Wat een jaar!

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Een tweetal glazen om het nieuwe jaar te vieren :)!

Het jaar 2013 zit er bijna op en 2014 staat op het punt om te beginnen. Dat merk je aan alles. Mensen zijn druk bezig met het maken van goede voornemens en er wordt echt naar de jaarwisseling toegeleefd.

Traditiegetrouw betekent een jaarwisseling dan ook dat iedereen terugkijkt naar het afgelopen jaar en wat er daarin allemaal gebeurd is; een stukje reflectie dus.

Aan de hand van deze blog wil ik daar ook even mee stilstaan, en met jullie mijn terugblik delen. En, wat nog veel belangrijker is, vooruitblikken naar het nieuwe jaar!

Een sprong in het diepe

2013 was voor mij een spannend en uitdagend jaar. Het was het jaar dat ik besloten heb om volledig voor mijzelf te beginnen en dat ook écht te gaan doen. Iedere ondernemer weet dat als je helemaal voor jezelf gaat beginnen, dat dit enorm spannend kan zijn.

Familie, vrienden en kennissen vertellen je dat je het beter niet kunt doen, en dat er niks zo fijn is als een oude vertrouwde negen tot vijf baan. Vooral als je zegt dat je “geld verdient op het internet” kijken veel mensen je raar aan en geloven ze je eigenlijk niet.

Hetgeen wat mij het afgelopen jaar zo is opgevallen is dat mensen je het vaak niet gunnen. Ik heb het gerealiseerd om te kunnen werken waar en wanneer ik maar wil; dankzij het internet. Dat betekent dat als het mooi weer is, en ik s’middags naar het strand wil, dat ik dit gewoon kan doen. Terwijl andere mensen moeten werken.

Dát is nou juist zo mooi aan het internet. Ik kan helemaal zelf bepalen waar en wanneer ik werk. Als ik maar mijn MacBook en een internetverbinding heb.

Een Facebook bericht van Jacko met betrekking tot de oprichting van Meijaard Media
Het Facebook bericht wat ik plaatste toen Meijaard Media (hoofdorganisatie achter Internet Succes Gids.nl) bij de Kamer van Koophandel geregistreerd was.

Als ik altijd naar andere mensen geluisterd zou hebben, zou ik niet op de plaats zijn én zou ik niet bereikt hebben, wat ik vandaag de dag gerealiseerd heb. En dat is een fantastisch gevoel!

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Een mijlpaal…

Begin juli heb ik de Internet Succes Gids.nl opgestart; dat is ook de site waarop je nu dit artikel leest. Wat veel mensen niet weten is dat de Internet Succes Gids.nl eerst eigenlijk DroomSucces.nl heette. Na een kleine maand kwam ik er achter dat dit toch niet de meest ideale naam was, en heb ik het omgetoverd tot Internet Succes Gids.nl.

Een kleine les die ik hier aan jullie wil meegeven is dat iedereen fouten maakt. Niks is perfect en je moet af en toe dingen veranderen. Een website is nooit af. Ook ik voer iedere keer veranderingen door aan mijn website(s), om de conversie zo hoog mogelijk te maken.

Het doel van de Internet Succes Gids.nl is om mensen te helpen met internet marketing. Het internet is zo enorm groot en uitgebreid, dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Daarom heb ik juist besloten om mensen te helpen om zo – net als mij – geld te verdienen op het internet. Daarin heb ik een aantal belangrijke kerneigenschappen waarvan ik merk dat mensen die zeer waarderen, namelijk:

  • Behulpzaam (het geven van support)
  • Goede producten waarin alles duidelijk is uitgelegd
  • Kennis die iedereen kan toepassen, ongeacht je nou veel of weinig verstand hebt van internet marketing
Een positieve reactie van Jerik van Nuenen aan Jacko Meijaard
Geweldig om positieve reacties te krijgen :)!

2013 was dan voor mij ook het jaar waar ik mijn eigen video training heb gelanceerd, en waar ik nog steeds enorm trots op ben. De reacties die ik kreeg zijn zó positief en enthousiast, dat ik elke keer weer een grote glimlach op mijn gezicht krijg als iemand me een bedank mailtje stuurt.

Dit is waar ik het allemaal voor doe!

Een blik naar 2014

Natuurlijk is het goed om af en toe eens terug te kijken, maar wat nog belangrijker is om vooruit te kijken. Natuurlijk kan ik er nog niet teveel over verklappen, maar ik kan jullie al wel zeggen dat ik genoeg voor jullie in petto heb om te je te helpen succesvol te worden op het internet.

Hoe en wat dit precies zal zijn, laat ik nog even in het midden, maar hou de website in de gaten – of meld je aan voor de nieuwsbrief ;).

Ik wil jullie graag nog een paar dingen meegeven, om het nieuwe jaar (of vandaag) al meteen mee te beginnen.

  • Pak zélf je kansen. Niemand anders zal de kansen voor jou pakken. Jij moet het doen
  • Wacht niet af, wacht niet tot morgen, wacht niet tot volgende week maar begin vandaag nog met het verwezenlijken van je droom
  • Laat je door niets of niemand tegen houden. Jij hebt een droom, en niet iemand anders
  • Geef nooit, maar dan ook nooit op. Je zult tegenvallers en moeilijke momenten hebben, maar laat je daar niet door tegenhouden of stoppen. Ga altijd door.
  • Doe wat je zélf graag doet en niet wat andere mensen (jouw graag laten) doen.

Rest mij nu om iedereen een hele fijne jaarwisseling en een geweldig 2014 te wensen.

Op jouw succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *