Gratis bezoekers op je website, hoe moet dat? Complete handleiding!

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Een stijgende lijn van gratis bezoekers op je website

Gratis bezoekers op je website zijn de beste bezoekers die je je kunt indenken. Zonder te betalen komen ze op je website.

En als je het goed aanpakt, brengen ze nog geld in het laadtje ook. Maar hoe krijg je nou gratis bezoekers op je website?

Ik merk dat veel mensen moeite hebben om gratis bezoekers op hun website te krijgen.

In dit artikel zal ik uitleggen hoe ik per maand duizenden gratis bezoekers naar mijn website kan krijgen.

Voordelen van gratis bezoekers op je website

Voordat ik ga bespreken hoe je gratis bezoekers op je website kunt krijgen, zal ik eerst even de voordelen bespreken. Waarom zijn ze zo belangrijk? Waarom kun je beter gratis bezoekers dan betaalde bezoekers hebben?

Het grootste voordeel zit natuurlijk al in het woord ‘gratis’. Het zijn puur en alleen gratis bezoekers die naar je website komen. Je hoeft er dus niks voor te betalen. Deze bezoekers komen dan uit de gratis resultaten van Google.

Deze mensen zoeken op een bepaald woord, en komen zodoende op jouw website terecht. Als jouw website op meerdere zoekwoorden hoog in Google staat, krijg je dus veel gratis bezoekers op je website.

Een aantal voordelen zijn dan ook:

  • Ze zijn gratis
  • Het zijn vaak super gerichte bezoekers
  • Je hoeft hier in principe niks voor te doen. Je website is vindbaar in Google en Google zorgt voor de bezoekers

Persoonlijk haal ik al mijn bezoekers uit de gratis resultaten van Google, en heb ik nog nooit betaald om bezoekers op mijn website te krijgen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Gratis bezoekers uit Google

De grootste bron om gratis bezoekers te krijgen is via Google.

Mensen zoeken dan op bepaalde zoekwoorden en komen zodoende op jouw website terecht. Je hebt een artikel gemaakt over een bepaald onderwerp, en Google vond dit artikel zo goed, dat het jou beloond met een goede positie in Google.

Door alleen een hoge positie in Google haal ik met mijn website zo’n 200-300 gratis bezoekers uit Google. Het mooie hiervan is dat artikelen die ik een tijd geleden heb geschreven hoog scoren in Google, en daar dus vandaag de dag de vruchten van pak.

Wil je leren hoe je hoger in Google kunt komen? Lees dan mijn uitgebreide artikel hierover waarin ik alles stap voor stap uitleg.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Gratis bezoekers uit YouTube

Veel mensen vergeten dat YouTube een enorme bron van gratis bezoekers op je website kan zijn. Naast Google is YouTube namelijk de grootste zoekmachine ter wereld, en waarom zou je daar niet je graantje uit mee pakken ;)?

Je kunt bezoekers uit YouTube krijgen door – hoe vanzelfsprekend – video’s te uploaden en daarin naar je website verwijzen.

Dus heb jij bijvoorbeeld een website over de iPhone, dan kun je een video maken waarin je de kwaliteit van de iPhone bespreekt, en in de beschrijving van je video zet je een link naar je website, waarnaar je ook in de video verwijst.

Als je video het een beetje goed doet, zul je zien dat je binnen een vrij korte tijd een groot aantal gratis bezoekers op je website zult krijgen.

Lees hier hoe je YouTube als een marketinginstrument kunt inzetten.

Gratis bezoekers met social media

Als laatste wil ik bespreken hoe je gratis bezoekers op je website kunt krijgen dankzij social media. Social media wordt telkens groter en een steeds grotere bron om bezoekers naar je website te krijgen.

Wat je kunt om gratis bezoekers te krijgen is een social media kanaal voor je site maken, en daar relevante links naar je website te plaatsen. Let wel op dat het belangrijk is dat je niet gaat ‘spammen’ en dat je op een dag tientallen links naar je website maakt; hou het menselijk en hou het leuk.

Probeer jezelf in een discussie te mengen die relevant is voor het onderwerp van je website. Zo is jouw naam zichtbaar en zullen mensen je website gaan bezoeken.

Lees in de Kennisbank van social media meer over hoe je dit succesvol kunt inzetten om bezoekers naar je website te krijgen.

Tot slot

Gratis bezoekers op je website zijn echt de beste bezoekers die je kunt krijgen.

Je hoeft er vrij weinig voor te doen en het mooiste van alles: je hoeft er niet voor te betalen! Ze komen dag en nacht naar je website en dit blijft zo doorlopen.

Ook wanneer jij niet op je website bent, en bijvoorbeeld ligt te slapen, loopt de ‘machine’ gewoon door.

Haal jij nog geen gratis bezoekers op je website? Dan raad ik aan om daar zo snel mogelijk mee te beginnen en je website als eerste goed te optimaliseren voor Google. Hier heb je op de lange termijn het meeste aan.

Wat vind jij van de bovenstaande manieren om gratis bezoekers naar je website te halen?

Heb je hier nog vragen over, of heb je misschien zelf nog tips die je met ons wilt delen?

Laat het dan even weten in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *