Waarom je het leven van je dromen kunt creëren als je maar graag genoeg wilt

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Toen ik pakweg zes-zeven jaar geleden begon met internet marketing, was het mijn droom om een leven te creëren waarin ik 100% vrij was.

Een leven waarin ik niet voor een baas hoefde te werken.

Een leven waarin ik geld kon verdienen zonder er op dat moment iets voor te hoeven doen. Een passief inkomen.

Een leven waarin ik zelf mijn ‘werktijden’ kon bepalen.

Een leven waarin ik op een maandagmiddag gewoon ‘weg’ kon, doen wat ik op dat moment wil doen.

Een leven waarin ik niet om vakantiedagen hoef te vragen – maar zelf kan bepalen waar en wanneer ik er tussenuit ga.

In de afgelopen jaren heb ik me keihard ingezet om dit te realiseren, en sinds een jaar of drie is dit 100% mogelijk. Ik ben niet speciaal, ik heb geen speciale gaven, maar toch is het me gelukt om van deze dromen een harde realiteit te maken.

Hoe kan dat?

Simpel. Discipline. Er voor gaan, en niet opgeven.

Ik ben net als iedereen onderaan de ladder begonnen en had nog geen inkomen toen ik met internet marketing begon. Het duurde me drie maanden voordat ik mijn eerste euro had verdiend, en zag toen dat het mogelijk was om via het internet geld te verdienen. Ik wist dat het toen ‘slechts’ een kwestie van opschalen was.

Want, als je 1,- euro kunt verdienen, dan kun je ook 2,- euro, en tien euro, honderd euro, duizend euro en ook tienduizend euro (etc) verdienen.

Het is een kwestie van beginnen, en niet opgeven.

Ik heb de afgelopen jaren super veel fouten gemaakt. In de eerste maanden was het super simpel om op te geven, maar heb dit nooit gedaan, omdat ik zó ontzettend graag mijn dromen wilde realiseren.

Waarom het anderen dan niet lukt?

Again, ik ben niet super speciaal en heb geen speciale gaven, maar het is me wel gelukt.

Ook heb ik geen geheim. Het is allemaal zo simpel: stel voor jezelf doelen, en ga daar voor. Stop niet.

Zoveel mensen die al na een paar maanden, weken, dagen of zelfs uren stoppen. Dan ga je er niet komen.

Blijf bezig. Blijf bouwen. Blijf leren. Maak fouten. Leer van je fouten. Ga door. Stop niet.

Geloof me, bij mij is het ook niet allemaal koek en ei, en ik ben ook niet perfect, elke dag is weer een nieuwe uitdaging, maar áls je maar door blijft gaan, als je maar aan je droom blijft bouwen – en niet zo snel opgeeft – dan ga je er komen. Dan lukt het.

Het is zo doodzonde dat mensen al zo snel opgeven. Ze willen hun droomleven creëren, maar stoppen omdat het de eerste paar weken/maanden niet lukt.

Als het makkelijk zou zijn, zou iedereen het doen.

Werk aan jezelf. Werk aan je dromen en doelen, en ga er voor.

Be GREAT!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *