Geld verdienen en lui zijn? Met deze methode verdien jij makkelijk 7K P/M

geld verdienen lui zijn

Ben je van nature lui en wil je toch (veel) geld verdienen? Je bent niet alleen!

Er zijn genoeg luie mensen op de wereld – die toch flink geld verdienen. Luie mensen zoeken namelijk altijd naar manieren om makkelijker geld te verdienen, om er zo min mogelijk voor te doen.

Bill Gates heeft hier overigens een bekende quote over:

“Bill Gates once said that he would always “hire a lazy person to do a difficult job” at Microsoft. Why? “Because a lazy person will find an easy way to do it.” Here are some of the ways you can use your laziness to your advantage and turn procrastination into an asset.”

Op deze pagina lees je hoe je als lui persoon toch (veel) geld kunt verdienen.

Geld verdienen met oppassen

Ik denk dat één van de meest luie manieren om geld te verdienen is met oppassen.

Als oppasser hoef je namelijk vaak helemaal niet zoveel te doen. Vaak gaan de kinderen toch al vroeg naar bed, en zodoende kun jij gewoon lekker TV kijken, en dus gewoon geld verdienen met TV kijken.

Natuurlijk hoef je niet helemaal niets te doen, want je moet er wel voor zorgen dat alles goed gaat, maar toch is het een goede manier om als lui persoon geld te verdienen.

Emails klikken

Een andere luie manier om geld te verdienen is met emails openen en klikken. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden bij Euroclix en zodoende geld verdienen met het klikken van links in mails die je krijgt.

Je zult er niet direct geld mee verdienen, maar het is wel een manier die je lekker vanuit huis kunt uitvoeren. Daarnaast kun je lekker achter je computer zitten en kun je het op de tijdstippen doen dat het jou uitkomt.

Enquêtes beantwoorden

Wist je dat bedrijven geld willen betalen voor jouw mening? Je kunt namelijk geld verdienen met het beantwoorden van enquetes.

Door verschillende enquetes in te vullen, kun je toch wel een paar euro per dag verdienen, wat op kan lopen tot zo’n 100 euro per maand. Het is niet gek veel, maar stel dat je het een jaar volhoudt, dan is dat toch 1200 euro per jaar, en 10.000 euro over tien jaar.

Lees hier meer over geld verdienen met enquetes.

Netflix films en series ondertitelen/vertalen

Af en toe zijn er van die vacatures die te mooi zijn om waar te zijn. Een vacature bij Netflix is een voorbeeld daarvan.

Hou je er van om lekker te Netflixen, dan kun je daar namelijk geld mee verdienen. Af en toe zijn ze bij Netflix op zoek naar een ondertitelaar. Dat betekent dat jij de series en films die op Netflix staan gaat ondertitelen, en daarvoor betaald krijgt.

Teksten vertalen hoort hier dan natuurlijk ook bij.

Ook dit kun je lekker vanuit huis doen, en dus lekker vanuit je luie stoel (of bed) geld verdienen.

Meer informatie over geld verdienen door Netflix films en series te ondertitelen vind je hier.

Affiliate marketing als het ultieme verdienmodel

Ikzelf verdien al vanaf mijn 18e geld op het internet. Momenteel zit ik op meer dan 10.000 euro per maand, en dat verdien ik doormiddel van affiliate marketing.

Affiliate marketing is namelijk het ultieme verdienmodel voor ‘luie mensen’.

Met affiliate marketing promoot je andermans producten, in ruil voor commissie. Je kunt vrijwel alle producten producten promoten.

Je hoeft dus zelf geen producten te hebben, en dus ook geen klantenservice te doen.

Hoe affiliate marketing werkt vertel ik je in het geld verdienen met affiliate marketing stappenplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *