Nieuw: Internet Marketing Begrippenlijst!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest van een nieuwe pagina op Internet Succes Gids.nl, namelijk de Internet Marketing Begrippenlijst!

Op deze pagina vind je een heleboel begrippen en termen die met internet marketing te maken hebben.

Hierdoor kun je dus, als je een term niet begrijpt of snapt, eenvoudig naar de Internet Marketing Begrippenlijst navigeren en de term opzoeken.

Ben je op zoek naar een term die er nog niet tussenstaat, reageer dan onderin de pagina met jouw verzoek van de term waar je meer informatie over wilt weten.

Maak een begrippenlijst van jouw niche!

Ik raad je echt aan om een begrippenlijst te maken van vaktermen en jargon van jouw niche.

Door ‘wat is…’ pagina’s te maken, bestaat de kans dat je wordt opgenomen in de Google Snippets. Zie de screenshot hieronder.

google snippet

Wanneer iemand ‘Wat is PPV’ in Google intypt, staat er een klein stukje tekst van de Wat is PPV pagina op Internet Succes Gids.nl.

Dit resultaat valt erg op en geeft ook een autoriteit uitstraling weer.

Ga dus na welke vaktermen er in jouw niche zijn, en maak zelf een begrippenlijst van jouw niche. Schrijf de ‘wat is…’ pagina’s en zo heb je in een relatief korte tijd een boel extra pagina’s (en nieuwe content) op jouw website.

Klik hier om naar de Internet Marketing Begrippenlijst pagina te gaan.

Deze pagina zal trouwens regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe begrippen.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *