Geld verdienen met Bitcoins? Zo word JIJ de volgende Crypto Miljonair!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
geld verdienen bitcoin

Dus jij wilt geld verdienen met Bitcoins?

Dan ben je niet alleen!

En… nog beter nieuws… je staat er niet alleen voor ook!

Het feit dat jij op deze pagina terecht bent gekomen geeft aan dat jij interesse hebt om – net als vele anderen – geld te gaan verdienen met Bitcoins. Waarschijnlijk ben je op Google gaan zoeken, en kwam je zo op deze pagina terecht. Wat natuurlijk alleen maar goed is want…

… op deze pagina zal ik je EXACT vertellen hoe jij vandaag al kunt gaan beginnen om geld te gaan verdienen met Bitcoins.

Let wel op: dit is niet voor iedereen weggelegd, en je zult zeker risico lopen om ook geld te verliezen.

Wil je dat niet? Lees dan zeker niet verder.

Waarom 99% van de mensen te ongeduldig is om (veel) geld met Bitcoin te verdienen

Ja, dit klinkt heel hard, maar het is de realiteit.

Van de mensen die ik spreek die geld investeren in Bitcoin, zijn er heel veel mensen die het met verlies verkopen.

Waarom? Ze zien de koers ietwat omlaag gaan, worden bang, en verkopen met verlies.

Als jij flink geld wilt verdienen met Bitcoin, andere cryptocurrency, of een andere vorm van beleggingen/investeringen, weet dan dat je het meeste geld gaat verdienen op de long term.

Lange termijn vasthouden dus.

Wees niet bang als je investering minder waard word. Dat hoort er bij.

Negen van de tien investeringen die ik heb gedaan stonden in de eerste week in het rood, om daarna in het groen te staan, en daarna in het donkergroen ;-).

Denk lange termijn. Altijd.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Trader of investeerder?

Als jij Bitcoin wilt gaan kopen, dan kun je er voor kiezen om ’trader’ of ‘investeerder’ te worden.

Met trader bedoel ik dat je echt actief gaat handelen, en bijvoorbeeld elke dag koopt en weer verkoopt. Ik zal je een voorbeeld geven.

Stel dat je op een maandagochtend om 09:00 uur Bitcoin koopt. De prijs gaat wat omhoog, en s’middags staat de prijs 5% hoger. Je verkoopt en morgen doe je dit opnieuw. Dit noemen ze daytrading.

Hier is niks mis mee, en hier kun je flink veel geld mee verdienen, maar ik doe het niet graag.

lange termijn beleggen

Ik investeer liever. Ik koop liever, en kijk er dan een jaar niet meer naar om.

Ik denk namelijk dat op de lange termijn hier veel meer geld mee te verdienen is. Kijk maar naar het verleden van de Bitcoin.

Als jij vijf jaar geleden voor 1000,- euro aan Bitcoin had gekocht, en hier nooit meer aan had gezeten, was je nu multimiljonair geweest – eigenlijk met niks doen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Waar Bitcoin kopen?

Om geld te kunnen verdienen met Bitcoins, moet je natuurlijk eerst Bitcoins hebben. Daarom moet je eerst Bitcoins kopen en deze in een wallet (portemonnee) hebben.

Er zijn genoeg sites waar je Bitcoins kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan BTCDirect, of Bitonic.

Belangrijk is dat je eerst een wallet aanmaakt. Dit kun je bijvoorbeeld op Blockchain.info doen. Je krijgt dan een wallet adres waar je de Bitcoins naar toe kunt verzenden als je ze koopt.

Wil je een gedetailleerde uitleg over hoe je Bitcoin kunt kopen? Dan raad ik je aan om deze uitgebreide handleiding te lezen.

Hoe kun je nou geld verdienen met Bitcoin?

Goed, je weet nu hoe je Bitcoins kunt kopen, maar hoe kun je er nou geld mee verdienen?

Dat is heel simpel. Zoals ik hiervoor al had gezegd zijn er twee manieren om te handelen in Bitcoin, en dat is door op korte termijn te kopen en te verkopen, maar ook door te kopen en op lange termijn te laten staan.

Dit laatste heeft mijn voorkeur, en raad ik iedereen aan om te doen.

Zeker als je geen verstand hebt van een technische analyse, en als je niet de tijd hebt om jezelf bezig te houden met short term handelen, dan raad ik je af om het toch te proberen. Je zult er namelijk ongetwijfeld geld mee verliezen.

Het is veel beter en rustgevender om op een goed moment Bitcoin te kopen, en deze vast te houden voor een lange tijd. Je zult zien dat de koers over drie jaar hoogstwaarschijnlijk hoger is als vandaag.

Kijk niet elke dag naar de koers

Iets wat veel beginners doen is dat ze elke dag een paar keer naar de koers kijken. Doe dat niet.

Je maakt jezelf er alleen maar gek mee. Door elke dag te kijken zie je dat de koers daalt en stijgt, en als je dan ziet dat de koers op een dag hard is gezakt, kun je het misschien aantrekkelijk vinden om te verkopen – ook al heb je verlies.

Kijk er gewoon niet naar, en laat je niet gek maken door angst of greed.

Lange termijn wint altijd.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *