Top Google Positie: Van Pagina 3 naar #1!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

We weten allemaal hoe belangrijk het is om hoog in de organische resultaten van Google te komen. Het is eigenlijk hoe mijn volledige business werkt.

Mensen zoeken naar bepaalde zoektermen, zien één van mijn websites, klikken er op, lezen de content en klikken verder naar ofwel mijn affiliate link, of een andere call to action.

Organisch ranken is king. Het kost je niks, en levert je een boel op.

In de afgelopen maanden is Bart (van Klik Proces) bezig geweest met het optimaliseren van een pagina voor Internet Succes Gids.nl. Namelijk deze pagina over passief inkomen.

Deze pagina stond ergens op pagina 3, en is in relatief korte tijd gestegen naar een positie op pagina #1. Momenteel staat deze pagina op de term ‘passief inkomen’ op positie #8, maar ik verwacht dat deze nog wel hoger zal gaan scoren.

Afgelopen week heb ik Bart gevraagd hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen; hoe hij ervoor heeft gezorgd dat deze pagina zo lekker is gestegen in Google – ik denk namelijk dat dit voor heel veel mensen super waardevol kan zijn.

Check de video hieronder om te zien wat er precies is gebeurd, en hoe Bart dit voor elkaar heeft gekregen.

In de afgelopen paar dagen is deze video enorm goed ontvangen door de Internet Succes Gids.nl community, en ook op YouTube krijgt de video behoorlijk wat likes.

Zeker kijken dus ;-)!

Video take-aways (wat wordt er behandeld?)

Een aantal take-aways uit de video zijn:

  • Zorg er voor dat je de meest waardevolste pagina over het onderwerp hebt
  • Deze pagina moet ook relevant zijn; is het wat mensen zoeken?
  • Maak van die ene pagina dé pagina over het onderwerp
  • Link al je kleine artikelen over soortgelijke zoektermen, naar dit ene artikel
  • Bouw interne links op
  • Heb geduld – ga geen grote veranderingen terugvoeren omdat je alleen maar zakt in Google

SEO is een lange termijn proces; verwacht dus geen wonderen van de één op de andere dag, maar bouw aan het grotere geheel.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Top Google Positie: Van Pagina 3 naar #1!

  1. Informatieve video en vooral ook motiverend om zelf een aantal pagina’s onder het vergrootglas te leggen. Hopelijk in de nabije toekomst meer van dit soort content op je website! =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *