Ruim mijn doelen behaald; wat nu?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
jacko meijaard

Vandaag een iets andere blog als dat je van me gewend bent. Dit keer geen advies over SEO, internet marketing of geld verdienen op internet.

Dit keer plaats ik een persoonlijke blog.

Het is namelijk al lang geleden dat ik dit gedaan heb en ik vond het er weer eens tijd voor; zeker nu weer zo richting het eind van het jaar gaan en er de afgelopen maanden veel is gebeurd; op persoonlijk gebied vooral.

Goed, laten we beginnen.

Toen ik met affiliate marketing begon…

… had ik één doel, namelijk 7.500 euro per maand verdienen. Ofwel, 250,- euro per dag.

Dit was voor mij het ultieme doel wat ik koste wat kost zou behalen. Immers, als je 7.500 euro per maand zou verdienen, zou dat meer dan genoeg zijn, toch?

Toen ik begon met geld verdienen op het internet ging het langzaam. Ik heb het al genoeg verteld, maar ik ben ongeveer drie maanden bezig geweest om 1,- euro te verdienen…. als vakkenvuller zou ik nog meer geld hebben verdiend ;-).

Vrienden en familie verklaarden me dan ook voor gek.

Hoe kun je nu drie maanden werken om één euro te verdienen? Daar zit geen toekomst in.

Dat zou je denken, maar ik wist wel beter.

Ik wist namelijk dat als ik 1,- euro kon verdienen, ik ook 10,- euro kon verdienen, en ook 100,- en 1000,- euro.

Ik bleef doorgaan en de rest is geschiedenis.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ik verdien nu meer dan dat ik als doel had gesteld

Dit zeg ik niet om stoer te doen, maar sinds december 2015 zit ik stabiel over de 10.000 euro per maand.

Ik kan dus zeggen dat ik mijn doel om 7.500 euro per maand te verdienen gehaald heb en dat ik er zelfs over zit.

Natuurlijk ben je dan in het begin mega blij en trots, maar het gaat wennen.

Inkomsten maart 2016.
Inkomsten maart 2016.

Het zijn dan niet zozeer de getallen die er toe doen; het zijn tenslotte maar cijfers op een computerscherm.

Ben ik er een ander mens door geworden? Ben ik waar ik zijn wil? Nope.

Waar ik toen ik pas begonnen was echt 7.500 euro per maand als het ultieme doel heb gezien, zo zou 7.500 euro per maand voor mij nu een slechte maand zijn, omdat ik nu meer dan 10.000 euro per maand verdien.

Het is bizar hoe zoiets kan gaan en hoe ontevreden een mens soms kan zijn.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ondankbaar of ambitieus?

Ik heb dus mijn doel(en) gehaald.

Ik verdien meer dan 7.500 euro per maand, en doe dit met een paar uurtjes ‘werk’ per dag.

De droom van iedereen, toch? Absoluut. Totdat je er bent.

Het menselijk brein zit zo raar in elkaar. We willen altijd meer. Zoals ik al zei ben ik niet eens meer tevreden met 7.500 euro per maand, en wil ik nu minimaal 10.000 euro per maand.

Is dit een slechte gedacht? Misschien. Het geeft ontevredenheid aan, maar het zet me ook scherp om door te blijven gaan en lui te worden.

Rijk worden is makkelijk, rijk blijven is wat anders.

Ik heb genoeg mensen gezien die miljoenen hebben verdiend, en dachten dat ze een oneindige portemonnee hadden. Wanneer je zo denkt ga je vroeg of laat failliet. Je word lui, geeft geld aan allerlei gekke dingen uit en er gaat meer geld uit dan dat er binnenkomt.

Zorg altijd dat er meer geld binnenkomt dan dat je uitgeeft.

Niet in één dag gebeurd

Misschien dat het allemaal klinkt alsof het heel erg simpel is gegaan, en dat ik van de één op de andere dag mijn doelen heb behaald.

Dat is absoluut niet zo.

Ik heb genoeg momenten gehad dat ik wilde opgeven, dat ik wilde stoppen en dat het allemaal niet zo ging als dat ik zou willen. Zoals ik hierboven heb gezegd heb ik eerst drie maanden keihard moeten werken om eindelijk 1,- euro te verdienen.

Veel mensen zouden al zijn gestopt.

Misschien dat jij ook wilt gaan verdienen met internet marketing, en dat jij ook geld wilt gaan verdienen op het internet; het is mogelijk, maar je moet wel beginnen en niet opgeven. Vooral dat laatste is belangrijk.

Zo is overigens niet alleen met geld verdienen op internet, maar met wat jij ook begint.

Wil je een topsporter worden? Ook dan moet je ergens beginnen en ben je niet van de één op de andere dag Nederland’s kampioen. Daar moet je keihard voor knokken, alleen zien mensen dat niet als je er eenmaal bent.

“Success doesn’t just find you. You have to go out and get it.”

Dus… what’s next?

Goed, ik heb nu dus mijn ‘begin doel’ gehaald, wat ga ik nu doen?

Toen ik met Internet Succes Gids.nl begon had ik nog een ander doel: zoveel mogelijk mensen helpen om – net als mij – geld verdienen op het internet.

Er zijn zoveel mensen die (extra) geld willen verdienen, meer vrijheid willen en de baas over hun eigen leven willen zijn. Dankzij het internet kan dat.

Vandaar dat ik een paar jaar geleden ben begonnen met bloggen, en het maken van videotrainingen over geld verdienen met affiliate marketing.

Vrijwel elke dag krijg ik mails van deelnemers die nu eindelijk geld verdienen op het internet; dankzij mijn video’s. Dat vind ik écht supertof, en elke keer wanneer ik zo’n mail krijg, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.

Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, en zo goed mogelijk, ben ik bezig met het opzetten van een internet marketing forum waar er momenteel een heuse community ontstaat. Mensen helpen elkaar, delen informatie en tips en vragen om hulp en adviezen. Dat vind ik echt super mooi om te zien.

Mijn doel is om hier de nummer één internet marketing community van te maken.

Ook ben ik hard bezig om meer trainingen en presentaties te gaan houden. Ik vind het tof om andere mensen te inspireren.

Financieel wil ik eind 2017 op 20.000 euro per maand zitten.

Never be comfortable.

Be GREAT!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

6 reacties op “Ruim mijn doelen behaald; wat nu?

 1. Geweldig om te lezen.

  Hoop dat ik over een Jaar ook kan zeggen. Ik verdien 1000 euro per maand!

  Ben nog maar pas begonnen en wordt nog een lange weg.

  Heb wel al een hoop geleerd dankzij jou videotrainingen en leer steeds meer.

 2. Bedankt voor het delen van dit inspirerende artikel Jacko! Waarom? Omdat ik mijn lat nu ook hoger heb gelegd en wil volgend jaar ipv van €5000,- euro per maand naar €7500 per maand doorgroeien!

  En dat moet haalbaar zijn, elke maand groei ik nog en daag ik mijzelf telkens weer uit! Soms frustrerend maar ook weer “lekker”

  1. Hey Coen,

   Is sliminkomen.nl je enige website? Want dat je met één website 5000 euro kan verdienen is wel vet. Hoelang heb jij er over gedaan? En hoelang heb je er ongeveer over gedaan om 500 euro en 1000 euro per maand te verdienen?

   Groetjes,

   Raymond

   1. Hallo Raymond, nee zeker niet :).

    Het zijn veel al affiliate en adsense websites. Hoelang? Dat is moeilijk om te zeggen.. de een heeft sneller succes dan een ander.. maar geloof mij het is keihard werken, het komt niet vanzelf in ieder geval.. Daarbij komt natuurlijk ook de kennis die je al hebt of nog moet leren..

    Al die mooie snel rijk methodes etc.. niet intrappen! Want dat is gewoon onzin.

    Groeten Coen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *