Waarom je af en toe gewoon eens je computer uit moet zetten

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Een paar dagen geleden heb ik een video opgenomen – en op YouTube gezet – waarin ik vertel dat het belangrijk is om af en toe je computer eens af te sluiten, en te genieten van het leven.

Deze video werd ongelofelijk goed ontvangen, en kreeg allerlei leuke reacties van mensen die hierdoor geïnspireerd raakten, en besloten de dag vrij te nemen.

Mission accomplished dus :).

Toch voel ik dat ik nog niet alles over dit inzicht gedeeld heb, en dat wil ik dus doen aan de hand van dit artikel.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Over welke video heb je het?

Voor de mensen die de video gemist hebben (of simpelweg mijn ebook nog niet hebben gedownload), hieronder vind je de video waar ik het over heb.

De video had ik direct opgenomen nadat ik thuis van het strand kwam. Ik kreeg daar namelijk een inzicht, en besloot deze in een video te delen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Wat wil ik hier nog aan toevoegen?

Ik denk dat het enorm belangrijk is om hard te werken, maar ook om ‘hard’ te genieten van het leven.

Want, waarvoor werken we nou eigenlijk? Waarom verdienen we geld?

Dat is toch om voor onszelf te kunnen zorgen en om allemaal mooie dingen te doen?

En als het dan eindelijk kan, als het prachtig weer is, waarom zou je dan een hele dag in een kantoor zitten en alle zonnestralen mis te lopen?

Natuurlijk heb ik het dan niet alleen over de zonnestralen, maar ook de dingen die daarbij komen kijken. Naar buiten gaan, mensen ontmoeten, nieuwe ervaringen opdoen… noem maar op!

Ik wil niet dat als ik later op mijn leven terugkijk, dat ik dan hele dagen achter de computer gezeten heb om alleen maar te werken en NIET van het leven genoten te hebben.

Veel mensen stoppen te ‘leven’ nadat ze een vaste baan hebben, of als ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Dit is volgens mij niet de manier om te leven.

Andere mensen zullen je raar aankijken…

Het leven is veel meer dan alleen maar werken en geld verdienen. Het leven vindt zich niet alleen maar plaats achter je computer, of op het internet.

De wereld biedt genoeg mooie dingen om te zien, mee te maken en te ervaren. Wees niet bang voor nieuwe ervaringen!

Ik besef dat het raar kan aanvoelen om zomaar je computer uit te zetten en wat anders te gaan doen (terwijl iedereen werkt), maar dit went wel.

Pasgeleden heb ik een artikel geschreven waarin ik je aanraad om maar 2 uur per dag op het internet te zitten. Je zult merken dat je veel productiever gaat worden in de uren dat je online ‘mag’.

Overigens zullen veel mensen je raar aankijken als je zomaar zegt er “tussenuit te gaan”, en op een doordeweekse dag rond 14:00 uur naar het strand te gaan (of andere toffe dingen te gaan doen). Trek je hier niks van aan; deze mensen zijn simpelweg jaloers.

Het mooiste van internet ondernemen vind ik nog wel dat ik gewoon mijn eigen tijden kan indelen, kan gaan en staan waar en wanneer ik wil, en ik voor niemand verantwoording hoef af te leggen.

Andere mensen werken van 09:00 tot 17:30 uur. Ik werk wanneer het mij uitkomt. Dat dit soms s’ochtends vroeg en s’avonds laat is, hoort er bij en vind ik juist hartstikke tof!

I live life my own way, en hopelijk doe jij dat ook, of ga je dat vanaf nu doen.

Werk hard wanneer het nodig is, en geniet er van wanneer het kan.

Work hard, play hard!

Hopelijk heb ik je hiermee geïnspireerd en doe je hier wat mee.

Have fun!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *