal niet zo makkelijk is als dat het klinkt. Om geld te verdienen op het internet moet je geduld hebben. En met ‘geduld’ bedoel ik heel wat geduld. Want het zal echt niet aankomen waaien.

En dat is ook direct wat ik zo jammer vind van internet marketing (en dus geld verdienen op het internet): het wordt door veel mensen zo makkelijk gemaakt.

Veel ‘internetgurus’ maken beloftes dat iedereen binnen 24 uur geld op het internet kan verdienen. En zo simpel is het niet. Zeker als je nog nooit maar één cent hebt verdiend op het internet.

Zo duurde het voor mij ruim drie maanden (!) voordat ik nog maar één euro dankzij het internet had verdiend. Dat is dus drie maanden werk, voor één euro. Familie en vrienden verklaarden me voor gek.

Maar ik gaf niet op. Ik wist dat als andere mensen het zouden kunnen, ik het ook zou kunnen. Ik bleef met één methode en behaalde daar op den duur succes mee.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

De eerste euro is moeilijker dan de duizendste euro

En dat is ook meteen waar het struikelpunt van veel mensen ligt; als ze na één week nog geen succes hebben behaald, beginnen ze met een nieuwe methode waarvan ze denken dat die wel zal werken. En zo herhaalt zich het hele proces weer opnieuw.

De grootste reden dat mensen, en waarschijnlijk jij ook, nog geen geld verdienen op het internet is omdat ze het geduld niet hebben.

Het is ook echt niet zo makkelijk als dat het lijkt. Serieus geld verdienen op het internet duurt lang en je hebt er veel geduld voor nodig. Maar als het je op den duur gelukt is, dan is de voldoening zo groot.

Geef dus niet op. Begin niet elke week of maand met een nieuwe methode, maar blijf vasthouden aan die methode waaraan je begonnen bent en doe dat net zo lang totdat je er geld mee verdient.

Wanneer je de eerste euro hebt verdient, weet je hoe het moet, en de duizendste euro online verdienen is dan ook een stuk makkelijker.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *