Geld verdienen met affiliate marketing? Gebruik dit ULTIEME Stappenplan!

Gemiddelde leestijd: 35 minuten
geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing is iets wat veel mensen willen, maar helaas maar weinig mensen realiseren.

Jij wilt ook geld verdienen met affiliate marketing, anders was je niet op deze pagina terecht ook. En dat is maar goed ook, want op deze pagina zal ik je mijn exacte methode vertellen, waarmee ik dagelijks zo’n 200-250,- euro verdien, met alleen maar affiliate marketing.

Als je deze informatie aandacht doorleest, en daarna in de praktijk gaat toepassen, kan het niet anders dat jij binnen een paar maanden ook een mooi inkomen met affiliate marketing binnenhaalt.

Inhoudsopgave

Zet je schrap, want daar gaan we!

Voordat we dit affiliate marketing stappenplan beginnen wil ik je wijzen op een gratis PDF waarin ik een samenvatting geef van dit artikel. Klik hier voor de PDF.

Daarnaast heb ik ook een video opgenomen waarin ik je laat zien hoe ik geld verdien met affiliate marketing. Deze kun je hieronder bekijken.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wie ben ik om je dit uit te leggen? Jacko Meijaard

jacko meijaard

Ik vind het wel zo netjes om me eerst even voor te stellen, zodat je weet wie ik ben en waarom ik je dit vertel.

Mijn naam is Jacko Meijaard en ik verdien al jaren mijn geld met affiliate marketing. Pakweg zeven jaar geleden begon ik met het opzetten van mijn eerste affiliate marketing website, en sindsdien heb ik mijn inkomsten zien groeien tot momenteel zo’n 20.000 euro per maand.

Geweldig en bizar tegelijkertijd.

Pakweg zeven jaar geleden was mijn ultieme droom om 7.500 euro per maand te verdienen, en dat heb ik dus (ruimschoots) behaald.

Ik heb geen schooldiploma hiervoor gevolgd, en heb het me allemaal zelf geleerd. Ik ben niet bijzonder slim en ben door niemand geholpen. Geloof me, als ik het kan, kan iedereen het.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Wat is affiliate marketing?

Ik zal je eerst uitleggen wat affiliate marketing precies is.

hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten promoot, in ruil voor commissie. Elke keer dat jij succesvol een product van iemand anders promoot, krijg je daar commissie voor.

Hierdoor hoef je dus zelf geen producten te hebben. Je kunt simpelweg geld verdienen door andermans producten te promoten.

Waarom is affiliate marketing zo’n geweldige manier van geld verdienen?

Het mooie van affiliate marketing is dat je zelf geen producten hoeft te hebben, en dus zelf ook niet aan klantenservice hoeft te doen, of het product op de post te doen. Je hoeft geen voorraad te hebben. Hierdoor ben je 100% vrij en kun je dit overal ter wereld doen.

Wat ik zo geweldig vind van geld verdienen met affiliate marketing is dat het enige wat ik nodig heb om ‘dit’ te doen, mijn MacBook en een internetverbinding zijn. Meer heb ik niet nodig.

Jacko Meijaard met surfplank

Affiliate marketing geeft je volledige vrijheid.

En als jij niet van reizen houdt, kun je dankzij affiliate marketing ook prima thuis geld verdienen.

Waar moet ik beginnen?

Laten we beginnen!

Maar waar moet je beginnen? In de stappen hieronder zal ik je vertellen wat je eerst moet doen, voordat je geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Aanmelden bij affiliate netwerken

De eerste stap die je moet nemen is dat je jezelf aanmeld bij een affiliate netwerk.

Op een affiliate netwerk vind je namelijk de producten die je kunt gaan promoten. Daarnaast zorgt een affiliate netwerk voor de affiliate link (hierover later meer) en zorgt het affiliate netwerk er voor dat de commissies worden uitbetaald, en dat alle verkopen netjes gemeten worden.

Je hebt een affiliate netwerk dus nodig om te beginnen met affiliate marketing.

Aanmelden bij PayPro

paypro logo

PayPro is mijn favoriete affiliate netwerk, en is ook het affiliate netwerk wat we op deze pagina gaan gebruiken. Op PayPro vind je voornamelijk digitale producten die je kunt gaan promoten.

Het grote voordeel van digitale producten is dat de commissie (het bedrag wat je als affiliate verdiend) heel erg hoog ligt, en je dus veel geld verdiend per sale die je doet.

Daarnaast is bij PayPro de commissie direct beschikbaar, en kun je geld direct naar je bankrekening opnemen.

Aanmelden bij PayPro kan gratis via deze link.

Aanmelden bij Daisycon

Een andere affiliate netwerk waar ik geld mee verdien is Daisycon. Ik doe er wel niet zoveel mee als PayPro, maar wilde je het toch niet onthouden, voornamelijk omdat je er veel bekende producten uit het alledaagse leven op vind, en omdat de klantenservice erg snel en goed is.

Aanmelden bij Daisycon kan gratis via deze link.

Verlies niet de focus: richt je op één affiliate netwerk

Als je begint met affiliate marketing, raad ik je aan om het te houden met één affiliate netwerk.

Ik zie veel beginnende affiliates van het ene affiliate netwerk naar het andere netwerk springen; dit is het recept voor falen. Je kunt jezelf wel alvast bij zowel PayPro als Daisycon aanmelden, maar hou de focus in het begin op één affiliate netwerk. Er is zoveel keuze tussen de producten die je kunt promoten; hou het simpel voor jezelf.

Welk product wil je gaan promoten?

Goed, nu jezelf hebt aangemeld bij PayPro en Daisycon, is het tijd om te kijken naar welk product je wilt gaan promoten.

Zoals ik al zei gaan we in dit artikel aan de slag bij PayPro, dus gebruik ik PayPro even als voorbeeld.

In PayPro kun je in het Affiliate Campagne Overzicht zien welke producten er allemaal zijn om te promoten. Kies er hier één uit.

paypro affiliate campagne overzicht

Mijn advies is om een product te promoten wat op je op de eerste drie pagina’s ziet staan. Hoe hoger de PayPro score, hoe meer concurrentie er op is, maar hoe meer er vaak te verdienen is. Hoe lager de score, hoe minder concurrentie, maar hoe minder het product verkocht word.

Dit laatste hoeft niet slecht te zijn, puur omdat bij nieuwe producten nog niet veel affiliates er mee aan de slag zijn gegaan, en daardoor de score lager blijft.

Ik raad aan om een product te promoten wat niet lager dan een PayPro score van 100 heeft. Kies een product waar je zelf ook enig gevoel mee hebt, want dat maakt het promoten een stukje makkelijker.

Jouw unieke affiliate link

Vrijwel het belangrijkste element van affiliate marketing is je affiliate link.

Je affiliate link is namelijk 100% uniek, en meet of er verkopen plaatsvinden, en of de verkopen via jou afkomstig zijn. Als mensen op jouw affiliate link klikken, en vervolgens het product kopen, krijg jij daar dus commissie over.

Hiervoor je dus jouw affiliate link gebruiken, zodat het affiliate netwerk weet dat de verkoop via jouw affiliate link heeft plaatsvonden, en jij dus recht hebt op de commissie.

paypro affiliate link 2
PayPro affiliate link
PayPro affiliate link
PayPro affiliate link
PayPro affiliate link

Voor elk product wat je promoot is de affiliate link weer anders.

PayPro affiliate link

Registreer een passende domeinnaam en webhosting

Als je weet welk product je wilt gaan promoten, is het tijd om verder te gaan met de volgende stap: je domeinnaam en webhosting registreren.

Waar kun je een domeinnaam en hosting aanschaffen?

Er zijn in Nederland duizenden hosting bedrijven. Ik raad Neostrada aan. Snelle hosting en super snelle en vriendelijke support.

Klik hier om naar de website van Neostrada te gaan.

Welke domeinnaam moet ik kiezen?

Je domeinnaam is in principe de naam van je website. Dus bijvoorbeeld: internetsuccesgids.nl. Dat is de domeinnaam van deze website.

Als jij een website wilt gaan opzetten, heb je ook een domeinnaam nodig. Maar welke kies je?

Belangrijk is dat de domeinnaam te maken heeft met het product wat je gaat promoten, en het onderwerp van je product. Stel dat je Fred’s Bouwtekeningen wilt promoten (een product op PayPro), dan kun je bijvoorbeeld de domeinnaam: bouwtekeningenkopen.nl registeren.

Onthoud dat je domeinnaam niet al te lang moet zijn, en dat het niet een koppeling van veel woorden moet zijn. Zorg er voor dat je er een ‘merk’ van kunt maken, en dat het makkelijk te onthouden moet zijn.

Welke domein extensie?

Waarschijnlijk vraag je je af of je domeinnaam .com, .nl, of .org (of nog iets anders moet zijn). Ga altijd voor een .nl of .com domeinnaam. Dit zijn de makkelijkste om mee te scoren in Google – iets waar ik later op terugkom.

Welke hosting moet ik nemen?

Bij een domeinnaam, komt ook een webhosting. Een hosting is als het ware het ‘systeem’ waarop je website draait. Zie het als de hardeschijf van je computer.

Wanneer je een domeinnaam aanschaft, heb je een webhosting nodig om die domeinnaam te kunnen ‘draaien’ – zodat mensen je website kunnen bezoeken.

Als je net start met affiliate marketing kun je prima met het goedkoopste pakket beginnen. Je hebt dan nog niet veel nodig. Wanneer je straks meerdere websites hebt, kun je je huidige webhosting altijd nog upgraden naar een duurdere hosting, waar je meer mee kan.

WordPress installeren: makkelijk je affiliate website installeren en onderhouden

wordpress logo klein

Wanneer je een domeinnaam en webhosting hebt aangeschaft (kosten zijn ongeveer 15,- euro per jaar hiervoor) kunnen we verder naar de volgende stap. We gaan er nu voor zorgen dat er wat op je website te doen is. Een lege website is ook zo saai ;-).

De eerste stap die we gaan zetten is om WordPress te gaan installeren. Hier heb ik al enorm veel over geschreven, en dus is denk ik het handigst om je naar dit artikel te verwijzen: WordPress installeren.

WordPress is een gratis CMS (Content Management System) waarmee je super snel en eenvoudig een website kunt maken, en ook kunt onderhouden. Al mijn websites draaien op WordPress.

WordPress installeren is niet moeilijk, en is binnen vijf minuten gebeurd.

Mocht het niet lukken, neem dan even contact op met je hosting; dan kunnen zij kijken waar het misgaat, en dan kunnen ze je er mee helpen om te zorgen dat het goed gaat.

WordPress thema aanpassen

Wanneer je WordPress hebt geïnstalleerd, zie je een standaard ’thema’, dit is het ‘uiterlijk’ van je website. Elk jaar komt WordPress ‘ingebakken’ met een ander standaard thema.

Deze thema’s zijn vaak erg clean en zijn lekker licht.

Je bent er vrij in om van thema te veranderen, dit kun je doen onder Weergave > Thema’s. Er zijn duizenden gratis WordPress thema’s waaruit je kunt kiezen, maar besef goed dat elk thema zijn voor- en nadelen hebben. Ik ben bijvoorbeeld erg fan van het gratis thema ’twenty sixteen’, welke een standaard WordPress thema is.

Maak van je WordPress website geen kermisattractie

Wat ik bij veel beginnende affiliate marketeers zie, is dat ze van hun WordPress website een kermisattractie gaan maken. Ze zijn niet tevreden met het standaard WordPress thema, en denken dat het verstandig om een thema te kiezen met veel mogelijkheden, kleuren en elementen.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar vaak verpesten drukke thema’s je website.

Een voorbeeld van een drukke website
Een (extreem) voorbeeld van hoe het niet moet. Veel te druk, en geen focus.

Hou het zo rustig mogelijk, en hou de focus van je website op de content; de tekst op je website. Dit is tenslotte waar het om draait en het verdienmodel van je website (waar ik later op terugkom).

Daarnaast zorgen drukke thema’s er vaak voor dat je website erg traag word.

WordPress plugins: welke heb ik nodig?

WordPress plugins zijn (kleine) toevoegingen en functionaliteiten voor je WordPress website.

Net als thema’s zijn er duizenden gratis plugins die je op je WordPress website kunt installeren. Doe dit niet. De enige plugin die ik gebruik is de Yoast SEO plugin. De reden hiervoor is dat veel plugins je website traag maken, en je heel veel extra functionaliteit niet nodig hebben.

Daarnaast maken veel WordPress plugins je website onveilig.

Installeer dus alleen écht de plugins die je nodig hebt; en de enige plugin die ik gebruik en aanraad is de Yoast SEO plugin. Leuk feitje; deze plugin is miljoenen keren gedownload en is gemaakt door een Nederlandse ontwikkelaar.

Bezoekers krijgen: hier draait het uiteindelijk allemaal om

Wow..

Het is eigenlijk bizar om te zien hoever we nu al zijn gekomen.

Als je op dit punt bent gekomen, en ook alle stappen hebt uitgevoerd, ben je zover dat je er klaar voor bent om geld te verdienen met affiliate marketing. We hebben alle voorbereidingen getroffen, nu op naar het echte werk.

Om geld te verdienen, moet er iemand geld uitgeven. Je hebt dus bezoekers op je website nodig.

Waarom we gaan voor gratis bezoekers, en voor constante groei

De nummer één manier hoe ik dagelijks honderden of zelfs duizenden (gratis) bezoekers naar mijn website krijg, is via Google. Doordat mijn website hoog in de gratis zoekresultaten van Google scoren, krijg ik dagelijks gratis bezoekers naar mijn websites.

Dag en nacht bezoeken mensen dus mijn websites. Ook terwijl ik offline ben, lig te slapen of op vakantie ben.

Google stuurt 24/7 bezoekers naar mijn websites.

De reden dat ik hier zo’n fan van ben is dat dit passief is. Als je gaat adverteren op Facebook en daarmee stopt moet je ten eerste betalen voor bezoekers, en stop je met adverteren, dan stoppen ook je bezoekers.

Door je te richten op organische bezoekers via Google, loopt je business geen gevaar en krijg je continu gratis bezoekers. En als je het goed aanpakt, krijg je elke maand meer gratis bezoekers, en groeien je inkomsten dus elke maand.

SEO teksten schrijven voor dagelijks gratis bezoekers uit Google

De beste manier om gratis bezoekers uit Google te krijgen is door goede, kwalitatieve en waardevolle teksten te schrijven. Teksten waar mensen wat aan hebben en door geholpen worden.

Het duurt wel een tijdje (ongeveer 1-2 maanden) voordat je een aantal goede posities in Google gaat krijgen – en dus gratis bezoekers uit Google gaat krijgen – maar wanneer je eenmaal goed scoort, krijg je 24/7 bezoekers.

Waar moet je teksten over schrijven?

Je vraagt jezelf nu waarschijnlijk af waar je dan teksten over moet schrijven, en wat je hier aan hebt. Laat me je het principe wat duidelijker maken.

Stel dat jij Fred’s Bouwtekeningen gaat promoten, en dus een website opzet die hier mee te maken heeft (dus bijvoorbeeld bouwtekeningenkopen.nl).

Wat je vervolgens gaat doen is dat je gaat kijken naar relevante zoektermen. Hier kun je verschillende tools voor gebruiken zoals de Google Zoekwoordplanner en SEMRush.com. Je kunt ook zelf gaan zoeken in Google, om te kijken wat er bij de suggesties komt te staan.

Stel dat een relevante zoekterm bijvoorbeeld ’tuinhuis bouwtekeningen’ is.

Wat je dan gaat doen is daar een goed, waardevol artikel over schrijven. Als je een beetje onderzoek doet, kom je zo aan genoeg andere zoektermen om over te schrijven. Je bent nooit uitgeschreven.

Relevante zoekopdrachten in Google

Hoe zorg ik dat mijn teksten goed in Google gaan scoren?

Je website en teksten optimaliseren voor Google en de andere zoekmachines is een vak apart, maar is door iedereen te leren en ook te bereiken.

De meest belangrijke tip geef ik je in het kopje hieronder (schrijf waardevolle teksten waar bezoekers wat aan hebben), maar er zijn natuurlijk nog een aantal andere elementen waar een goede tekst en website aan moet voldoen.

Check hier mijn 29 SEO tips artikel, hier mijn WordPress SEO artikel en hier mijn hoger in Google scoren artikel.

Deze pagina’s moeten jou genoeg kennis en inzichten geven om je teksten goed te laten scoren in Google, zodat je dagelijks veel gratis bezoekers uit Google gaat krijgen; en dus ook passief geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Schrijf waardevolle teksten waar bezoekers wat aan hebben

De belangrijkste tip die ik je kan geven om goede SEO teksten te schrijven (en dus hoog in Google te gaan scoren) is om teksten te schrijven waar mensen wat aan hebben, en daadwerkelijk door geholpen worden.

Als jij dus een tekst voor je website gaat schrijven over ’tuinhuis bouwtekeningen’, schrijf dan het meest uitgebreide artikel over ’tuinhuis bouwtekeningen’ wat er is.

Kijk naar de pagina’s die concurrerende sites hebben geschreven: wat bespreken hun? Wat missen zijn? Zorg er voor dat jouw tekst de beste van allemaal is. Gebruik afbeeldingen, video’s en schrijf over vrijwel alles wat met het onderwerp te maken heeft.

Pas wanneer bezoekers wat aan je teksten en website hebben, dan gaat Google dat ook doen.

Schrijf dus altijd voor mensen, en niet voor Google.

Geld verdienen met affiliate marketing: zo doe je het!

We zijn nu op het punt gekomen dat we van je website een pinautomaat kunnen gaan maken. Ik ga je nu namelijk vertellen hoe je geld met je affiliate website kunt verdienen. Ofwel; hoe je geld kunt verdienen aan de bezoekers van je website.

Hier zijn verschillende manieren voor, maar ik zal je de manier vertellen hoe ik dagelijks een paar honderd euro verdien. Het is helemaal niet moeilijk, maar je moet het maar nét doen, en het geduld voor hebben.

Verwijs in je teksten naar het product dat je promoot

Dit is uiteindelijk waar het allemaal om draait en waar alles samen komt.

Je schrijft de teksten uiteindelijk niet voor niets ;-).

Stel dat je dus die tekst over ’tuinhuis bouwtekeningen’ geschreven hebt. Wat je vervolgens doet is dat je aan het eind van de tekst naar het product wat je promoot gaat verwijzen.

Dit doe je in een alinea van ongeveer 100 woorden.

Doe dit in de trend van “je weet nu alles over tuinhuis bouwtekeningen, maar als je NOG meer wilt weten en DAADWERKELIJK bouwtekeningen van een tuinhuis wilt downloaden, dan raad ik je aan om naar de website van Fred’s Bouwtekeningen te gaan. Daar vind je meer dan 10.000 bouwtekeningen!”

Natuurlijk maak je het wat uitgebreider, maar dit is waar het op neer komt.

Hiermee verwijs je natuurlijk met jouw affiliate link naar Fred’s Bouwtekeningen. Van iedereen die dan via jouw affiliate link Fred’s Bouwtekeningen koopt, krijg jij commissie.

affiliate marketing toepassen
Een voorbeeld van hoe ik affiliate marketing toepas. Aan het eind van het artikel verwijs ik naar een bijpassend product: het product wat ik promoot – in dit geval niet Fred’s Bouwtekeningen maar de Strakke Buik Bijbel.

Natuurlijk zal niet iedereen overgaan tot het kopen van Fred’s Bouwtekeningen, maar als jij per dag 100 bezoekers op dat artikel hebt, zul je toch al gauw 2-3 verkopen per dag hebben. En dat is dan alleen nog maar op dat artikel op die website. Hoe meer artikelen, hoe meer websites, hoe meer geld je zult gaan verdienen.

Mailinglijst van SUPER geïnteresseerde mensen opbouwen

Wat je nu gaat opbouwen, is iets mega waardevols.

Als jij elke week een artikel van ongeveer 1000 woorden op je website over dit bepaalde onderwerp hebt, krijg jij binnen een bepaalde tijd behoorlijk wat bezoekers op je website. Dit zijn bezoekers die vrijwel allemaal geïnteresseerd zijn in het onderwerp van je website.

Daar kun je natuurlijk nog veel meer mee doen dan alleen maar naar je affiliate link sturen. Je wilt weten wie ze zijn, en ze later nog kunnen bereiken. Ze kunnen nu misschien niet geïnteresseerd zijn in Fred’s Bouwtekeningen, maar later misschien wel. Of misschien zijn ze er nu nog niet genoeg van overtuigd dat Fred’s Bouwtekeningen wat voor hun, maar kan dit later wel komen.

Wat je kunt gaan doen is een mailinglijst opbouwen.

Je verzamelt naam en mailadressen van je bezoekers, om ze later mailings te kunnen sturen. Dit werkt. Jij staat vast en zeker ook op een aantal mailinglijsten, en ook jij bent wel eens overtuigd of geïnteresseerd geraakt na een mailing.

Hoe bouw je een mailinglijst op?

De volgende vraag is dan natuurlijk hoe je een mailinglijst opbouwt. Dit kan op verschillende manieren en je hebt hier bepaalde software voor nodig.

De software die ik hier voor gebruik zijn Enormail, OptinMonster en LeadPages (check ook de internet marketing software pagina om te kijken welke software ik gebruik).

Tip: lees mijn artikel over het opbouwen van een mailinglijst hier. Daar lees je meer informatie over hoe je effectief een mailinglijst op kunt bouwen en wat er allemaal bij komt kijken.

Wat is Enormail en hoe gebruik je het?

Enormail is email marketing software. Met Enormail kun je leads (je contacten) ‘verzamelen’ en mailinglijsten aanmaken. Hierdoor kun je dus mailings naar je contacten sturen.

Check mijn Enormail review voor meer informatie over deze geweldige Nederlandstalige software.

Hoe gebruik je OptinMonster?

OptinMonster is software om opt-in formulieren (waar je je naam en mailadres invult) op je website te laten zien. Hiermee kun je dus opt-in velden onder of naast je artikelen plaatsen.

Ook kun je met OptinMonster exit-popups maken, waarmee er een venster in beeld komt wanneer de bezoeker de pagina wilt verlaten.

Hoe gebruik je LeadPages?

Ook met LeadPages is het mogelijk om opt-in formulieren op je website te maken, echter kun je met LeadPages ook landingspagina’s maken.

Landingspagina’s zijn aparte pagina’s op je website die (in dit geval) maar één doel hebben, en dat is naam en mailadres verzamelen.

Door een landingspagina met LeadPages te maken kun je dus bezoekers naar deze pagina sturen, om zo naam en mailadressen te vermalen.

Autoresponder instellen om een band op te bouwen en te verkopen

Goed, je weet nu dus dat je naam en mailadres moet verzamelen, en dat je zo dus een mailinglijst op kunt bouwen.

Maar wat nu? Je hebt nu een mailinglijst, en dagelijks komen er nieuwe mensen op je mailinglijst?

Een ideale manier om daar geld mee te verdienen is door een autoresponder in te stellen.

Een autoresponder is een reeks aan mails die automatisch verzonden worden. Je hoeft de mailings één keer te typen en klaar te zetten, en vervolgens worden de mails automatisch verzonden.

Dit is hoe een autoresponder er uit ziet:

autoresponder voorbeeld

Vanaf het moment dat iemand zich aanmeld voor je mailinglijst, worden er dus automatisch mails verzonden. Je kunt zelf instellen hoeveel uren/dagen na aanmelding de mailings verzonden moeten worden.

Hiermee bouw je een band met je doelgroep op, en kun je dus geheel automatisch en passief geld verdienen.

Check mijn artikel over het instellen van een autoresponder, en hoe een goede autoresponder er uit ziet hier: Autoresponder instellen.

Mailings versturen voor piek-momenten

Wanneer je een redelijke mailinglijst hebt opgebouwd (boven de 500+ leads) kun je er aan denken om af en toe mailings naar je volledige mailinglijst te sturen.

Dit zijn mailings die iedereen op je mailinglijst zal krijgen. Je stuurt dus ineens een mailing naar iedereen op je mailinglijst.

Als je hier een goede mailing van maakt, kun je leuke piek-momenten in je business creëren. Stel je hebt 500 mensen op je mailinglijst, en 10 mensen (1%) kopen in een dag het product wat je in de mailing promoot, dan is dit toch al gauw 200-250 euro met een commissie van 20-25 euro.

Heb je een mailinglijst van 5000 mensen en 50 mensen (1%) kopen het product wat je promoot, dan kan dit al gauw 1250 euro op een dag zijn.

Let op dat je niet te veel van dit soort mailings stuurt, hou het bij 1-2 keer per maand, anders is het niet meer ‘speciaal’.

Geld verdienen op het internet: alles heeft tijd nodig

We zijn nu zo’n 3500 woorden verder, en ik heb je exact beschreven hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Zoals je ziet is het allemaal niet bijzonder moeilijk, maar moet je het maar net doen en moet je er tijd in steken.

Het mooiste van geld verdienen met affiliate marketing vind ik de schaalbaarheid. Stel dat ik met één website 500,- euro per maand verdien (wat helemaal niet moeilijk is), dan kan ik dus met tien websites zon’ 5000,- euro per maand verdienen.

Ga dus nu aan de slag met het opzetten van je eerste affiliate website. Heb geduld, want het zal ongeveer 1-2 maanden duren voordat je geld gaat verdienen met deze methode.

Besef wel dat als je door gaat, en je eenmaal je eerste affiliate verkoop hebt gerealiseerd, het alleen maar meer zal worden en je meer geld gaat verdienen. Je eerste verkoop duurt vaak het langst.

Minimaal 7.500 euro p/m verdienen met mijn videotraining

Ik kan me goed voorstellen dat er nu behoorlijk veel informatie op je af komt. Als je pas nieuw bent met affiliate marketing, is het natuurlijk ook best wat veel informatie.

Geen zorgen. Om je op weg te helpen heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt.

In deze videotraining leg ik je aan de hand van video’s voor hoe ik een winstgevende affiliate marketing website opzet.

Je ziet mijn beeldscherm, en je ziet dus precies wat ik doe, en hoe ik het doe.

Daarnaast ben ik er om je te helpen en je support te geven als je iets niet snapt.

Klik hier om aan de slag te gaan met mijn methode >>

Je hebt geen (technische) opleiding, of diploma nodig en kunt direct van start.

Het meest logische wat je nu kunt doen is actie ondernemen. Als je deze pagina weer afsluit, is de kans groot dat het er nooit van zult komen. Onderneem actie en ga er voor.

Het is mogelijk; je moet het alleen wel DOEN!

Succes!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *