3 Redenen om NU te beginnen met internet marketing

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
De internet marketing lifestyle ;-)

Ben je nog niet aan je internet marketing carriere begonnen?

Dan is NU de tijd. Waarom vraag je jezelf af? Dat zal ik dit artikel haarfijn aan je uitleggen.

Internet marketing biedt zo enorm veel mogelijkheden (vrijheid en enorm veel geld) dat het simpelweg zonde zou zijn om je kans voorbij te laten schieten en hier NU niet mee te beginnen.

Wat is internet marketing?

Voordat ik je ga vertellen waarom je juist nu met internet marketing moet beginnen, zal ik eerst even uitleggen wat internet marketing nou eigenlijk is – voor de mensen die dit niet weten, is dat natuurlijk wel zo makkelijk.

Internet marketing is in mijn optiek simpelweg geld verdienen op het internet. Dit kan zijn door je eigen producten en/of diensten te maken en te verkopen, of door het promoten van andere producten (affiliate marketing).

Meer over internet marketing – en handige tips en tricks – vind je in de Kennisbank van Internet Succes Gids.nl.

Hieronder vind je 5 redenen waarom NU de juiste tijd is om te beginnen met internet marketing.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

#1: Het is nooit de juiste tijd

Misschien wat je op het perfecte moment om met internet marketing te beginnen; dan kun je nog lang wachten. Het is namelijk nooit het juiste moment om te beginnen.

Er zullen altijd dingen in je leven zijn die niet lekker lopen, of die je liever anders zou willen zien.

Het loopt nooit allemaal op rolletjes.

Daarom is NU het juiste moment om met internet marketing te beginnen. Hoe langer je het uitstelt, hoe meer geld je misloopt, en hoe onzekerder je word.

Soms stel je bepaalde dingen heel lang uit; zelfs tot het moment dat het écht niet langer meer kan wachten. En als je er dan uiteindelijk toch mee begint, zie je vaak dat het allemaal wel meevalt en je het eigenlijk wel veel eerder had kunnen doen.

Stel het dus niet langer uit. Begin vandaag met je internet marketing carriere. Je zult zien dat het toch allemaal anders gaat lopen als dat je dacht en dat de dingen waar je bang voor was, helemaal niet aan de orde komen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

#2: Je loopt geld mis als je nu niet begint!

Iedere dag dat je nog niet begonnen bent met internet marketing, loop je geld mis.

Je bouwt geen mailinglijst op, je hebt geen eigen website waar je bezoekers op krijgt, je hebt geen eigen product of je promoot niet het product van iemand anders.

Kortom: er gebeurd niks.

Elke dag wordt er zo enorm veel geld verdiend op het internet, dat het zonde is als jij daar geen graantje van mee pakt.

Hoe eerder je begint met jouw internet marketing carriere, hoe eerder je er geld mee gaat verdienen, en hoe sneller jouw business zal gaan groeien.

#3: Internet marketing is het mooiste vak wat er is!

Het mooiste van internet marketing vind ik dat ik kan werken waar en wanneer ik maar wil.

Het maakt niet uit waar ik ben. Als ik maar mijn MacBook en een internet verbinding heb, en ik kan aan de slag om geld te verdienen.

De vrijheid die je hebt is onbetaalbaar en zo enorm waardevol.

Stel het je gewoon eens voor: je werkt vanaf de mooiste locaties ter wereld, terwijl andere mensen in die vreselijke file staan om naar hun werk te gaan (waar ze liever niet zouden zijn en waar ze een hekel aan hebben).

Jij daarentegen werkt met veel plezier aan je online business. Je bent bezig met je passie; hetgeen wat je het allerliefste zou doen! Zo hoef je dus nooit meer te werken!

Tenminste, zo voelt het voor mij aan :).

Hopelijk zie je nu in hoe mooi internet marketing kan zijn, en hopelijk zie je ook in dat het NU de juiste tijd is om hiermee te gaan beginnen.

Onthoud dat van uitstel vaak afstel komt.

Begin dus NU – direct na het lezen van deze zin – met het opzetten van je internet business.

Succes en have fun!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “3 Redenen om NU te beginnen met internet marketing

 1. Volledig mee eens, Jacko!

  Het mooie aan internet marketing is dat het relatief weinig moeite kost om een online onderneming op te starten. Je hebt geen groot startkapitaal nodig.

  Je internet bedrijf moet ook niet perfect zijn vanaf de eerste dag. Je kan bijvoorbeeld gewoon beginnen met een blog waar je artikelen publiceert. Gaandeweg zal je merken welke artikelen je lezers het interessants vinden en wat voor vragen ze hebben. Je kan dan een product of service maken dat deze problemen oplost en zo geld verdienen op het internet!

  De beste raad is om het niet te moeilijk te maken in het begin en gewoon te beginnen!

  KISS: Keep It Simple & Stupid.

  Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *