Jaarafsluiting 2016: Opnieuw een Geweldig Jaar & Vooruitblik 2017!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
jacko meijaard met kerstmuts

Ook dit jaar plaats ik een jaarafsluiting én ook net als 2015 was (of is) 2016 een geweldig jaar geweest; nóg beter, succesvoller en groter dan het afgelopen jaar.

Ik vind het prachtig om er bij stil te staan wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd, en daar ben ik ook behoorlijk trots op.

Elk jaar begin je toch weer een soort van ‘opnieuw’ en moet je nog maar zien hoe je het jaar doorkomt; niemand weet wat het jaar gaat brengen en welke obstakels we tegengaan komen.

Toch zijn er dit jaar écht prachtige dingen gebeurd, en mag ik ook met gepaste trots praten over mijn beste jaar OOIT (tot nu toe dan)… niet alleen voor mij, maar ook voor mijn cursus-deelnemers.

Nummer twee, drie én acht in PayPro!

Waar ik afgelopen jaar nog blij was met een nummer vier positie in PayPro, zo sta ik momenteel met twee producten in de Top 5 van PayPro, namelijk op nummer twee en nummer drie.

Hoppa. Twee producten achter elkaar in de Top 5, en dan nog een product op nummer acht. Check de onderstaande screenshot.

jacko-meijaard-in-paypro

Geweldig!

Doordat ik continu bezig ben met het beter maken van de Affiliate Marketing Revolutie, en affiliates zien dat de AMR geen eendagsvlieg is, gaan steeds meer affiliates mij promoten, en doen zij dit ook telkens beter.

Als ik in mijn PayPro-overzicht kijk, zie ik dat er dit jaar enorm veel nieuwe affiliates zijn bijgekomen, maar dat ook affiliates die het vorige jaar mij al promootte, nu nóg meer sales draaien.

Prachtig om te zien :-).

De Affiliate Marketing Revolutie BLIJFT bestaan, en wordt alleen nog maar beter én beter.

Zoals ik al meerdere malen heb gezegd: ik kies voor de lange termijn.

En o ja, in de categorie Marketing sta ik met drie producten bovenaan ;-).

paypro-marketing

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Lancering van het internet marketing forum!

logo-3

In de tweede helft van 2016 heb ik de keuze gemaakt om een internet marketing forum op te zetten.

Er is in de Benelux namelijk geen goed internet marketing forum, en dus leek het me geweldig om zelf zoiets op te zetten. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de deelnemers.

En ook dit is niet zonder succes. Inmiddels heeft het internet marketing forum al meer dan 1800 leden, zijn er bijna 700 topics geopend en zijn er maar liefst 6200 reacties geplaatst.

Het mooie is dat de reacties zo positief zijn. Iedereen is er zo positief over. Deelnemers plaatsen topics, en weer andere deelnemers reageren en geven tips en ideeën. Zo wordt iedereen beter in internet marketing, en ontstaat er een toffe en waardevolle band tussen alle deelnemers.

Ook dit is weer een mooie en waardevolle toevoeging op de Affiliate Marketing Revolutie. Mensen krijgen zo NOG meer als ze de Affiliate Marketing Revolutie (of een andere training) aanschaffen.

En dit is nog maar het begin ;-).

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Vermelding op OptinMonster.com!

Vorig jaar kreeg ik nog een waardevolle vermelding op de blog van LeadPages.net, en dit jaar is er een speciale blogpost over mij op de blog van OptinMonster.com (klik voor het artikel) geplaatst.

Dit jaar ben ik namelijk begonnen met OptinMonster.com, en heb ik de optin formulieren die ik gemaakt heb, op Internet Succes Gids.nl geplaatst. En dat heeft geen windeieren gelegd.

Elke dag krijg ik wel een stuk of 50 opt-ins via mijn blog, en dankzij een exit-popup op de Affiliate Marketing Revolutie pagina, kunnen mensen de training ook voor een euro uitproberen om zo te kijken of het wat is.

OptinMonster.com is zeker geen kleine speler in de internet marketing wereld, en ik vind het dan ook enorm tof dat ze een artikel over me hebben geschreven.

Interviews en podcasts

Ook dit jaar ben ik weer genoeg gevraagd voor interviews en om deel te nemen aan podcasts.

Zo ben ik te gast geweest in de podcast van onder andere Marc de Groot en Jerry van Staveren.

Ik vind het écht geweldig om te gast te zijn in dit soort waardevolle podcasts, dus ik wil natuurlijk beide heren bedanken dat ik dit jaar te gast mocht zijn in hun podcast.

Komend jaar wil ik overigens starten met mijn eigen podcast!

Wat staat er in de planning voor 2017?

Genoeg moois op de planning voor 2017!

Zoals gezegd wil ik in 2017 gaan starten met mijn eigen podcast, maar daar blijft het niet bij.

Ik heb namelijk grootste plannen voor het internet marketing forum wat ik in de tweede helft van 2016 heb opgezet. Ik zie hier zo enorm veel waarde in. Huidige deelnemers vinden dit zo enorm tof en waardevol.

Het is geweldig om te zien dat als ik (bijvoorbeeld) een dagje niet online ben geweest, en iemand een topic heeft geopend én dat als ik de volgende dag online kom en het forum check, ik gewoon zie dat er meerdere mensen gereageerd hebben, en dus diegene die het topic heeft geopend, geholpen hebben!

Hoe mooi is dat? Mensen helpen elkaar en vullen elkaar ook weer aan met nieuwe tips en informatie! Echt geweldig.

Daarnaast gaan er nog genoeg andere dingen in 2017 komen; maar ik kan natuurlijk nog niet alles zeggen.

Sowieso is de stap gezet om in 2017 in een mooi en groot kantoor te gaan zitten, en om personeel aan te nemen, maar daarover later meer.

Bepaal je doelen en ga er voor!

Nu ik deze tekst even snel heb teruggelezen, klinkt het alsof alles altijd maar zonder tegenslag gaat, en dat alles in één keer een groot succes is.

Absoluut niet.

Ook ik heb tegenslagen. Ook bij mij lukt er wel eens iets niet. Ook ik heb wel eens rotdagen.

Ik blijf alleen doorgaan, net zolang ik slaag en totdat het lukt.

Ik leer van mijn fouten. Continu. Van elke fout die ik maak, leer ik van. Zodat ik het de volgende keer beter kan doen, zodat het wel gaat.

Ook ik ben met niks begonnen. Toen ik pas begon zei iedereen tegen me dat ik het niet zou kunnen. Dat ik beter school af kon maken en voor een baas kon gaan werken. Ik ben maanden bezig geweest totdat ik mijn eerste euro heb verdiend. Ik ben continu doorgegaan en doe dat nog steeds, net zolang tot ik daar ben waar ik wil zijn.

Als je succes hebt, vergeet er dan niet van te genieten; trek een biertje of een fles wijn open, want voor dit soort momenten doe je het allemaal.

Enjoy life en be GREAT!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “Jaarafsluiting 2016: Opnieuw een Geweldig Jaar & Vooruitblik 2017!

 1. Hoi Jacko!

  Hierbij wil ik jou bedanken voor de afgelopen 8 maanden.
  Dankzij jou steun heb je mij (en ik weet dat ook anderen) HOOP gegeven in een steeds onzekere wereld waar werk vinden voor jong en oud steeds moelijker werd.
  Ik weet nu dat geld verdienen op internet is geen sprookje!
  Ik heb het zelf ervaren!
  Een eerlijkere persoon dan jou heb ik nog niet gekend, als het over geld gaat.
  Ik wens je heel veel succes want dat verdien je!
  Groetjes
  Terezia

 2. weer een inspirerende post zolang je in je zelf geloofd en voor je doelen gaat
  lukt het je niet alleen met geld verdienen maar ook gewoon dingen in je vrije tijd
  doorgaan doorgaan is de sleutel van succes,vrijheid,blijheid

  ik wens je veel succes met alles wat op je pad komt, en dat je ons allemaal volgend jaar ook weer mag inspireren

  fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar alvast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *