Video: Waarom geld verdienen op internet geen sprookje is

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Voor veel mensen is geld verdienen op internet een sprookje.

Voor veel andere mensen is geld verdienen op internet echter de harde realiteit.

Hoe komt dit? Wat is het verschil tussen deze twee groepen mensen?

En wat moet je doen om daadwerkelijk (veel) geld te verdienen op het internet?

Ik besloot onderstaande video op te nemen en het aan je uit te leggen.

Video:

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Transcript:

Hey Jacko Meijaard hier, welkom in deze video en in deze video wil ik het even met je hebben over waarom geld verdienen op internet geen sprookje is. En het is een beetje raar om zo in deze camera te kijken, voor de duidelijkheid, dit is gewoon mijn mobiel waarmee ik deze ‘selfie-video’ maak.

Anyway, voor heel veel mensen is geld verdienen op het internet gewoon een sprookje. Heel veel mensen willen wel geld verdienen op het internet, maar heel veel mensen lukt het gewoon nog steeds niet. En aan de andere kant zijn er weer wel veel andere mensen – waaronder ikzelf – die weer wel gewoon geld verdienen op het internet.

Dus, wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze twee mensen? Ik denk eigenlijk dat het voornaamste verschil is, dat de mensen die daadwerkelijk geld verdienen, dat die dus doorgezet hebben. Heel veel mensen die geld willen verdienen op het internet, die falen, die stoppen ermee. En op zich, het is een keuze, je kunt zeggen van “ik stop er mee, ik ga er niet meer mee verder”, en echt, ik heb echt twee-drie maanden keihard gewerkt voordat ik eindelijk geld ging verdienen op het internet. En dat begint gewoon met één euro. Maar die ene euro is echt wel mega belangrijk.

Want dankzij die eerste euro ga je inzien van, “oké, ik kan dus 1 euro verdienen, ik kan dus ook 2,- euro verdienen, ik kan dus ook 20,- euro verdienen…”. En zo is het dus een kwestie van gewoon opschalen. Maar als je eenmaal die eerste euro hebt verdiend, dan weet je dat het mogelijk is om geld te verdienen op internet. Het is dan aan jou om door te blijven gaan. En misschien ben je al wel maanden bezig en heb je nog niks verdiend. Echt, je weet in ieder geval van, oké, dit werkt dus niet, en ik moet dus iets anders gaan doen. Of ik moet iets gaan veranderen in wat ik nu aan het doen ben.

En zolang je niet stopt, ben je niet aan het ‘falen’. Je bent nu gewoon bezig om te gaan ontdekken van hoe kan het dan dus wel. En heel veel mensen die denken wel dat het heel erg simpel is en worden ‘gelokt’ door kreten als “verdien morgen al 250,- euro per dag”, maar zo simpel is het natuurlijk niet en zo simpel gaat het ook niet worden.

Ik vergelijk het ook wel eens met het leren spelen van een muziekinstrument. Wil je bijvoorbeeld piano gaan leren spelen? Ook als je daarmee begint kun je nog niks. Je kunt nog geen noten lezen, je kunt nog geen liedjes spelen. Je kunt dan wel zeggen van “ik kan het niet, dus ik stop er mee”, maar het gaat er om dat je oefent, oefent en nog eens oefent. Hoe meer tijd je er in steekt, hoe beter je er in gaat worden.

Ik weet even niet uit welk boek of welke regel dit is, maar het is zo dat als je ergens 10.000 uur in steekt, dan pas ben je eigenlijk pas een expert, en dan pas ga je dus ook je eigen methodes en eigen methodes ontwikkelen. Dan sta je eigenlijk boven wat er aan jou is geleerd. Je gaat dus eigenlijk je eigen niveau te boven. En dat is dus pas als je minimaal 10.000 uur ergens in hebt gestoken.

Dus het is heel erg belangrijk om dit in te zien: dat het niet van de één op de andere dag kan. Want je begint gewoon op punt nul, en iedereen begint daar op. En de mensen die daadwerkelijk succes halen, de mensen die daadwerkelijk duizenden euro’s verdienen, dat zijn de mensen die doorgezet hebben, en die niet hebben opgegeven. En zo zie ik het voor mezelf ook. Ik begon op nul, en echt genoeg vrienden, kennissen en familieleden zeiden tegen mij: “Jacko, doe dit niet, zoek een baan, maak je studie af, zoek gewoon een veilige baan..”.

En als ik zie waar ik dan vandaag de dag ben, ik kan gewoon overal ter wereld geld verdienen. Ik verdien echt meer dan de mensen die tegen mij zeiden dat ik dit dus niet moest doen, en dat eigenlijk op een relatief simpele manier. Maar dat is gewoon puur omdat ik doorgezet heb, en omdat ik in mezelf ben blijven geloven.

Daarmee is het ook enorm belangrijk, dat als jij iets graag wilt, om er gewoon voor 200% voor te gaan. En dat houdt ook in dat je soms op een zaterdagavond terwijl je vrienden op stap gaan of uit eten gaan, dat je dan tegen jezelf zegt: “nee, nu niet. Ik ben nu aan mijn business aan het werk, en ik ga pas rusten of wat anders doen zodra ik succes heb”, en daarbij komt ook: zet die televisie eens uit en werk aan je business.

Als jij iets wilt, hoe graag wil je het dan? Ben je bereid om alles opzij te zetten om dit te realiseren? Of zeg je van: “Maw, oké, hoeft niet per sé, ik zou het wel leuk vinden maar ik kijk toch liever naar een voetbalwedstrijd”.

Dus, besef dat voor jezelf. Hoe graag wil jij het? En als je er echt 100% voor wilt gaan, dan gaat het je ook écht lukken. Maar besef ook dat het niet heel erg simpel is. Nogmaals: zet je door? Ben je 100% bereid om er voor te gaan, dan gaat het jou lukken.

En dat is het verschil tussen de mensen die denken dat geld verdienen op het internet een sprookje is, en de mensen die al daadwerkelijk veel geld verdienen op het internet.

Anyway, ik hoop dat je wat aan deze video hebt gehad, ik wens je nog een hele fijn dag toe!

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Video: Waarom geld verdienen op internet geen sprookje is

  1. Waardevolle video;). Blijven doorgaan is de sleutel. Je eerste verkoop is zo belangrijk. Af en toe nee zeggen hoort er ook bij. Ik heb wel gemerkt dat ik wel eens door kan slaan in het nee zeggen.

    Ik moet mijzelf nu af en toe ook afremmen en na een bepaalde tijd mijn pc uitzetten. Er waren dagen dat ik zo lang heb doorgehaald, dat ik vergat welke dag van de week het was.(helaas heb ik hierdoor ook mijn meest recente afspraak bij de tandarts moeten missen, en door het niet afbellen toch de rekening moeten betalen)

    Q

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *