Waarom ik het nooit druk heb en toch (zoveel) geld verdien

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Een quote die ik gister tegenkwam is: “Busy is a decision” – een mooie quote die voor mij (en waarschijnlijk ook voor jou) heel sprekend en belangrijk is.

We leven in een tijd waarin het ‘cool’ of ‘normaal’ lijkt te zijn dat je “het druk hebt”.

Regelmatig krijg ik dan ook de vraag van mensen “of ik het een beetje druk heb”, en als ik dan “nee” zeg, ze direct denken dat het slecht met de business gaat.

In tegendeel, hoe ‘rustiger’ ik het heb, hoe beter het met de business gaat. Als ik het druk heb betekent dit voor mij namelijk dat ik de zaken niet voor elkaar heb. Pas als het rustig is, betekent dat alles goed gaat.

“Nee, ik heb het niet druk, maar ik verdien wel goed”, is dan ook vaak iets wat veel mensen niet kunnen begrijpen.

Vandaar dan ook deze blog, om het één en ander wat toe te lichten – en om jou duidelijk te maken dat je het niet altijd druk hoeft te hebben.

Waarom ‘druk zijn’ betekent dat je geen prioriteiten stelt

Als ik kijk naar ondernemers in mijn kringen dan zie ik dat ze het veelal heel druk hebben – en dit ook als een goed teken zien.

En tuurlijk; in zekere mate is het ‘druk hebben’ ook goed, dat betekent dat er brood op de plank komt en dat je klandizie hebt – begrijp me niet verkeerd.

Echter, druk zijn kan ook betekenen dat je niet de juiste prioriteiten stelt. Als jij het druk hebt, dan kies je er voor dat je het druk hebt. Je bent van het ene naar het andere aan het rennen, en bent telkens bezig om ‘brandjes te blussen’, terwijl het ook anders kan.

Druk zijn is vaak een kwestie van niet de juiste prioriteiten stellen. Je vindt het belangrijker om met elke dag met kleine dingen bezig te zijn die jou veel tijd kosten, en vaak weinig op brengen, dan dat je even een stapje terug doet en juist aan je business gaat werken – in plaats van in je business gaat werken.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe ik het zo relaxt kan hebben en toch (zoveel) geld kan verdienen

Echt, mijn dag is super relaxt. Ik heb geen haast, heb zelden tot nooit stress en bepaal zelf hoe mijn dag er uit ziet – en toch verdien ik (veel) geld.

Dit komt omdat ik mijn business voor mij heb laten werken, in plaats van andersom.

In plaats van dat ik continu met klanten bezig ben, of uurtje factuurtje aan het werken ben, verdien ik geld terwijl ik op dat moment niet aan het werken ben.

Ik kan gewoon een dagje offline, en toch geld verdienen. Tuurlijk; ik moet wel iets doen, maar het is niet zo dat als ik offline ga, ik niks meer verdien. Mijn business werkt vóór mij, en laat zo mijn geld weer voor mij werken.

Dit is natuurlijk mogelijk door het ‘vak’ wat ik uitoefen, maar ook door hoe ik mijn business heb neergezet. Ik werk niet ‘in’ mijn business, maar ‘aan’ mijn business. En juist omdat ik aan mijn business werk, wordt mijn business elke dag weer een beetje beter, zonder dat ik er meer uren in hoef te steken.

Ik optimaliseer mijn business en probeer zo juist een business op te zetten die zo ‘rustig mogelijk’ is.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Constant hetzelfde doen, maar andere resultaten verwachten

Hopelijk besef je dat het niet altijd goed is dat je het druk hebt. Dit betekent namelijk dat je altijd maar in je bedrijf bezig bent, en vaak elke dag hetzelfde doet. En zoals Einstein het al zei: “The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result.”

Je bent telkens met hetzelfde bezig, maar verwacht dat je andere resultaten krijgt, of dat je business maar door blijft groeien.

Je business groeit pas als jij dat ook doet, en daarvoor moet je andere inzichten opdoen.

Mijn business is het meest gegroeid van momenten dat ik juist helemaal niet in mijn business aan het werk ben, maar met een ‘overview’ naar mijn business kijk, zoals op vakantie.

Probeer met een afstandje naar je business te kijken, en probeer in te zien dat wanneer je altijd maar ‘in’ je business werkt, je altijd slaaf zal zijn van je bedrijf. Je moet juist je bedrijf voor jou laten werken; dit doe je door aan je bedrijf te werken.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *