Is een website verplicht voor affiliate marketing?

Je wilt beginnen met affiliate marketing, maar je weet niet zeker of het nou ‘verplicht’ is om een website te hebben om te starten met affiliate marketing.

Zijn er ook andere manieren waarop je geld kunt verdienen? Kun je ook zonder een eigen website geld verdienen met affiliate marketing?

Met dit ‘probleem’ zit Frits ook, en stuurde me deze vraag:

Hallo Jacko,
Nog een vraag over affiliatemarketing. Is het altijd nodig een website te hebben voor affiliatemarketing? Zo ja, moet je dan voor voldoende content zorgen elke week? Zijn er geen andere mogelijkheden?
Ik heb in het verleden een paar sites gemaakt voor affiliate marketing maar altijd veel te weinig bezoekers gekregen. Het probleem is altijd te weinig bezoekers. Er nooit aan verdiend. Alleen maar kosten gemaakt.

In de video hieronder geef ik mijn antwoord.

Kortom:

Het is niet ‘verplicht’ om een website te hebben om met affiliate marketing aan de slag te gaan, maar ik raad wel aan om zo te beginnen.

Wanneer je geen website hebt, zul je moeten adverteren om bezoekers naar je affiliate offer te krijgen, en dat kan best lastig zijn als je nieuw bent.

Je zult veel geld moeten investeren, en als je voor een eigen website in combinatie met gratis bezoekers uit Google gaat, heb je dat niet.

Je bent er natuurlijk vrij in om te kiezen wat jij doet, maar mijn advies is: start een website, ga bloggen en krijg zo gratis bezoekers naar je website.

Zeker als je nieuw bent is dit de meest simpele – en meest risicovrije – manier.

Hoe geld verdienen met affiliate marketing?

Wil je ontdekken hoe ik dagelijks honderden euro’s verdien door het toepassen van affiliate marketing?

  • Je hebt geen technische kennis nodig
  • Je hebt geen (voor) opleiding nodig
  • Je kunt als het ware over mijn schouders meekijken
  • Je kunt direct beginnen

Klik nu hier en start met het opbouwen van jouw complete affiliate marketing business.

1 Reactie

  1. Avatar

Laat een reactie achter