Win! 7 Levenstransformerende boeken!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Nog nooit eerder heb ik een win-actie op Internet Succes Gids.nl gedaan, maar ooit moet de eerste keer zijn ;-).

Ik heb namelijk besloten om zeven boeken cadeau te geven.

Reden hiervoor is dat ik sinds kort een prachtige e-reader heb, en ik al mijn boeken hier op heb gezet, waardoor ik geen ‘echte’ boeken meer lees.

Het leek me daarom wel een tof idee om deze boeken cadeau te doen.

win-actie-boeken

De boeken die je ziet zijn:

 • Predictably Irrational van Dan Ariely
 • Money: Master the Game van Anthony Robbins
 • The Psychology of Selling van Brian Tracy
 • Launch van Jeff Walker
 • Influence van Robert B. Cialdini
 • 7 Habits of Highly Effective People van Stephen R Covey
 • You are a Badass van Jen Sincero

Deze boeken hebben er voor gezorgd dat ik het afgelopen jaar echt super veel waardevolle inzichten heb gekregen, en mijn internet business echt ‘booming’ is gegaan.

Niet de minste boeken dus ;-)!

Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op deze boeken is in de reacties hieronder aangeven waarom juist JIJ deze boeken moet winnen.

Deze win-actie sluit op woensdagavond 21 januari om 21:00 uur; zorg er dus voor dat jij je reactie VOOR die tijd hebt geplaatst.

Ik kies dan na afloop een winnaar uit.

Plaats dus NU hieronder je reactie en wie weet zijn deze boeken binnenkort wel van jou!

Veel succes!

Update!

Wow! Zoveel reacties had ik nooit verwacht! Dat wordt een lastige keuze :-)!

Ik ga nu twee dagen (donderdag en vrijdag) op korte vakantie en zal dan een beslissing maken wie de winnaar is.

De winnaar wordt op deze pagina bekend gemaakt.

Bedankt voor jullie enthousiaste reacties!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Update 2!

Hieronder de video waarin ik de winnaar onthul:

Iedereen bedankt voor het meedoen!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

52 reacties op “Win! 7 Levenstransformerende boeken!

 1. Leuke actie Jacko!!

  Mijn bijdrage:

  Ik wil deze boeken winnen omdat ik super veel bezig ben met persoonlijke ontwikkeling en ik dit jaar echt heel erg wil groeien. Persoonlijk en zakelijk. Ik ben namelijk druk bezig met het bouwen van mijn eigen website en kan deze boeken wel gebruiken!

  Bedankt!

 2. Hee jacko wat leuk dat je deze actie opzet.

  Graag wil ik uiteraard kans maken op deze boeken.
  Ik ben zeer veel bezig met zelf ontwikkelening en wil groeien in mijn business.
  De boeken staan op mijn bucketlist voor boeken om nog te lezen.

  Bedankt.

 3. Wat een mooi gebaar!

  Ik zou deze boeken graag willen winnen omdat ik deze boeken echt hard kan gebruiken! Ik ben veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en deze boeken komen mij dan ook erg goed uit.

  Ik hoop dat ik de winnaar ben!

 4. Hoi Jacko!

  Wat een goed idee van je, deel je kennis is helemaal van deze nieuwe tijd! De reden waarom ik jouw boeken wel zou willen lezen is omdat ik weet als je jezelf als ondernemer investeert in je persoonlijke ontwikkeling, je bedrijf met je meegroeit!
  Gelukkig investeer ik al 20 jaar in mezelf wat persoonlijke ontwikkeling betreft.
  Mijn mindset is als ondernemer ook aan het verruimen, ik weet hoe groter ik wordt, hoe groter mijn bedrijf wordt. Ik heb dit al in levende lijve mogen ervaren het afgelopen jaar! Het was fantastisch!
  Ik heb mezelf een doel gesteld voor dit jaar. In 2015 ga ik mijn eerste ton verdienen.
  Als coach, trainer, systeemopsteller. Ja, zelfs met 1 miljoen concurrenten.
  Ik heb het geluk dat mijn brein superslimme ideeën heeft, en dat ik ze maar hoef uit te voeren 😉
  En dat betekent ook dat in mijn stappenplan voor komend jaar mezelf de opdracht heb gegeven 20 minuten per dag te lezen uit boeken die (mij en) voornamelijk gericht zijn op mijn onderneming. Ik heb al een aardige stapel verzameld. Maar die van jou heb ik nog niet en zijn zeer welkom!
  Ik houd van pay it forward! Ik zal deze boeken ook weer schenken aan iemand die ze nodig heeft als ik ze uit heb en vervolgens vragen of de ander het zelfde wil doen.
  Dan blijven ze mooi door circuleren en dan leen ik ze als het ware van je.
  Alvast super bedankt!

  Hartegroet Tamara Beekmans

 5. Hey Jacko,

  I guess I`m the one! You see: I’m a badass with a bunch of habits that make me predictably irrational, so that`s why I need the psychology of selling to launch my purpose and influence the money game 😉

  Greetz, Corinne

 6. Ik zal ze niet alleen met veel plezier lezen maar ook over ieder boek een artikel schrijven waarin ik de boodschap van het boek probeer te koppelen aan m’n eigen levenservaring. Dat de beste ze lezen mag!

 7. Beste Jacko,

  Ik ben iemand die jouw persoonlijk een warm hart toe draag en nu zal je zeggen.
  Ja dat zeggen ze allemaal, wat ik zeg meen ik. Mijn persoonlijke motto is What you see is what you get. Ik wil heel graag dit jaar een nieuwe kans van leven en inkomsten en zou het bijzonder waardevol vinden als jouw persoonlijke boeken mag ontvangen waar jij energie en kracht uit gehaald heb, ik vind dat een mooie en krachtige gedachte. Ik geloof daarin.
  Ik wil ook graag samen met jouw een succes volle onderneming opzetten.

  Je bent eerlijk en oprecht en dat is wat ik in je bewonder.

  Ik hoop dat ik in aanmerking kom voor deze bijzondere boeken die jouw zo succes vol hebben gemaakt en mij daarbij een steun in de rug kunnen geven om ook succes te maken.

  Ik hoop op een positieve reactie van je.

  Bram

 8. Dit jaar wordt/is mijn jaar; mijn jaarplanning voorspelt mooie resultaten. Graag zou ik jouw boeken winnen, zodat ik die kan delen in mijn MasterMind groep. Zo kunnen we er met 7 veelbelovende ondernemers van genieten en leren.

  Groetjes,
  Jolanda

 9. Hoi Jacko

  Het idee is leuk natuurlijk al had je ze ook eerst kunnen laten rouleren bij de leden van je master training maar ook ik zou ze, net als Tamara, gewoon doorgeven als ik ze gelezen heb. Ik ben niet iemand die boeken wil hebben om de kast mee te vullen maar om er nuttige informatie uit te halen. Het zal dus voor jou een moeilijke keuze worden denk ik.

 10. Hoi Jacko,

  Zoals altijd een inspirerende actie van een inspirerend persoon.
  Deze boeken zouden prima op zijn plaats zijn bij mijn ex vriendin die bezig is een eigen bedrijf op te richten in het buitenland, met als doel dieren en daklozen te helpen.
  Zelf heeft zij het de afgelopen jaren heel zwaar gehad, mede door een ernstige ziekte, maar zij is het type van eerst aan een ander denken en dan pas aan jezelf, en gewoon door gaan.
  Opgeven komt in haar woordenboek niet voor, en zij is daarom voor mij ook nog steeds een bron van inspiratie, en ik weet dat zij de inhoud van de boeken omzet in daden, en er veel mensen mee kan bereiken, in haar onbaatzuchtige werk.

  inspirerende groet,

  Wilco

 11. Leuke actie Jacko!!

  Ik verdien deze boeken omdat ik in 2015 net zoveel succes wil behalen als jij gedaan hebt in 2014. Kijk ernaar uit om alle 7 boeken te lezen.
  Alvast bedankt.

  Vriendelijke groet,
  Ina

 12. Kennis is macht en met al die kennis kun je anderen NOG beter helpen.
  Kennis zorgt voor een brede blik, meer keus en MEER VRIJHEID.

  DUS gooi die kennis maar deze kant op, want uiteindelijk gooi ik al die kennis ook weer terug de wereld in.

 13. Hoi Jacko

  Leuk idee! goede interactie voor je website, ik zou graag je boeken willen winnen om ook voor mijn kinderen extra goede stof voor persoonlijke ontwikkeling te hebben.

  Mvg, Johan

 14. Hey Jacko,

  Prachtig gebaar deze aktie!
  Moeilijke keuze wordt dat voor jou. Ik wil je helpen: schenk ze
  niet aan mij, maar aan Jolanda Schoorl ,
  7 boeken voor 7 ondernemers, maximaal effect!
  Succes!

 15. Hoi Jacko,

  Ik loop iedere keer vast dus meer inzichten en een stuk ontwikkeling kan voor mij zeker geen kwaad!!
  Dit moet mijn jaar worden!
  Super idee trouwens.

  Grt Edward

 16. Hoi Jacko,

  Leuke actie! Waarom ik die boeken zou moeten winnen. Geen idee. Alle redenen om te winnen zijn al door anderen genoemd. Heb een leuke slogan voorbij zien komen 🙂 Aangezien ik zelf al mega veel boeken bezit aangaande persoonlijke ontwikkeling en al veel via de bieb heb gelezen, zou ik zeggen: “geef ze niet aan mij” maar aan iemand die wellicht net in de startblokken staat om zichzelf verder te ontwikkelen.

  Vraagje: ik doe aan speedreading & smartreading en lees daarom nog heel ‘schools’ met de vinger als aanwijzer. Is dat te doen op deze e-reader (heb net hele goede recensies gelezen) zonder dat je dan naar de volgende pagina gaat? (dat probleem heb je namelijk wel bij een tablet.

  Een tip voor lezers. Gebruik wat je vroeger is afgeleerd. Je vinger (of een pen/potlood) als aanwijzer en zonder dat je het doorhebt, is je leessnelheid in no time verdubbeld 🙂

  1. Hey Jan!

   Een e-reader zou hier niet voor geschikt zijn, aangezien een aanraking op het scherm betekent dat je van bladzijde wisselt.

   Wellicht dat er wel e-readers zijn zonder touchscreen, maar die van mij niet ;-).

   Succes en bedankt voor je reactie!

 17. Laat ik vooropstellen dat ik niet wil en niet kan motiveren waarom IK deze boeken MOET winnen. Uiteraard hoop ik dat ik het geluk aan mijn zijde heb, anders deed ik niet mee. Feit is wel dat ik op de dag dat deze actie sluit, 21-01, de leeftijd van 50 bereik (ik verzin het niet) en dat lijkt me een goede leeftijd om eindelijk (serieus) aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling.

 18. Hoi Jacko,

  Lijkt me super leuk om jouw boeken te winnen om mijn kennis te verrijken en er iets mee te gaan doen in 2015!!!

 19. Goedemorgen Jacko,
  Ik heb net hierboven alles gelezen en vind dat er veel mensen bezig zijn zich te ontwikkelen dat vind ik een mooi iets, ik ben ook bezig om mijzelf op een nieuwe manier te ontwikkelen.
  Ik zou graag je boeken willen winnen om dat wat er in boeken staat geschreven ik daar een opstel voor mijzelf van maak zodat ik altijd weer terug kan lezen en ik deel het ook met mijn kinderen zodat zij er ook weer iets van kunnen leren.
  Ik vind dat je een mooie actie hebt opgezet.
  Ik wens je veel succes met het uitzoeken van de winnaar.
  Gr. Ellie

 20. Heerlijke wedstrijd aan welke ik zeker wil meedoen!

  Ik lees heel graag en hoop dit jaar weer minstens een goed boek per maand mee te pikken.
  Als ik een boek uit heb geef ik deze meteen ook weer door aan iemand anders zodat zoveel mogelijk mensen zichzelf kunnen ontwikkelen en verrijken en zo bouwen we samen toch wat aan een betere wereld.
  Daarbij wil ik ze ook gewoon echt heeeeeel graag winnen! 🙂

  Succes Jacko!

 21. Ik heb een boekenkast vol boeken, had een baan met veel middag en avondwerk waardoor er van lezen weinig terecht kwam, misschien komt er op mijn leeftijd van 82 jaar wel tijd voor (de boeken waren bijna allemaal info-boeken. wie weet heb ik succes. Hartelijke groet van huis tot huis, Frits

 22. Beste Jacko…,
  Ik heb nog nooit zulke boeken gelezen. Eerlijk. Het lijk mij super om een van je boeken te lezen. Het ligt een dat ik graag lezen : The seven habit of highly effective. Ben ik de gelukkige vogel om te krijgen…? 🙂

  Groet, Ria

 23. Hallo Jacko,

  Een hele leuke actie van je. Ben nog pas net ingeschreven en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Tot nu toe teveel negatieve mensen in mijn leven gehad en ga nu voor het positieve. Wil er in 2015 een goede start mee maken.

  Groetjes Elfie

 24. Beste Jacko,

  Waarom deze boeken belangrijk zijn in mijn leven…
  Ik ben afgestudeerd in handelswetenschappen, toch wel een passie. Door omstandigheden heb 8 jaar lang mantelzorg gedaan voor een familielid, wat ik zelf wel een nobele daad vond. Na het overlijden van deze persoon, nu 2 jaar geleden, kan ik met mijn cv blijkbaar nergens terecht. Er zijn uiteindelijk altijd betere kandidaten, wat mij zeer frustreert natuurlijk, want ik krijg gewoon de kans niet meer om mezelf te bewijzen. Terwijl ik een perfect 3-talige administratieve en boekhoudkundige duizendpoot ben met kennis html5. Dus ik denk als ik mezelf niet mag bewijzen dan zal ik het wel zelf doen!! Maar ik heb nog zoveel vragen en ik ben nu alleenstaande moeder dus ik wil perfect voorbereid zijn voor ik het risico neem, daarom dat al deze kennis meer dan welkom zou zijn.
  Dank bij voorbaat
  Met vriendelijke groeten
  Birgit

 25. Geachte jacko,

  ik zou graag deze boeken willen winnen omdat,
  ik een verleden heb en niet aan het werk kom.
  en hoop met deze manier geld in het laatje te kunnen brengen
  en met behulp van deze boeken een stap in de richting van succesvol zakenman mag komen en de kleine kneepjes uit het vak mag leren.

  Vriendelijke groeten,
  Robert-jan Ritsema

 26. Hoi Jacko,

  Leuk idee en een geweldig gebaar. Een geweldige kruising tussen giving back en een band (die je al hebt) verder uitbouwen.

  Een goede markt/niche/idee bedenken en onderzoeken is 1, maar echt actie ondernemen en de opgedane kennis omzetten in niet langer meer denken maar doen valt gedeeltelijk onder mindset.

  De boeken die je weg gaat geven zullen voor degene die ze ontvangt meer als genoeg (mindset) stof doen opwaaien, ik hoop dat ik dat ben, maar zo niet…even goede vrienden en ik zal je (net als de rest van de meeste van je volgers) toch wel blijven volgen.

  Ik ben bezig met Tribes van Seth Godin, ook een echte aanrader!

  Op naar een gezond, gelukkig en succesvol 2015.

  Henk.

 27. Jean-luc Vincke van Ekeren, Belgie, wil zich verbeteren, drukkerij sector zeer slecht op het ogenblik,
  ben zeer ge-interesseerd in Affiliate Marketing Revolutie, ziet er geweldig uit, Dank U,
  zoek meer voldoening, ontplooing en Financiele mogelijlkheden, groeien,
  met vriendelijke groeten, Jean-luc Vincke

 28. Een nieuw jaar nieuwe kansen en die ga dit jaar ook met beide handen aanpakken.
  Nu moet mijn bedrijf echt van de grond komen, heb genoeg van die ratrace.
  Alle hulp is welkom, dus boeken ook.
  Echte boeken hebben als voordeel je kunt ze overal lezen en hebben geen stroom nodig en je leert er ook nog eens hoe het wel moet.
  Zal leuk zijn als je wint.

  Met vriendelijke groet
  Peter Nijkamp
  ps,
  Ga zo door je ben een goede bron van inspiratie.

 29. he jacko ,

  Wat een fantastiche actie om op deze manier een van ons allen te verblijden met super interresante leesstof die jou uit eindelijk hebben geholpen om te komen waar je nu bent.
  Alleen al daarom zeg ik al wat een superactie , wie wil dat nou niet ?
  En voor een allemaal super interassante boeken om lering uit te halen
  Velen van ons die hier een bericht achterlaten kennen jou al een tijdje en volgen jou dus.
  Daarom zou het sowieso niet uitmaken wie uiteindelijk de winnaar van deze prachtige actie is , omdat degene die uiteindelijk de leesstof wint er vreselijk veel lering uit zal halen en daardoor zichzelf beter zal ontplooien en groeien.
  Allemaal heel veel succes.

 30. Ha Jacko,

  De reden dat ik deze boeken ‘nodig’ heb is dat ik momenteel op het punt sta om volledig voor mezelf te gaan beginnen.

  Om dus echt als ondernemer door het leven te gaan!

  Dit naast het feit dat ik vandaag (10 minuten geleden) een erg interessant en leuk aanbod heb ontvangen waarbij ik voor een gerenommeerd bedrijf fulltime aan de slag kan gaan.

  De keuze is lastig, maar mocht de keuze op het eerste vallen dan heb ik deze boeken zeker nodig!

  Groeten en succes met je business,

  Ruben

 31. hey hallo,

  Wat een leuk idee om iets dat je niet meer nodig hebt weg te geven aan mensen die er vast nog heel veel nuttige informatie uit kunnen halen. Wat misschien ook nog een optie is….. om 7 mensen heel blij te maken. 7 mensen 7 boeken! dat zou toch geweldig zijn?! zou zelf natuurlijk ook graag meedingen!

  groetjes kaatje

 32. Dag Jacko!

  Ik wil graag een reactie plaatsen! Het idee om je geld te verdienen met behulp van internet is fantastisch, maar de weg ernaar toe vind ik leuker. Ik stel me vaak genoeg de vraag: “ Hoe ga ik de volgende tien jaren van mijn leven doorbrengen? Hoe ga ik vandaag leven, om een morgen te creëren waar ik in geloof? Waar ga ik me vanaf dit moment voor inzetten? Het antwoordt wat in mij naar boven komt is “ mijzelf dwingen tot actie ondernemen”. Minder dromen maar doen…………

  Groets, Eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *