Bitcoinmeester.nl review

Is Bitcoinmeester.nl de beste en veiligste broker om crypto's te kopen?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

De technologische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren alles behalve stil gestaan. Verschillende ontwikkelingen hebben voor baanbrekende technologieën gezorgd, waardoor onze maatschappij ook flink veranderd is. Iets wat op tot heden nog vrij conservatief is, is de bankenwereld. 

We hebben nog steeds één centrale munt en de banken spelen nog steeds een belangrijke rol. Sterker nog: het is niet eens mogelijk om een transactie uit te voeren zonder tussenkomst een bank. Rond het jaar 2008 dacht een slim persoon dat dit wel anders kon; deze persoon wist een unieke technologie te ontwikkelingen.

Deze technologie kreeg de naam ‘blockchain’ en werd gehangen aan een digitale munt; de Bitcoin. In 2008 verscheen over deze technologie plots een interessant manifest (online document). In dit document werd uitgebreid uit de doeken gedaan wat de Bitcoin is, wat de blockchain technologie is en hoe deze technologie + digitale munt de maatschappij zou kunnen veranderen.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Handelen in cryptovaluta

Beter gezegd: deze technologie + digitale munt zouden het complete financiële stelsel kunnen veranderen. Tot op heden is het zover nog niet gekomen, maar de Bitcoin is in de afgelopen jaren wel onwijs populair geworden. Dat is niet alleen aan de mogelijkheden van deze cryptovaluta te danken, maar ook zéker aan de koers van de Bitcoin.

Door de koers van de Bitcoin is namelijk een geheel nieuw verdienmodel ontstaan. Je kunt het handelen in de Bitcoin eigenlijk vergelijken met de aandelen, alleen is de markt een stuk volatieler. Dit betekent dat de markt méér schommelingen kent, waardoor je een hoop geld kunt verdienen. Hoe je geld met de Bitcoin en overige altcoins kunt verdienen? Daarvoor kun je gebruik maken van de diensten van Bitcoinmeester.nl.

In deze review laten we jou graag nader kennis maken met Bitcoinmeester.nl. We bespreken wat je precies via deze website kunt doen, welke diensten aangeboden worden en met welke kosten je rekening kunt houden. Ook bespreken we wie deze website/dienst opgericht heeft en wat ons oordeel is. Na het lezen van deze Bitcoinmeester.nl review kun je direct voor jezelf de keuze maken: ga je een account bij de Bitcoinmeester.nl aanmaken of niet?

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Wat is Bitcoinmeester.nl precies?

Het bedrijf Bitcoin Meester kan het beste omschreven worden als een broker. Een broker is een digitaal bedrijf waarbij je cryptovaluta kunt kopen én kunt verkopen. Sinds augustus 2017 heeft Bitcoin Meester zich weten te ontwikkelen tot één van de populairste brokers van ons land.

Hoe dat kan? Op die vraag geven wij ook graag antwoord in deze Bitcoin Meester review. Wel kunnen we alvast het volgende verklappen: Bitcoin Meester is een 100% Nederlandse broker. Dit betekent dat de klantenservice in het Nederlands is en dat de gehele website ook in het Nederland is. Logischerwijs spreekt dat veel mensen aan.

Kortom: als je in Bitcoins en altcoins wilt handelen, kun je daarvoor gebruik maken van de website van Bitcoin Meester. Via de website van deze firma kun je de gewenste cryptovaluta inkopen, waarna je deze cryptovaluta op het gewenste moment ook weer kunt verkopen. 

De geschiedenis van Bitcoin Meester

Je hebt hierboven in het kort al kennis kunnen maken met het bedrijf Bitcoin Meester. Graag zoomen we ook nog iets dieper in op de geschiedenis van dit bedrijf, waarvoor we eigenlijk terug moeten naar het jaar 2008. In dat jaar wordt het welbekende manifest door een onbekend persoon op het internet geplaatst, waardoor de cryptovaluta opeens geboren is. 

Vanaf dat moment kan de cryptovaluta op meer en meer populariteit rekenen. Deze populariteit kwam eigenlijk in 2017 tot een hoogtepunt, aangezien in dat jaar bijna de koersgrens van 20.000 dollar (voor de Bitcoin) aangetikt werd. Lange tijd was dit voor onmogelijk gehouden, maar in 2017 bleek dat de Bitcoin onwijs veel in zijn mars had.

Dat hadden de oprichters van Bitcoin Meester ook door; in augustus 2017 werd dit bedrijf namelijk opgericht. Vanaf dat moment ging men zich bij dit bedrijf richten op het aanbieden van allerlei soorten altcoins. Uiteraard was het vanaf dat moment ook al mogelijk om Bitcoins in- en te verkopen via bitcoinmeester.nl.

Door wie is Bitcoin Meester opgericht?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat Bitcoin Meester in augustus 2017 opgericht is. Maar, door wie is dit bedrijf nou opgericht? Na een korte zoektocht op de website kwamen wij de volgende twee namen tegen: Boyd Meulenman en Mitchell Zandwijken.

Beide heren hadden zelf een grote voorliefde voor de bitcoin en de gehele blockchain technologie. Bovendien hadden zij relatief snel in de gaten dat deze technologie mogelijk een bepalende rol in de toekomst zou gaan spelen. Daarbij waren zij zelf overigens ook al actief in deze handel.

Op het internet is niet super veel informatie over Boyd en Mitchell te vinden. Wel hebben wij meerdere interviews gelezen, waarbij met name het enthousiasme opvallend is. Boyd en Mitchell zijn in ieder geval overtuigd van de blockchain technologie én van hun eigen bedrijf. Dat is uiteraard altijd mooi om te zien! 

Het huidige aanbod van Bitcoin Meester

Vanaf het begin, in augustus 2017, was het concept van Bitcoin Meester veelbelovend te noemen. Het was (en is) zeker niet de enige broker, maar het is wel een broker met enkele opvallende eigenschappen. Zo is deze broker vrij toegankelijk, is het aanbod van digitale munten zeer divers en is alles dus volledig in het Nederlands.  

Als we naar het huidige aanbod van Bitcoin Meester kijken, zien we alle bekende munten terugkomen. Op de website (bitcoinmeester.nl) kun je bovenaan op ‘Koersen & Coins’ klikken, waarna je direct het onderstaande overzicht te zien krijgt:

Via Bitcoin Meester kun je dus niet alleen in de munten handelen, maar je kunt ook de realtime koersen inzien. Bovendien is het bij Bitcoin Meester mogelijk om deze koersen op een handige manier te filteren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de koersen/coins op verschillende manier te sorteren en te rangschikken. Hiermee weet je dus eigenlijk direct het gewenste overzicht te behalen.

In het huidige aanbod van Bitcoin Meester zijn bovendien méér dan 200 verschillende munten te vinden. Als je in een specifieke digitale munt wilt handelen, is de kans dus groot dat je deze munten via Bitcoin Meester in kunt kopen. Uiteraard is het vervolgens ook weer mogelijk om deze munten te verkopen. Dit is bij bijvoorbeeld Bitvavo ook mogelijk.

Op welke punten weet Bitcoin Meester zich te onderscheiden?

Wil je graag in bitcoins gaan handelen? Of zou je graag één van de andere altcoins aan willen schaffen? Dan ben je daarvoor bij Bitcoin Meester dus aan het juiste adres. Feit is echter dat je uit nog véél meer brokers kunt kiezen. 

In de afgelopen jaren heeft Bitcoin Meester haar meerwaarde echter wel duidelijk weten te tonen. Dat blijkt ook wel uit het aantal leden; momenteel handelen ruim 50.000 mensen via het platform van Bitcoin Meester. Waarom deze mensen uitgerekend voor dit platform kiezen?

Volgens Mitchell Zandwijken is dat te danken aan de manier waarop het platform werkt. Bij deze broker is het namelijk niet nodig om alle munten om te zetten in BTC, voordat je de munten kunt inkopen of kunt verkopen. Nee, het is via Bitcoin Meester mogelijk om bijvoorbeeld rechtstreeks Cardano in te wisselen voor Litecoin.

Juist doordat het zo makkelijk is om te handelen, is Bitcoin Meester zeer laagdrempelig te noemen. Dat merk je overigens niet alleen bij het handelen, maar ook bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account. Alles verloopt erg soepel en alles spreekt eigenlijk ook direct tot de verbeelding.

Daarnaast is het ook mogelijk om direct geld over te maken met iDeal. Aangezien dit in Nederland het populairste online betaalmiddel is, heeft de Bitcoin Meester op dit vlak absoluut de juiste keuze gemaakt. Bovendien staan de euro’s razendsnel op jouw account, waardoor je snel de gewenste digitale munten in kunt kopen.

Tot slot willen we ook nog het volgende benoemen: Bitcoin Meester is zéér transparant. Bij andere brokers heb je weleens met verborgen kosten te maken, maar daar is bij deze broker geen sprake van. Op de website valt te lezen dat zij het principe ‘what you see is what you get’ hanteren. Duidelijk, transparant en betrouwbaar. Dat spreekt ons zeker aan.

Wat zijn de kosten bij deze broker?

Spreken bovengenoemde voordelen jou aan? Heb je daarom mogelijke interesse om een account bij Bitcoin Meester aan te gaan maken? Dan is het goed om te weten dat deze broker relatief voordelig is. 

Voor elke transactie betaal je een standaardtarief van 1,5%. Dit percentage kan echter dalen indien je een bepaald VIP-level weet te behalen. Daarvoor kun je de onderstaande tabel hanteren:

Hoe wordt jouw VIP-level bepaald? Daarvoor kijkt Bitcoin Meester naar de hoeveelheid geld waarmee jij in de afgelopen 30 dagen gehandeld hebt. Indien je meer en meer geld gaat verhandelen, geniet je dus van lagere kosten. 

Handel je in stablecoins? Dan wordt standaard een vaste marge van 0,1% aangehouden. Wat een stablecoin is? Dat is een cryptomunt waarvan de waarde rechtstreeks gekoppeld is aan een fiat valuta (bijvoorbeeld de dollar of de euro)

Is Bitcoin Meester één van de voordeligste brokers? Nou, dat is niet het geval. Het is echter wel een interessante broker als je vrij veel aan het handelen bent. Des te meer je handelt, des te meer korting je verkrijgt op de totale kosten. 

Wat vinden gebruikers van Bitcoin Meester?

Eerder in deze bitcoinmeester.nl review gaven wij aan dat ruim 50.000 mensen gebruik van deze broker maken. Gezien de grote hoeveelheid gebruikers is het voor de hand liggend dat er op het internet veel beoordelingen te vinden zijn. Is dat ook daadwerkelijk het geval? Ja, zeker.

Tijdens onze zoektocht naar beoordelingen over Bitcoin Meester kwamen wij vrij veel beoordelingen tegen. Met name op Trustpilot zijn onwijs veel reviews achtergelaten:

Wat hierbij opvalt? Dat er maar liefst 1111 reviews achtergelaten zijn én dat de score vrij hoog is. Een score van 4,3 op een schaal van 1-5 is simpelweg indrukwekkend te noemen. Onder meer de volgende beoordelingen zijn in onze ogen typerend voor de gemiddelde beoordeling over Bitcoin Meester:

Kunnen wij Bitcoin Meester aanraden?

Zo, we zijn uitgekomen bij het einde van deze bitcoinmeester.nl review. In deze review heb je veel praktische informatie over deze broker kunnen vinden, terwijl wij her en der ook al onze persoonlijke mening verwerkt hebben. Graag sluiten we deze review af met ons eindoordeel, waarbij wij antwoord geven op de vraag ‘Kunnen wij Bitcoin Meester aanraden?’.

Nadat wij deze broker zelf uitgetest hebben, kunnen wij maar één ding adviseren: we raden je aan om zo snel mogelijk een account bij Bitcoin Meester aan te maken. Althans, dat raden we aan als je graag in de cryptovaluta wilt handelen en gebruik wilt maken van een handige en klantvriendelijke broker.

Deze broker levert in onze ogen enkele voordelen op:

  • De website + support zijn volledig in het Nederlands.
  • Alle kosten zijn geheel transparant. 
  • Je kunt cryptovaluta A rechtstreeks voor cryptovaluta B inwisselen; bij veel andere brokers is dat niet het geval.
  • Een overzichtelijke en duidelijke website.
    • Ook de app werkt snel en spreekt direct tot de verbeelding.

Bovengenoemde voordelen zorgen ervoor dat wij deze broker van harte aan kunnen raden. Heb je interesse om direct in de Bitcoin en altcoins te gaan handelen? Maak gebruik van onderstaande link om direct een account aan te maken bij Bitcoin Meester. Doorloop het verificatieproces en geniet direct van de mogelijkheden én voordelen van deze broker!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *