Hoe ik een betaalde workshop in 4 dagen helemaal vol kreeg zonder te adverteren of te mailen

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

De mensen die Internet Succes Gids.nl een beetje gevolgd hebben weten dat ik eind november de eerste ISG Workshop organiseer. In deze workshop gaan we live – offline – aan de slag met affiliate marketing, en de website(s) van deelnemers opzetten en verbeteren – en natuurlijk nog veel meer, maar daar gaat deze blog niet over.

Op 25 oktober plaatste ik het bericht in het Internet Succes Gids.nl forum met de aankondiging en vier dagen later, op 29 oktober, waren alle 15 plekken ingenomen.

Dat is op zich natuurlijk niet zo heel speciaal, maar wat het leuk maakt is dat ik hiervoor niks heb hoeven mailen (geen mailing de deur uit) en ook niks heb hoeven adverteren.

Alle plekken waren ingenomen door ‘die hard fans’ die het forum regelmatig bezoeken.

Laat me je er iets meer over vertellen.

Start van het Internet Succes Gids.nl forum

Vorig jaar zomer startte ik met het Internet Succes Gids.nl forum. Dit is eigenlijk het leden-gedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie en de andere trainingen, maar ook een community van deelnemers. Hier kunnen mensen dan ook vragen aan elkaar stellen, ideeën opdoen en netwerken.

In korte tijd is dit forum uitgegroeid tot één van de belangrijkste elementen van Internet Succes Gids.nl en is het voor veel mensen ook een ‘way of life’ geworden.

Elke dag even op het forum kijken of er een nieuw topic is, of reageren op andere topics.

Ik zag hier dan ook in korte tijd een geweldige sfeer ontstaan, en dat is er vandaag de dag nog steeds. Super om te zien.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Echte fans

Tof van dit forum is dat je ziet dat bepaalde mensen ‘echte fans’ zijn, en ook echt actief bijdragen aan het forum.

Ze helpen andere mensen, starten ook regelmatig eigen topics en zijn bijna elke wel actief.

De leden die ook vaak actief op het forum zijn, zijn ook de leden die het meest succes hebben. Ze leren van andere leden, delen hun eigen successen en zijn continu met hun eigen websites bezig.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Aankondiging op het forum

De Workshop aankondiging plaatste ik dan ook op het forum, en al vrijwel direct kwamen de eerste aanmeldingen en reacties binnen.

Het was geweldig om te zien dat iedereen zo enthousiast was, en dat mensen hierbij aanwezig wilde zijn.

Binnen vier dagen waren alle plekken (15) dan ook ingenomen, end at alleen maar door een topic op het forum en een bericht op Facebook.

topic op het forum
Aankondigingstopic op het forum.

Geen advertentie, geen reclame, geen mailing; alleen maar enthousiaste deelnemers die hierbij aanwezig wilde zijn.

Scarcity toepassen

Misschien een wat sneaky techniek, maar elke keer als er een paar plekken ingenomen waren, veranderde ik de titel van het topic met “Nog X aantal plekken vrij!”, en plaatste ik zelf even een reactie in het topic.

Zo werden mensen aangespoord om nog snel even hun ticket aan te schaffen, zodat ze niet achter het net zouden vissen.

Je ziet zelfs dat mensen zich hebben aangemeld zonder te weten dat ze ook daadwerkelijk vrij kunnen nemen op die dag – heel goed ook, want dit gaat een super toffe en leerzame dag worden.

Kracht van community

Je ziet hier dan ook de kracht van de community, en hoe belangrijk het is om een eigen community op te bouwen.

De mensen die hierin aanwezig zijn, zijn je echte fans, en willen alles wat jij uitbrengt.

Het is geweldig om te zien hoe enthousiast de echte community leden zijn, en hoeveel waarde er in een community gegeven word.

Een thuisbasis voor je business, welke je business ook weer naar het volgende niveau kan brengen, want sinds de start van de community is Internet Succes Gids.nl ook naar het volgende level gegaan.

Voor iedereen die zich heeft aangemeld: super! Het gaat ongetwijfeld een onvergetelijke dag worden.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *