Podcast #14 – Betalen om te solliciteren?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
podcast jacko meijaard

Het is weer vrijdag, en dat betekent weer een nieuwe Internet Succes Gids.nl Podcast!

In deze podcast behandel ik een vraag die mij vaak per mail gesteld word; namelijk de vraag waarom mensen zouden betalen om toegang te krijgen tot mijn video’s.. om te solliciteren voor een baan moet je toch ook niet betalen?

Anyway! Podcast nummer 14 (alweer) besluiten je en lees je hieronder!

Podcast #14 – Betalen om te solliciteren?

Beluister hieronder Internet Succes Gids.nl Podcast #14.

Wil jij de baas over je eigen leven worden, of kies je er voor om voor een baas te werken?

Vind je dit nou een toffe podcast? Abonneer je dan op de Internet Succes Gids.nl Podcast in iTunes, en mis geen enkele podcast meer.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Transscript

Kun je de podcast om de één of andere reden niet beluisteren (omdat je in een overvolle trein zit en je oordopjes vergeten bent bijvoorbeeld)? Voor het gemak heb ik de podcast laten uittypen.

Ik heb best wel lang gezocht naar een onderwerp voor deze podcast. Ik wist even waar ik een podcast over kon houden, en ik had even geen inspiratie. Ook omdat er binnenkort een toffe podcast aan zit te komen. Wat ik besloten heb om te doen, is dat ik even in mijn mailbox ging kijken, en ging kijken welke mails ik vaak kreeg, om daar inspiratie voor op te doen voor een nieuwe podcast, en dat is gelukt.

Ik kwam een mail tegen van iemand die mij deze week gemaild heeft, en die persoon die reageert op een mail van mij uit de autoresponder, en die vroeg – een beetje boos – waarom hij eerst geld uit moet geven, voordat hij geld kan verdienen. Hij zei: “als ik ga solliciteren voor een baan, dan hoef ik toch ook geen geld te investeren?”.

Dit is een vraag die mij heel vaak gesteld word. Op zich snap ik wel waarom sommige mensen dit naar mij mailen. Ik bied een oplossing aan om te leren hoe je geld kunt verdienen op het internet. Als jij geldnood hebt, of je wilt geld verdienen, dan kun je gaan solliciteren bij een baan, en dan bestaat de kans dat je aangenomen word en dan ga je aan de slag. Je gaat dan geld verdienen – je hoeft er niks voor te betalen. Je weet wat je elke maand gaat verdienen en that’s it. Het is ook de meest makkelijke weg. Je gaat solliciteren, je krijgt een baan, en je krijgt elke maand gewoon geld op je rekening gestort. Het is het meest makkelijke, en het meest veilige wat er is. Eigenlijk ben je dom als je eigen baas word.

Als je ondernemer bent dan heb je ten eerste al niet de 110 vakantiedagen. Je hebt natuurlijk 52 keer weekend. Dan heb je nog vakantiedagen, andere vrije dagen en je krijgt gewoon doorbetaald. Eigenlijk heel erg bizar. Dus eigenlijk ben je heel dom als je bezig bent met het opzetten van een eigen business. Je maakt het jezelf eigenlijk veel moeilijker. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat als het je lukt, dat je dan tegen niets of niemand verantwoording af hoeft te leggen. Jij bepaald wat je doet. Jij bepaald wat jouw business is, hoe je dag er uit ziet. Ik zou echt nooit meer voor een baas kunnen werken. Het lijkt me echt vreselijk om van half negen tot vijf, elke dag, dag in, dag uit, voor iemand anders geld te gaan verdienen. Natuurlijk is het wel mega makkelijk om een X bedrag op je bankrekening te krijgen, maar je verdiend wel geld voor iemand anders, en je laat iemand anders jouw leven bepalen. Het lijkt me echt vreselijk om bij een baas om vakantiedagen te moeten vragen. Om te vragen wanneer het oké zou zijn om op vakantie te gaan.

Dat is het verschil met als jij gaat solliciteren voor een baan, dan ga je solliciteren naar vastigheid. Om in loondienst te werken. Ga je in jezelf investeren… investeren in programma’s.. om te leren hoe je geld kunt verdienen op het internet, dan ga je leren hoe je zelf je inkomen kunt gaan verdienen. Dan ga je leren hoe je zelf geld kunt verdienen op het internet. Je hoeft mijn programma in principe niet aan te schaffen, er staat genoeg informatie op het internet, maar ga je met mijn videotraining aan de slag, dan heb je wel een stappenplan waarin je word uitgelegd hoe je geld kunt gaan verdienen op het internet. Je hebt mijn support, ik vertel je wat wel en niet moet doen, en je leert van iemand die al geld verdiend op het internet. Wil je niet investeren, zoek het dan zelf uit – even grof gezegd. Er staat genoeg informatie op het internet waarin je kunt vinden hoe je geld kunt gaan verdienen op het internet. Je moet het dan allemaal zelf gaan doen.

Mij lijkt (in dit geval) 47,- euro een hele kleine investering met wat je hiermee kunt gaan bereiken. Als jij met die kleine investering het voor elkaar krijgt om 1000,- euro of meer te gaan verdienen, dan is dat volgens mij de beste investering die je maar kunt maken, en dat is makkelijk mogelijk.

Dus voor de mensen die zich afvragen waarom ze geld moeten investeren voor mijn video’s, en waarom is het gratis om te solliciteren voor een baan… wil jij elke maand hetzelfde geld verdienen, en voor iemand anders geld verdienen, ga dan zeker solliciteren voor een baan. Ik hou je echt niet tegen. Maar wil je leren om geld te verdienen op het internet, om vrij te zijn, om vrijheid te ervaren, daarvoor zul je moeten investeren in kennis. Ik denk dat de investeringen die je in jezelf maakt, dat dat de beste investeringen zijn die je maar kunt maken. Je investeert om jezelf beter te maken, je investeert in kennis, je investeert om dingen anders te gaan doen. Investeer je niet in jezelf, dan blijf je eigenlijk altijd hetzelfde doen.

Door in jezelf te investeren, krijg je nieuwe kennis en word je ook gepusht om nieuwe dingen te gaan ondernemen. Ik kan je zeggen dat een investering in mezelf zich al vaak tientallen of zelfs honderden keren zichzelf heeft uitbetaald. If you don’t pay, you don’t pay attention. Als je niet betaald, is er voor veel mensen geen waarde aan vast en stelt het niet zoveel voor. Als je niet betaald is de druk niet hoog genoeg om er wat mee te gaan doen. Maar daar kan ik een hele andere podcast over vullen.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *