Gefeliciteerd! Je hebt een verkoop gerealiseerd!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Dit zijn de mails die ik elke dag tientallen keren krijg.”Gefeliciteerd! Je hebt een verkoop gerealiseerd!” of “Gefeliciteerd! Je hebt succesvol een product gepromoot!”

Elke keer wanneer ik een verkoop realiseer of een product promoot met affiliate marketing, krijg ik van PayPro zo’n mailtje. Ook als ik een dagje weg ben, op vakantie ben of gewoon andere dingen aan het doen ben.

Geloof me… dit werkt enorm verslavend!

Elke keer wanneer ik zo’n mail krijg, ben ik daar (natuurlijk) erg blij mee, maar wil ik ook weer meer.

Inhoudsopgave

Via deze pagina wil ik even terugblikken op wat ik voor elkaar heb gekregen… want pakweg vier of vijf jaar geleden had ik me dit nooit kunnen voorstellen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Het begin

Toen ik zo’n vijf jaar geleden begon met internet marketing had ik nooit gedacht dat ik hier zou komen.

Ik doe nu letterlijk meer dan 250,- euro per dag en doe maanden van meer dan 10.000 euro.

Dit kun je veel vinden, of weinig, maar het mooiste is dat het me niet per sé om het geld gaat.

Ik heb de vrijheid om zelf te bepalen hoe mijn dag er uit ziet. Ik werk niet voor een baas, ik ben nergens toe verplicht en mijn business loopt gewoon door… ook al doe ik er op dat moment niks aan.

Die vrijheid is veel belangrijker dan het geld, wat natuurlijk ook mooi is en waar je het uiteindelijk om doet (rekeningen moeten tenslotte ook betaald worden).

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ik ben ook maar een gewone jongen

Inkomsten mei 2016.
Inkomsten mei 2016.

Kijk, ik krijg regelmatig mails van mensen die er van overtuigd zijn dat zij dit NIET kunnen bereiken.

Dat zij geen geld kunnen verdienen op het internet, dat ze niet slim genoeg zijn of wat voor excuus dan ook.

Geloof me, ik ben 25 jaar en heb mijn opleiding niet afgemaakt (ik heb niet eens een diploma).

Echt, als ik het kan, kan iedereen het.

Wat je alleen wel moet hebben is het geloof in jezelf; dat jij het echt kan én de wilskracht om dit te realiseren.

Als je geen wilskracht hebt, ga je het niet lukken. Dan ga je er niet komen.

Ik mag dan wel niet bijzonder slim zijn, wat ik wel altijd had (en nog steeds heb) is de drang naar succesvol worden op het internet: om (hoe simpel het ook klinkt) geld te verdienen vanachter mijn computer en complete vrijheid te hebben.

Cliché: GEEF NOOIT OP

Toen ik pas begon met affiliate marketing en het hele geld verdienen op het internet principe waren er zoveel mensen die niet in mij geloofde en me uitlachte.

“Geld verdienen op internet kan toch helemaal niet!”

“Ga echt werk zoeken joh!”

“Haha, wat een stomme filmpjes maak je!”

Ik denk dat deze reacties mijn grootste drijfveer waren voor mijn succes. Er waren (en zijn) zoveel mensen die het je gewoon niet gunnen en je proberen hun waarheden tot jouw waarheden te laten worden.

Toen ik pas begon met het opnemen van filmpjes en het geven van webinars waren er zoveel mensen die mij daarom gingen uitlachen.

Ik gaf er nooit wat om, want ik wist dat het me verder zou brengen bij mijn doel: andere mensen leren om geld te verdienen op het internet en een grote website op te zetten over geld verdienen op het internet.

Internet Succes Gids.nl is MEGA

Internet Succes Gids.nl (deze website) bestaat nu ongeveer drie jaar en is echt mega.

Elke dag krijg ik meer dan duizend bezoekers naar de website en dit aantal groeit gewoon elke maand.

Simpelweg doordat ik de technieken en methoden die ik je ook in de Affiliate Marketing Revolutie vertel.

Het is niet moeilijk om een website op te zetten en geld te verdienen; je moet er alleen wel mee beginnen en er mee doorgaan.

Je moet de motivatie hebben, ook na tegenslagen, om nooit te stoppen en je dromen en doelen achter na te gaan.

Ook ik heb tegenslagen

Natuurlijk, ook ik heb tegenslagen en ook voor mij gaat niet alles van het leien dakje. Dat is normaal. Dat is in elke business zo. Dat hoort er bij in het leven.

Zonder tegenslagen heb je nooit victory momenten.

Ik heb geleerd om me nooit van de wijs te brengen van tegenslagen of andere momenten dat het even niet meezit. Er komen altijd weer betere dagen maar je MOET aan je website, je business blijven bouwen.

Natuurlijk heb je mindere dagen, maar als je geen mindere dagen hebt zul je ook geen betere dagen hebben.

Werk aan je business in plaats van in je business

Werk constant aan je business. Werk niet te veel in je eigen business, maar aan je business om je business beter en sterker te maken.

Ik ben op het punt gekomen dat mijn business voor mij werkt en dat ik dag en nacht geld verdien – op de automatische piloot met enkele uren ‘werk’ per week om het te onderhouden.

Dat betekent niet dat ik niet bezig ben om mijn business te verbeteren… om nóg betere producten te maken, om nog meer affiliate websites op te starten, om nog beter te worden in Facebook advertising… ik ben constant aan het leren verbeter me zo op elk vlak waarin ik mezelf wil verbeteren.

Daar hoort ook persoonlijke ontwikkeling bij.

Gedachten spinsel

Ik merk dat deze blog steeds meer op een soort van gedachten spinsel begint te lijken.

De bedoeling van deze blog was en is om je te motiveren en om je duidelijk te maken dat geld verdienen op internet echt mogelijk is, en dat iedereen het kan realiseren.

Op Internet Succes Gids.nl vind je zoveel informatie die je op weg kan helpen om geld te verdienen op internet, je moet er alleen wel zelf mee starten.

Niks gaat vanzelf.

Onderneem actie en START.

Geloof me, wanneer je eenmaal je eerste “Gefeliciteerd! Je hebt een verkoop gerealiseerd!” of “Gefeliciteerd! Je hebt succesvol een product gepromoot” mail hebt gehad, ben je verslaafd!

En dat is een goed iets.

Be GREAT!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *