Geld verdienen met vuurwerk? Zo verdien je aan vuurwerkafval!

geld verdienen vuurwerk

Het is weer bijna Oud & Nieuw, en dat betekent natuurlijk dat er weer (veel) vuurwerk afgestoken gaat worden.

Elk jaar is er weer wel voor een record bedrag aan vuurwerk gekocht, en dat vuurwerk moet natuurlijk ook weer netjes opgeruimd worden.

Maar in plaats van alleen maar geld uit te geven aan vuurwerk, kun je er ook voor kiezen om geld te verdienen met vuurwerk.

Want, wist je dat je er een goede manier is om geld te verdienen met andermans vuurwerk?

Geld verdienen met vuurwerkaval

In sommige gemeentes kun je namelijk geld verdienen met het afval van vuurwerk.

Zo kreeg je in de jaarovergang van 2017 op 2018 in de gemeente Venray maar liefst 7,50 euro voor elke kilo vuurwerkafval die je binnenbracht.

In Purmerend kreeg je daarentegen zo’n 0,25 euro voor elke kilo vuurwerkafval. In andere gemeentes, zoals Gorssel, kreeg je bij elke kilo vuurwerkafval een zak friet – en kreeg je dus uitbetaald in natura.

Je doet er dus goed aan om bij jouw gemeente te informeren naar wat vuurwerkafval in jouw gemeente opbrengt. Op deze manier kun je op 1 januari dus een leuk zakcentje bijverdienen, zonder dat het je wat hoeft te kosten.

Leuk bijverdienen op het internet

Geld verdienen met vuurwerkafval op de bovenstaande manier is natuurlijk leuk voor een keertje, maar je zult er niet rijk van worden.

Als je meer geld wilt verdienen kun je er eens over nadenken om geld te verdienen op het internet.

Ik verdien al vanaf mijn 18e geld op het internet, en verdien momenteel zo’n 10.000 euro per maand met affiliate marketing.

Het mooie van affiliate marketing is dat iedereen er mee kan beginnen, en dat je het gewoon lekker vanuit huis kunt doen, op de tijden dat jij dat wilt.

Om je meer over affiliate marketing te vertellen heb ik deze pagina opgezet >>

Je leest er mijn verhaal naar 10K per maand.

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *