Jaarafsluiting 2016: Opnieuw een Geweldig Jaar & Vooruitblik 2017!

jacko meijaard met kerstmutsOok dit jaar plaats ik een jaarafsluiting én ook net als 2015 was (of is) 2016 een geweldig jaar geweest; nóg beter, succesvoller en groter dan het afgelopen jaar.

Ik vind het prachtig om er bij stil te staan wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd, en daar ben ik ook behoorlijk trots op.

Elk jaar begin je toch weer een soort van ‘opnieuw’ en moet je nog maar zien hoe je het jaar doorkomt; niemand weet wat het jaar gaat brengen en welke obstakels we tegengaan komen.

Toch zijn er dit jaar écht prachtige dingen gebeurd, en mag ik ook met gepaste trots praten over mijn beste jaar OOIT (tot nu toe dan)… niet alleen voor mij, maar ook voor mijn cursus-deelnemers.

Nummer twee, drie én acht in PayPro!

Waar ik afgelopen jaar nog blij was met een nummer vier positie in PayPro, zo sta ik momenteel met twee producten in de Top 5 van PayPro, namelijk op nummer twee en nummer drie.

Hoppa. Twee producten achter elkaar in de Top 5, en dan nog een product op nummer acht. Check de onderstaande screenshot.

jacko-meijaard-in-paypro

Geweldig!

Doordat ik continu bezig ben met het beter maken van de Affiliate Marketing Revolutie, en affiliates zien dat de AMR geen eendagsvlieg is, gaan steeds meer affiliates mij promoten, en doen zij dit ook telkens beter.

Als ik in mijn PayPro-overzicht kijk, zie ik dat er dit jaar enorm veel nieuwe affiliates zijn bijgekomen, maar dat ook affiliates die het vorige jaar mij al promootte, nu nóg meer sales draaien.

Prachtig om te zien :-).

De Affiliate Marketing Revolutie BLIJFT bestaan, en wordt alleen nog maar beter én beter.

Zoals ik al meerdere malen heb gezegd: ik kies voor de lange termijn.

En o ja, in de categorie Marketing sta ik met drie producten bovenaan ;-).

paypro-marketing

Lancering van het internet marketing forum!

logo-3In de tweede helft van 2016 heb ik de keuze gemaakt om een internet marketing forum op te zetten.

Er is in de Benelux namelijk geen goed internet marketing forum, en dus leek het me geweldig om zelf zoiets op te zetten. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de deelnemers.

En ook dit is niet zonder succes. Inmiddels heeft het internet marketing forum al meer dan 1800 leden, zijn er bijna 700 topics geopend en zijn er maar liefst 6200 reacties geplaatst.

Het mooie is dat de reacties zo positief zijn. Iedereen is er zo positief over. Deelnemers plaatsen topics, en weer andere deelnemers reageren en geven tips en ideeën. Zo wordt iedereen beter in internet marketing, en ontstaat er een toffe en waardevolle band tussen alle deelnemers.

Ook dit is weer een mooie en waardevolle toevoeging op de Affiliate Marketing Revolutie. Mensen krijgen zo NOG meer als ze de Affiliate Marketing Revolutie (of een andere training) aanschaffen.

En dit is nog maar het begin ;-).

Vermelding op OptinMonster.com!

Vorig jaar kreeg ik nog een waardevolle vermelding op de blog van LeadPages.net, en dit jaar is er een speciale blogpost over mij op de blog van OptinMonster.com (klik voor het artikel) geplaatst.

Dit jaar ben ik namelijk begonnen met OptinMonster.com, en heb ik de optin formulieren die ik gemaakt heb, op Internet Succes Gids.nl geplaatst. En dat heeft geen windeieren gelegd.

Elke dag krijg ik wel een stuk of 50 opt-ins via mijn blog, en dankzij een exit-popup op de Affiliate Marketing Revolutie pagina, kunnen mensen de training ook voor een euro uitproberen om zo te kijken of het wat is.

OptinMonster.com is zeker geen kleine speler in de internet marketing wereld, en ik vind het dan ook enorm tof dat ze een artikel over me hebben geschreven.

Interviews en podcasts

Ook dit jaar ben ik weer genoeg gevraagd voor interviews en om deel te nemen aan podcasts.

Zo ben ik te gast geweest in de podcast van onder andere Marc de Groot en Jerry van Staveren.

Ik vind het écht geweldig om te gast te zijn in dit soort waardevolle podcasts, dus ik wil natuurlijk beide heren bedanken dat ik dit jaar te gast mocht zijn in hun podcast.

Komend jaar wil ik overigens starten met mijn eigen podcast!

Wat staat er in de planning voor 2017?

Genoeg moois op de planning voor 2017!

Zoals gezegd wil ik in 2017 gaan starten met mijn eigen podcast, maar daar blijft het niet bij.

Ik heb namelijk grootste plannen voor het internet marketing forum wat ik in de tweede helft van 2016 heb opgezet. Ik zie hier zo enorm veel waarde in. Huidige deelnemers vinden dit zo enorm tof en waardevol.

Het is geweldig om te zien dat als ik (bijvoorbeeld) een dagje niet online ben geweest, en iemand een topic heeft geopend én dat als ik de volgende dag online kom en het forum check, ik gewoon zie dat er meerdere mensen gereageerd hebben, en dus diegene die het topic heeft geopend, geholpen hebben!

Hoe mooi is dat? Mensen helpen elkaar en vullen elkaar ook weer aan met nieuwe tips en informatie! Echt geweldig.

Daarnaast gaan er nog genoeg andere dingen in 2017 komen; maar ik kan natuurlijk nog niet alles zeggen.

Sowieso is de stap gezet om in 2017 in een mooi en groot kantoor te gaan zitten, en om personeel aan te nemen, maar daarover later meer.

Bepaal je doelen en ga er voor!

Nu ik deze tekst even snel heb teruggelezen, klinkt het alsof alles altijd maar zonder tegenslag gaat, en dat alles in één keer een groot succes is.

Absoluut niet.

Ook ik heb tegenslagen. Ook bij mij lukt er wel eens iets niet. Ook ik heb wel eens rotdagen.

Ik blijf alleen doorgaan, net zolang ik slaag en totdat het lukt.

Ik leer van mijn fouten. Continu. Van elke fout die ik maak, leer ik van. Zodat ik het de volgende keer beter kan doen, zodat het wel gaat.

Ook ik ben met niks begonnen. Toen ik pas begon zei iedereen tegen me dat ik het niet zou kunnen. Dat ik beter school af kon maken en voor een baas kon gaan werken. Ik ben maanden bezig geweest totdat ik mijn eerste euro heb verdiend. Ik ben continu doorgegaan en doe dat nog steeds, net zolang tot ik daar ben waar ik wil zijn.

Als je succes hebt, vergeet er dan niet van te genieten; trek een biertje of een fles wijn open, want voor dit soort momenten doe je het allemaal.

Enjoy life en be GREAT!

– Jacko Meijaard

3 reacties

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

Laat een reactie achter