Enormail Review: Eenvoudige Maar Toch Uitgebreide Software?

enormail logo

Enormail is email marketing software uit Nederlandse handen. Kan Enormail de concurrentie aan met grote Amerikaanse software?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan betekent dit dat je waarschijnlijk twijfelt om met Enormail aan de slag te gaan.

Je wilt met email marketing beginnen – of dit dit misschien al met andere software – en bent op Google gaan zoeken naar informatie over Enormail; zodoende ben je op deze review terecht gekomen.

En dat is maar goed ook, want ik gebruik Enormail nu al enkele jaren, en op deze pagina vertel ik je alles wat je moet weten.

Is Enormail de beste (Nederlandse) email marketing software die er is? Lees het hieronder!

Voordat je verder leest: Omdat ik al jarenlang Enormail gebruiker ben, heb ik van Enormail een kortingslink gekregen die ik voor mijn volgers en website-bezoekers beschikbaar mag stellen.

Wanneer je via de onderstaande link met de proef-versie van Enormail aan de slag gaat, krijg je het aanbod om gebruik te maken van 50,- euro korting op het Mammoet-pakket.

Wil je direct het Mammoet-pakket met 50,- euro korting per maand bestellen? Klik dan hier.

MAXIMALE ENORMAIL KORTINGSLINK

Wat is Enormail?

Laat me je eerst vertellen wat Enormail nou precies is.

Enormail is email marketing software. Hiermee kun je een mailinglijst opbouwen, en mailings naar je mailinglijst sturen.

Daarnaast kun je met Enormail een autoresponder opzetten, en kun je sinds kort ook opt-in formulieren maken.

In principe bevat Enormail dus alles om met email marketing te gaan beginnen!

Waarom je niet zonder email marketing software kan

Wil jij serieus geld verdienen op het internet, dan heb je email marketing software nodig.

Ze zeggen niet voor niks “the money is in the list” – en met ‘list’ wordt dan een email lijst bedoeld.

Wanneer jij nog geen email lijst hebt, moet je die echt zo snel mogelijk op gaan bouwen. Sinds ik met email marketing begonnen ben, is mijn inkomen meer dan verdrievoudigd en verdien ik nu meer dan 10.000 euro per maand.

Inkomsten maart 2016.
Inkomsten maart 2016.

Vrijwel mijn gehele internet business draait om het opbouwen van een mailinglijst. Mijn inkomsten komen dan ook voornamelijk doordat ik email marketing toepas.

Kortom: doe jij nog niet aan email marketing, en heb je nog geen email marketing software (zoals Enormail)? Dan loop je gegarandeerd geld mis en kun je veel meer geld gaan verdienen door hier wel mee te beginnen!

Mijn ervaringen en review over Enormail

Ik maak dus al enkele jaren gebruik van Enormail – eigenlijk sinds dat ik met email marketing aan de slag ben gegaan.

Door de jaren heen heb ik ook al veel andere email marketing software uitgeprobeerd, zoals bijvoorbeeld GetResponse, Aweber en ConvertKit.

Ik blijf echter keer op keer terugkomen bij Enormail.

Enormail is niet alleen het makkelijkst in gebruik, maar de statistieken zijn simpelweg het beste.

Als ik een email naar een lijst in Enormail stuur, zit ik hierbij altijd rond de 30-40% open-rate (dus het percentage van de mensen die mijn mailing openen). Bij Amerikaanse software als GetResponse zit ik op exact dezelfde mail op nog geen 20%. Dat is behoorlijk minder!

statistieken enormail
Statistieken van een mailing uit Enormail.

Daarnaast vind ik de klantenservice van Enormail ook fenomenaal. Waar je bij Amerikaanse software vaak 24-uur moet wachten op antwoord (en dan vaak nog niet echt geholpen bent), krijg je bij Enormail vaak al binnen 1-2 uur antwoord, en word je daadwerkelijk geholpen.

Mogelijkheden en features

Natuurlijk kun je met Enormail mailings naar je emaillijsten (je contacten) sturen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Autoresponder

Eén van de meest voor de hand liggende features van email marketing software is het maken van een autoresponder. Dit kan natuurlijk ook bij Enormail.

Mooi is dat het maken van een autoresponder in Enormail zo simpel werkt. Dit heb ik serieus nog nooit ergens anders zo simpel gezien.

autoresponder in Enormail

Je maakt gewoon een mail aan, selecteer op welk uur of welke dag na aanmelding de autoresponder verzonden moet worden, en klaar!

List automation

Een handige feature van Enormail is dat je mensen die (bijvoorbeeld) eerst op je leads lijst staan, en vervolgens je product kopen, automatisch verplaatst kunnen worden naar je ‘buyers list’.

Dit is handig omdat anders kopers alsnog mailings zouden kunnen krijgen waarin ze aangespoord worden om het product te kopen. Doordat ze automatisch naar je koperslijst verplaatst worden, krijgen ze die mails niet meer.

Opt-in formulieren maken

Sindskort heeft Enormail de functie uitgerold om prachtige opt-in formulieren te maken.

Hiermee kun je onder andere exit pop-ups en time pop-ups maken. Ook kun je opt-in widgets maken die je aan de zijkant van je website kunt plaatsen.

Het mooie is dat je hiervoor helemaal geen technische kennis nodig hebt; alles is super simpel en je hoeft geen regel code aan te raken.

Prijs Enormail

Enormail is de goedkoopste en naar mijn mening ook de beste email marketing software op de markt.

Besef goed dat elke euro die je in email marketing steekt, je er dubbel uit kunt halen. Het is daarom belangrijk om te investeren in goede email marketing software, en dat is Enormail.

prijs van Enormail

Voor nog geen drie tientjes per maand kun je aan de slag met Enormail, maar ik raad aan om voor het Mammoet pakket te kiezen.

Als je via deze link Enormail gratis uitprobeert, krijg je direct na aanmelding de aanbieding om het Mammoet pakket voor 45,- euro per maand te gebruiken. Dit is normaal gesproken 95,- euro.

Een no-brainer dus.

Enormail brengt mij maandelijks duizenden euro’s op, en dat kan het ook voor jou gaan doen. Als je er maar mee aan de slag gaat. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

MAXIMALE ENORMAIL KORTINGSLINK

Maandelijks opzegbaar

Enormail is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Je kunt Enormail dus zelf uitproberen en kijken of het wat voor jou is. Vind je het toch niks, dan kun je je account zo stopzetten.

Geen creditcard nodig

Nog een groot voordeel van Enormail is dat je in tegenstelling tot alle Amerikaanse software, geen creditcard nodig hebt.

Je kunt met Enormail gewoon aan de slag door te betalen via (bijvoorbeeld) iDeal en een maandelijkse incasso.

Een creditcard is dus niet nodig.

Ook kun je zo eenvoudig je BTW-terugvorderen. Met een creditcardbetaling aan Amerikaanse bedrijven is dat toch weer wat ingewikkelder voor je boekhouding.

Enormail review conclusie (+ kortingslink):

Zoals je in mijn Enormail review hebt kunnen lezen ben ik zeer tevreden over Enormail en raad ik het iedereen aan die met email marketing wilt beginnen.

Enormail is zeer gebruiksvriendelijk, kent veel functies en is lekker vertrouwd Nederlands. Het belangrijkste is dat met Enormail je emails daadwerkelijk afgeleverd worden, en niet in de spambox komen.

Wanneer je Enormail via de onderstaande link aanschaft krijg je direct na aanmelding de aanbieding om het Mammoet pakket voor 45,- euro per maand aan te schaffen, in plaats van 95,- euro per maand.

MAXIMALE ENORMAIL KORTINGSLINK

Enormail
Review door Jacko Meijaard op 2017-01-25
Beoordeling: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *