Voor iedereen die net begint met affiliate marketing: onderneem actie!

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Ik kan eigenlijk vrijwel direct zien of iemand succesvol met affiliate marketing gaat worden, of niet.

Wanneer iemand begint met (bijvoorbeeld) de Affiliate Marketing Revolutie, en diegene zichzelf voorstelt op het leden-forum en wat topics aanmaakt, kan ik al gelijk zien of diegene succesvol gaat worden of niet.

De succesvolle mensen ondernemen namelijk direct actie, en blijven niet hangen in de theorie.

Ze zien het grotere geheel en snappen dat ze zo snel mogelijk iets neer moeten zetten, in plaats van constant op zoek te gaan naar redenen waarom het niet zou lukken, of zichzelf bezig te houden met dingen die er totaal niet toe doen (perfecte layout, perfecte teksten etc.).

Het allerbelangrijkste ingrediënt van succes is actie ondernemen.

Blijf niet hangen

Ook al lees je dit en heb je niet de Affiliate Marketing Revolutie gekocht: blijf niet hangen in de theorie, maar begin met iets neer te zetten.

Ik zie zoveel mensen die eerst weken alleen maar de theorie zitten door te nemen, maar nooit toekomen aan het neerzetten van hun eerste affiliate site.

En begrijp me niet verkeerd: natuurlijk is het niet verkeerd om jezelf in de theorie te verdiepen, maar je gaat pas écht leren als je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Je gaat van je eigen fouten leren.

Dit kun je bij alles doortrekken. Stel dat je professioneel boxer wilt worden. Je kan dan nog zoveel theorie lezen, maar je gaat pas echt leren boxen door zelf in de ring te stappen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Excuses mensen

Naast de mensen die nooit actie ondernemen omdat ze simpelweg in de theorie blijven steken, is er nog een andere groep mensen die geen succes gaat hebben.

Dit is de groep die constant excuses blijven verzinnen.

Ze blijven dan met vragen komen als “Ja, maar hoe zit het dan met belastingen?” , en “ik heb geen verstand van internet”, of “ik ben te oud”.

Jep, als je zo blijft denken, dan gaat het je nooit lukken. Dan blijf je in het door jou verzonnen excuus-wereldje en gaat het je nooit lukken.

Dat is voor die mensen ook niet erg, want stiekem blijven ze liever in hun comfort-zone. Ze zien de excuses als geruststellend en vinden het eigenlijk stiekem wel prima zo.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ja, allemaal wel leuk en aardig Jacko, maar ik heb geen tijd

Het excuus wat ik het meest in mijn mailbox krijg is “dat iemand geen tijd heeft”.

Ze komen dan met het verhaal dat ze het zo ongelofelijk druk hebben, dat ze niet eens tijd hebben om aan hun dromen of doelen te werken.

Dit is de grootste onzin die er is.

Als jij het graag genoeg wilt, dan lukt het jou écht wel om ergens een half uurtje vandaan te halen.

Desnoods sta je een uur eerder op, of ga je een uur later naar bed.

Kom nooit met het excuus dat je geen tijd hebt, want tijd heeft iedereen – je moet alleen prioriteiten stellen en voor jezelf bepalen wat jij daadwerkelijk belangrijk vind.

De eerste stap zetten is makkelijk

Zet vandaag de eerste stap.

Het hoeft geen grote stap te zijn, als je maar wat doet.

Registreer bijvoorbeeld die domeinnaam die je wilt, schrijf die eerste tekst… het hoeft niet perfect te zijn – als er maar wat gebeurd.

Van het ene komt namelijk het ander.

Als je iets in gang zet, gaan er dingen rollen.

Maak er volgens een gewoonte van.

Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik elke dag – maakt niet uit welke dag het is – iets moet doen waarmee ik aan mijn business bouw.

De ene dag is het groter dan de andere dag, maar elke dag doe ik wel ‘iets’. Dat kan bijvoorbeeld deze tekst zijn, dat kan het registreren van een nieuwe domeinnaam zijn, dat kan het publiceren van een bericht op Facebook zijn… het is iets waardoor ik elke dag aan mijn business bouw.

Hierdoor word mijn business elke dag een stukje sterker en groter en blijf ik zelf ook bezig.

Wat ga jij vandaag doen?

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *