Kun je binnen 12 maanden zo’n 2000 euro per maand verdienen met affiliate marketing?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Sinds het Internet Succes Gids forum ongeveer twee jaar geleden is opgezet, zijn er al enorm veel topics gestart – 3661 om precies te zijn.

In die twee jaar zijn er dus al behoorlijk wat vragen gepasseerd, en af en toe maak ik hier een video over.

Zo ook deze week. Iemand vroeg namelijk of het mogelijk was om binnen een jaar tijd zo’n 1500-2000 euro per maand met affiliate marketing te verdienen. Hierop ontstond een leuke discussie, met voor- en tegen argumenten.

Check de video hieronder die ik er over heb opgenomen.

Video: binnen 12 maanden 2000,- euro per maand met affiliate marketing verdienen?

Het is dus niet de vraag óf het mogelijk is, maar of het voor JOU mogelijk is.

Er zijn genoeg mensen die het gelukt is om binnen een jaar tijd flink veel geld met affiliate marketing te verdienen, en hiermee een passief inkomen op te bouwen.

Het is dus mogelijk; ik (en andere forum deelnemers) zijn hier het levende bewijs van.

Of jou het gaat lukken, hangt van de volgende punten af:

  • Ben je bereid überhaupt te gaan beginnen?
  • Ga je elke week nieuwe content plaatsen?
  • Blijf je leren over affiliate marketing?
  • Ga je door na twee maanden?
  • Doe je dit een jaar lang?

De fout die de meeste mensen maken is dat ze na twee maanden stoppen, en het sowieso geen jaar volhouden.

Daarnaast beginnen heel veel mensen maar tijdelijk, lassen ze een korte pauze in, springen ze weer op iets anders, en beginnen weer opnieuw.

Het is mega belangrijk om constant te zijn; organische groei en continu met je website bezig te zijn. Als je van het ene naar het andere springt, ga je er geen succes mee hebben en dus ook geen inkomsten realiseren.

Ik zie zo vaak dat mensen met affiliate marketing beginnen, maar na twee maanden iets anders tegenkomen, om daarna weer een paar maanden later met affiliate marketing te beginnen en hun website op te pakken. Dat gaat niet werken.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ga aan de slag

Geloof me, er zijn niet veel dingen die mooier zijn dan een passief inkomen op te bouwen, en geld te verdienen met affiate marketing.

Het begin is zeker niet makkelijk, maar ook absoluut niet moeilijk.

Besef goed dat we in een prachtige tijd leven; een tijd waarin we simpelweg met een computer en internetverbinding geld kunnen verdienen. Maak gebruik van deze kans en wees niet lui.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *