Hoe je 100% vrij kunt zijn dankzij het internet en affiliate marketing

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Je hoeft geen miljonair te zijn om een miljonair lifestyle te leven.

Veel mensen denken dat je mega rijk moet zijn om een vrij leven te hebben; terwijl dat absoluut niet zo is.

Het enige wat eigenlijk belangrijk is, is om elke maand genoeg inkomen te genereren waardoor je financieel gezien vrij bent. Je passieve inkomsten moeten groter zijn dan je uitgaven en vaste lasten.

Wanneer je dan aan het eind van de maand nog genoeg geld overhoud, ben je helemaal vrij.

“Alleen maar vrij geweest”

In de afgelopen maanden heb ik eigenlijk amper ‘gewerkt’. In april ben ik voor 10 dagen naar Turkije geweest, kort daarna voor twee weken naar Amerika, en omdat het daarna in Nederland ook prachtig weer was, ben ik veel gaan varen, naar het strand geweest en vooral wezen genieten van de zon.

Dit is voor mij mega belangrijk. Ik vind het heerlijk om van het weer te genieten en op het water te zijn.

Als ik dan iemand tegenkom krijg ik vaak de vraag “of ik niet moet werken”. En dat is logisch; als je een paar maanden aan een stuk alleen maar op vakantie gaat en naar het strand gaat, denken mensen dat je niets meer doet.

En tuurlijk, als het mooi weer is en ik op vakantie ben, doe ik ook een stuk minder dan normaal.

Maar dat kan ook.

Dit kan ik namelijk doordat mijn maandelijkse passieve inkomsten hoger liggen dan mijn maandelijkse vaste lasten en uitgaven.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Passieve inkomsten groter dan vaste lasten

Stel dat ik per maand zo’n 2000,- euro aan vaste lasten heb, en mijn passieve inkomsten 10.000 euro per maand zijn.

Dan hoef je geen rekenwonder te zijn om uit te rekenen dat mijn passieve inkomsten hoger liggen dan mijn uitgaven.

Hierdoor kun je dus elke maand in principe zorgeloos leven – je weet namelijk dat je maandinkomsten toch hoger liggen dan je maanduitgaven.

En ook al heb ik (nog) geen miljoenen op mijn bankrekening, alsnog kan ik net zo vrij leven als een miljonair. Ik hoef namelijk vrijwel niks te doen om mijn passieve inkomsten te verdienen.

Door het internet is eigenlijk alles veranderd. We leven tegenwoordig in een tijd waarin 16-jarige jochies tonnen met YouTube verdienen. Het internet brengt zo enorm veel mogelijkheden en kansen met zich mee; het zou zonde zijn als je er niks mee zou doen en het internet alleen maar zou gebruiken om te Facebooken.

Er is zoveel mogelijk.

Sterker nog; dankzij het internet is het voor mij mogelijk om de bovenstaande lifestyle te realiseren door een passief inkomen te realiseren.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Abonnementen stapelen in affiliate marketing

Dit doe ik door affiliate marketing in te zetten.

Sinds twee jaar heb ik mij vooral gefocust op het promoten van programma’s die wederkerende inkomsten realiseren; abonnementen dus.

Zolang de klant lid blijft, ontvang ik commissie.

Hierdoor stapel ik dus abonnementen.

Ik weet wat ik elke maand sowieso verdien (het inkomen van afgelopen maand), en ik weet dat dit elke maand gaat groeien (er komen telkens nieuwe klanten bij).

Dit is een mega krachtig concept en een geniale manier om een enorm passief inkomen op te bouwen, wat elke maand terugkomt.

Rat-race voor ondernemers

Ik ken genoeg internet marketeers die zich eigenlijk alleen maar richtte op eenmalige sales/commissies. Dat is niet erg, maar zij begonnen elke maand opnieuw en hadden niks geen zekerheid. Wanneer Google een grote update zou doen, en hun sites lager liet ranken, hadden ze minder bezoekers en dus ook minder inkomsten.

Teveel onzekerheid naar mijn zin. Dan zit je als ondernemer alsnog in een constante rat-race en ben je teveel afhankelijk.

Daarom ging ik uitrekenen hoeveel inkomsten ik per maand nodig had om vrij te zijn.

Ik kwam er achter dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel inkomsten nodig had om mijn maandelijkse uitgaven te kunnen dekken.

Met een paar honderd abonnementen zou ik dit al kunnen dekken en vrij kunnen zijn.

Stel dus dat ik 2000,- euro per maand nodig zou hebben om mijn vaste lasten + eten en drinken te kunnen betalen. Dan zou ik aan 3000,- euro per maand meer dan genoeg hebben om 100% vrij te zijn.

3000,- euro per maand is helemaal niet zo heel veel, maar voor dat bedrag zou ik dus 100% vrij zijn. Echt vrij. Elke dag vrij kunnen nemen en doen en laten wat ik zou willen.

Ik ging dus direct aan de slag om mijn maandelijkse passieve inkomsten op te bouwen, en momenteel zit ik aan de 10K+ per maand aan passieve inkomsten.

Dit is dus 10.000 euro per maand aan inkomsten die elke maand opnieuw terugkomen, zonder dat ik daar op dat moment iets voor hoef te doen.

Daarnaast groeit dit inkomen elke maand – opnieuw.

Je hoeft geen miljonair te zijn om vrij te leven

Vaak denken mensen dat ze mega veel geld moeten verdienen om vrij te zijn. Dat is onzin. Kijk naar je maandelijkse lasten en uitgaven, tel daar 1000,- euro bij op en je bent klaar.

Als je dan net zo ondernemend als ik ben ingesteld, heb je het snel genoeg voor elkaar om het dubbele te verdienen en op te schalen.

Wanneer je namelijk helemaal vrij bent, en genoeg passief inkomen hebt om van te leven, heb je door hoe het werkt, en heb je ook weer snel genoeg door hoe je dit kunt opschalen naar nog meer inkomsten.

Weet je, er is genoeg geld op de wereld. Er zijn zoveel mogelijkheden. Je kunt zo vrij zijn als een vogel. Het punt is echter dat de meeste mensen gewend zijn om uurtje factuurtje te werken, en niet verder kijken.

Ze zien andere manieren van geldstromen realiseren als niet-haalbaar, of “alleen voor miljonairs”.

Vroeger was dit wel zo, maar dankzij het internet kan iedereen meerdere passieve inkomstenstromen opbouwen.

Het is echter aan jou of je er wat mee gaat doen.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *