Hoe verkoop je anoniem (digitale) producten met een (affiliate) website?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Een vraag die ik regelmatig gesteld krijg is hoe je anoniem digitale producten kunt verkopen.

Deze vraag komt van mensen die graag een eigen product willen maken en verkopen, maar hier niet met hun eigen naam mee naar buiten komen.

Er zijn tal van producten die gemaakt worden onder een pseudoniem, dat is niet gek. Kijk bijvoorbeeld eens naar Fred’s Bouwtekeningen; een bouwtekeningen pakket, maar ‘Fred’ is niet echt Fred. Dit is een pseudoniem, bedacht door een marketeer.

Een reden om niet met eigen naam een product uit te brengen kan zijn dat je niet als expert in die markt gezien wilt worden, en gewoon anoniem wilt blijven. Vergeet niet dat als je eenmaal met je naam op het internet staat, je deze er nooit meer echt af kunt halen.

Het leek me dus wel een goed idee om een video te maken van hoe je anoniem een eigen product kunt maken, en hoe je affiliate marketing op een goede manier kunt toepassen.

Een blog die ik al een tijdje volg, en groot fan van ben, is The Wall Street Playboys.

Zij bieden én zowel eigen producten aan, én passen affiliate marketing op een geniale manier toe.

Hoe je anoniem eigen (digitale) producten kunt verkopen

In de onderstaande manier geef ik hier uitleg over.

De Wall Street Playboys passen internet marketing sowieso op een enorm goede manier toe.

Ze bouwen én een eigen blog (merk) op, en passen affiliate marketing toe voor (wederkerende) inkomsten.

Ik wil je sowieso aanraden om eens een bezoekje te brengen op hun site, en te bestuderen hoe de site in elkaar zit. Pas deze kennis en opzet toe op je eigen marketing.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Waarom een eigen merk opbouwen?

Wat ik zie gebeuren is dat veel beginnende affiliate sites een erg simpele site opzetten – maar geen merk.

Wanneer je een affiliate site opstart, is het – zeker voor de langere termijn – verstandig om al gelijk na te denken hoe je er een ‘brand’ van kunt maken.

Dit is belangrijk omdat een eigen merk altijd wint, zowel in Google, als voor je bezoekers (stukken betrouwbaarder). Daarnaast is de verkoopfactor ook een stuk hoger.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ga voor de combinatie van én affiliate marketing én eigen producten

Wanneer je een nieuwe site opstart, is het dus aan te raden om én zowel affiliate marketing toe te gaan passen én ook eigen producten aan te gaan bieden.

Dit hoeft nog niet direct op het begin. Je eerste prioriteit is om bezoekers te krijgen; wanneer je die veel hebt, kun je altijd kijken hoe je die kunt gaan monetizen.

In je blog artikelen kun je altijd wanneer het relevant is affiliate links plaatsen, en je kunt artikelen schrijven die speciaal bedoeld zijn om affiliate producten te promoten, maar de focus zou moeten liggen op het opzetten van een eigen merk.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *