2 grote voordelen van breadcrumbs op je website (video)

Gemiddelde leestijd: één minuut

Heb jij al breadcrumbs op je (WordPress) website? In deze video bespreek ik de twee grote voordelen van het hebben van breadcrumbs op je website.

Het is een kleine moeite om breadcrumbs op je website te ‘installeren’, maar je zult er ongetwijfeld veel (gemak) voor terug krijgen!

Bekijk de video hieronder :-)!

Direct aan de slag en ook breadcrumbs op je WordPress website instellen? Lees dan even dit artikel: Breadcrumbs op je WordPress website installeren.

Tof is dat je ze ook in Google ziet verschijnen!

breadcrumbs in google

Tegenwoordig hebben veel WordPress thema’s een navigatiepad al ingebakken, en is het slechts een instelling die je aan moet vinken om deze te tonen op je website.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *