GetReponse Videoreview – Dé must-have email marketing software voor iedereen?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Een tijdje geleden had ik een artikel geschreven waarin ik beschrijf waarom ik van Enormail naar GetReponse ben overgestapt. Verrassend genoeg kreeg ik hierna enorm veel mails van mensen die hier meer over wilden weten.

Want, wat zijn nou eigenlijk de features die GetResponse zoveel beter maken dat ik met al mijn mailinglijsten ben overgestapt?

En hoe zit GetResponse nou eigenlijk in elkaar? Is het niet veel te moeilijk?

Om al deze vragen in één keer te beantwoorden heb ik besloten om een videoreview van GetResponse te maken, waarin ik precies laat zien hoe GetResponse werkt en wat je er allemaal mee kunt doen.

Videoreview GetResponse:

Maak nu geheel gratis jouw account aan via deze link en krijg 25,- euro gratis tegoed.

Waarom GetResponse?

Ik besef dat dit eigenlijk het eerste product wat ik openlijk op Internet Succes Gids.nl promoot, en daarom wil ik nog extra benadrukken dat ik echt 1000% achter GetResponse sta.

GetResponse is namelijk een uitstekend email marketing software programma, waarmee echt iedereen email marketing campagnes mee kan uitvoeren – zonder dat je enige vorm van technische kennis of ervaring nodig hebt.

Een aantal redenen waarom ik GetResponse zo goed vind:

 • Statistieken zijn super uitgebreid! Je kunt precies zien wie er wel en wie er niet je mail opent (of op een link klinkt)
 • Je kunt action-based auto-responders aanmaken (dit leg ik uit in de video hierboven)
 • Direct super mooie landingpagina’s maken (zonder dat je technische code moet maken of bewerken)
 • Geniale split-tests uitvoeren (welk onderwerp scoort beter?)
 • Super vriendelijke support! (24/7 uur online)

En zo zijn er nog wel tal van redenen waarom ik GetResponse zo’n geweldig product vind, en het echt iedereen aanraad die met email marketing verder wilt gaan.

Ik ben fan :).

Je hebt in ieder geval niks te verliezen, en kunt gewoon – 30 dagen lang – gratis met GetResponse aan de slag. No questions asked!

Again, via deze link krijgen we allebei 25,- euro gratis tegoed.

Je hoeft je natuurlijk niet via mijn affiliate link te registreren, daarvan hoef ik het niet te hebben, maar ik vind het sowieso tof om te zien wie er van jullie actie onderneemt.

Zijn er nog meer GetResponse fans onder ons? Of heb je nog vragen?

Laat het even weten in de comments hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

7 reacties op “GetReponse Videoreview – Dé must-have email marketing software voor iedereen?

 1. Hoi Jacko,

  Leuke review. Thanks (was er nog niet eerder aan toegekomen). Heb je bij je keuze voor GetResponse ook onderzoek gedaan naar Aweber? En zo ja, wat was voor jou bepalend om toch GR te nemen. Immers, Aweber is toch min of meer het meest aanbevolen onder de internetmarketeers.

  Om je mening niet te beïnvloeden, zal ik mijn voorkeur na het zien van jouw video niet noemen 🙂

  Gr Jan

  1. Hoi Jan,

   Thanks voor je reactie!

   Ik ben inderdaad ook bezig geweest met Aweber, maar ik vind GetResponse simpelweg veel gebruiksvriendelijker. Dat is de reden dat ik voor GetResponse heb gekozen, en niet voor Aweber.

   Hopelijk kun je hier wat mee :-)!

 2. Hoi Jacko,

  Ik ben heel tevreden met getrespons en gebruik het al een aantal maanden. Helaas voor mij moet ik alles zelf proberen uit te vinden omdat ik nauwelijks Engels spreek en versta. Sommige dingen begrijp ik dan wel, maar via de chat hulp vragen is dan ook onmogelijk voor mij.
  Ik ben nu weer al enkele dagen van alles aan het uitvogelen, maar kom niet overal uit. Dat is voor mij erg beroerd, omdat ik eigenlijk snel aan de slag wil met een nieuwsbrief.

  Gr.Leen.

 3. Hallo Jacko,
  Bedankt voor de review van Get Response, ik ben aangenaam verrast door de vele mogelijkheden zoals action-based auto-responders. Ik twijfel echter om over te stappen van ActiveCampaign. Dit programma voorziet namelijk directe koppelingen met vele tools zoals Google Apps for Work, SuperSaas, … en indirecte koppelingen via Zapier. Tevens beschikt ActiveCampaign over een uitgebreide CRM voor het beheer van contacten, taken, … wat erg nuttig is in mijn sector, de vastgoedmarkt. Om deze redenen wens ik graag verder te werken met ActiveCampaign, maar zij leggen beperkingen op voor Affiliate Marketing! http://www.activecampaign.com/help/affiliate-marketing/
  Kan jij me adviseren of ik met ActiveCampaign ook de Affiliate Marketing van InternetSuccesgids kan opbouwen (weliswaar voor een andere bedrijfstak)?
  Of adviseer je me om met twee aparte emailmarketing programma’s te werken?
  Mvg
  Philippe

  1. Ik heb zelf geen ervaring met ActiveCampaign, maar als ik het zo lees mag je inderdaad geen affiliate offers mailen met hun software.

   Als je dan affiliate marketing wilt gaan doen, kun je dus geen producten promoten naar je lijst; dus dat zou niet gaan.

   Wellicht dat je voor je affiliate offers GetResponse kunt gebruiken, en voor je eigen product (als je die zou hebben) ActiveCampaign zou gebruiken, maar dat is natuurlijk wel een beetje dubbelop.

   Succes!

 4. Hoi Jacko, ik ben wel geïnteresseerd. Hoe makkelijk is het om over te stappen van de goedkoopste versie naar een duurdere versie? Ik wil namelijk starten met de goedkoopste.

  thnx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *