Geld verdienen met Fitness? 5 Manieren om hier vandaag al mee te beginnen!

geld verdienen met fitness

Geld verdienen met fitness is voor veel sporters natuurlijk de droom van hun leven.

Als je veel sport, en sporten je lust en je leven is, is er natuurlijk niets beter dan hier geld mee te kunnen verdienen. Er zijn al genoeg sporters die het doen, waarom zou jij het niet doen?

In dit artikel zal ik je een 5-tal manieren vertellen waarmee ook jij geld kunt verdienen met fitness.

#1: Richt je eigen sportschool op

Er is niets toffer dan je eigen sportschool op te zetten.

Beeld het je eens in: een gym precies zoals jij die wilt. Maandelijks heb je gewoon een vast aantal abonnementen lopen, en je kan zelf ook gewoon hele dagen in je gym rondlopen – en zelf dus ook trainen!

Het opzetten van een eigen sportschool kan daarnaast ook nog eens erg lucratief zijn. Steeds meer mensen zoeken de sportschool op. Er valt hier dus genoeg geld te verdienen.

#2: Verhuur jezelf als fitness trainer

Geen zin om je eigen sportschool op te zetten, maar zie je jezelf wel als fitness trainer? Dat kan, en daar kun je ook nog eens goed geld mee verdienen.

Ga eens naar de plaatselijke sportschool en bespreek een deal waar sportschool klanten jou in kunnen huren voor fitness-advies. Mensen hebben graag iemand die hun vertelt wat ze moeten doen, en dat is voor jou natuurlijk een gouden markt en ook nog eens een leuke manier van geld verdienen door met fitness bezig te zijn.

#3: Wordt fitnessmodel

Open Instagram en je ziet ze overal: de fitgirls en de fitboys van Instagram.

Instagram is een geweldig medium om jezelf op de kaart te zetten en dus als influencer geld te verdienen. Als jij er goed uitziet, en je (toffe) leven graag met de buitenwereld toont, kun je hier ook nog eens goed geld mee verdienen. Daarnaast is de kans groot dat fitnessbedrijven jou willen gaan sponsoren en je gratis spullen toesturen.

#4: Wordt een professioneel bodybuilder

Toegegeven, professioneel bodybuilder worden doe je niet zomaar, en wil je hier écht veel geld mee verdienen, dan moet je wel echt een grote jongen of meisje in deze wereld zijn, maar geld er mee verdienen kan zeker.

Ga trainen als een professioneel bodybuilder en doe mee met bodybuilder wedstrijden. Hoe meer je wint, hoe ‘hogerop’ je komt en hoe meer geld je gaat verdienen.

#5: Start je eigen fitnessblog

Eén van de meest makkelijke en ook lucratieve manieren om geld te verdienen met fitness, is door een eigen fitnessblog en merk op te zetten.

Registreer een passende domeinnaam, en ga bloggen over jouw leven als fitnessexpert. Blog over je voedingsschema, je trainingsschema en laat het zien op social media. Zet een eigen YouTube kanaal op en maak video’s van hoe jij een oefening doet, hoe je eten klaarmaakt en alles wat er bij komt.

Door dit goed en actief (volhouden!) aan te pakken, kun je hier op termijn een flinke boterham mee verdienen. Op je blog kun je natuurlijk ook affiliate marketing inzetten om producten te promoten waar jij achter staat, en om zo hier geld mee te verdienen.

Het nummer #1 geheim van succes om geld te verdienen met fitness

Het allerbelangrijkste is dat je ergens gaat beginnen, en simpelweg niet opgeeft.

Blijf doorgaan. Elke dag opnieuw.

Het begin zal even moeilijk zijn, maar als je door blijft zetten, en een paar jaar door blijft gaan, kunnen er écht hele mooie dingen gebeuren. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Zie dit goed in en begrijp het principe achter consistentie.

Één reactie op “Geld verdienen met Fitness? 5 Manieren om hier vandaag al mee te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *