Video: Ga eens op je bek!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Niemand maakt graag fouten. Iedereen doet het liever in één keer goed. En dat is natuurlijk logisch. Toch is het niet verkeerd om af en toe eens keihard op je bek te gaan.

Je leert er van. Je groeit er van. Je weet wat je de volgende keer niet moet doen.

Hier heb ik een video van gemaakt, om jou te motiveren om (en waarom) je eens een keer keihard op je bek moet gaan.

Ik ging ook keihard op mijn bek…

Om je ietwat te motiveren, zal ik je vertellen wat mijn grote ‘op mijn bek’-moment is geweest.

Toen ik voor het eerst de Ultieme Vrijheid Methode (mijn eerste videotraining) lanceerde, had ik gedacht dat ik enorm veel verkopen zou hebben, en dat dit enorm veel geld zou opleveren.

Niets bleek minder waar, want de lancering was – in mijn ogen – een grote flop. Ik had slechts 6 verkopen op de eerste dag, terwijl ik op minimaal 100 had gehoopt. Deze verwachtingen waren achteraf ook onrealistisch, aangezien mijn mailinglijst uit amper 200 mensen bestond.

Doordat de lancering niet was gegaan hoe ik het wilde, heb ik enorm veel geleerd, en de dingen die ik geleerd had (en dus fout had gedaan) in mijn herlancering anders gedaan.

Het resultaat was dat ik op de eerste dag meer dan 100 verkopen had gerealiseerd!

Dit had ik niet voor elkaar kunnen krijgen als de eerste lancering goed was gegaan; ik heb op de harde manier geleerd wat ik anders moest doen om een succesvolle lancering te hebben.

Daarnaast heb ik natuurlijk alle kennis in mijn hoofd (en op papier) opgeslagen, zodat ik deze fouten nooit meer ga maken.

Zie daarom fouten niet als ‘fouten’, maar als leermomenten. Leer van je fouten, zodat je ze de volgende keer niet maakt.

Wees niet bang om te falen; niet alles kan in één keer goed gaan.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *