Ik vroeg 25.000 wat ze wilden weten over internet marketing. Het antwoord: “snel geld verdienen”

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Afgelopen week besloot ik een gedeelte van mijn mailinglijst eens te vragen wat ze graag wilden weten over internet marketing. Het leek me leuke content om op mijn YouTube kanaal te behandelen.

Een paar jaar geleden had ik dit ook gedaan, en de video’s die ik toen gemaakt had, worden nog steeds elke dag genoeg bekeken.

Anyway. Ik mailde dus een gedeelte van mijn mailinglijst en vroeg wat hun vraag was over internet marketing, met de insteek om daar video’s over te maken en zo dus de vragen te beantwoorden.

Waar ik een paar jaar geleden écht enorm veel interessante vragen kreeg, was het ‘niveau’ dit keer een stuk lager.

De meeste reacties die ik reeg waren iets als “ik wil snel geld verdienen”, of “hoe verdien ik geld?”. That’s it.

Geen vragen als “hoe start ik met affiliate marketing?”, of “hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?”, puur en alleen vragen als “hoe verdien ik geld”.

En ik moet eerlijk zeggen dat ik hier best wel een beetje van schrok.

Er is geen gouden ei

Het niveau lijkt zo laag te liggen, en zoveel mensen verwachten een “gouden knop (of ei)” antwoord of methode waarmee je met één muisklik bergen met geld zou kunnen verdienen.

Ik vind het best schrikbarend om te zien dat er zoveel mensen zijn die verwachten dat er zoiets bestaat. Dat er iets, of een antwoord is, waarmee ze in één keer veel geld kunnen verdienen, en van hun zorgen en problemen af zijn.

Ze weten niet, of willen niet, werken om iets voor elkaar te krijgen.

Als jij geld te kort hebt, ga dan iets doen. Onderneem actie. Ga niet op je luie kont zitten en ‘wachten’ op een manier om (veel) geld op het internet te verdienen. Neem eerst een offline job waarvan je je eerste levensbehoeften kunt betalen.

Wanneer je dan een stabiel inkomen hebt, waarmee je elke maand wat kunt sparen, ga dan kijken naar een manier om een side-business op te bouwen; zoals internet marketing.

Je kunt niet verwachten dat als je met internet marketing begint, je al direct honderden of duizenden euro’s kunt verdienen. Het is een proces waar je door moet. Er is geen gouden ei.

En dat begrijpen veel mensen niet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

DOEN in plaats van afwachten

Ze zijn niet bereid om actie te ondernemen, en actie te BLIJVEN ondernemen. Dingen te doen en te bouwen.

Ze blijven liever TV kijken, en op zoek naar gouden ei methodes. Om vervolgens weer te stoppen en “hun” de schuld te geven dat iets niet werkt.

Of en hoeveel geld jij gaat verdienen is voor 99% afhankelijk van je mindset.

Ik merk dat hoe langer ik met internet marketing bezig ben, en hoe meer ik ben gaan verdienen, ik persoonlijk een enorme groei qua mindset heb gemaakt. Ik denk niet als uurtje factuurtje, ik denk niet in dagen of maanden, maar in jaren.

Ik weet dat als ik een site een jaar opbouw, er super mooie dingen kunnen gebeuren. Als je van dag tot dag gaat kijken, gebeurd er weinig. Maar zo denken de meeste mensen wel.

De volgende stap die ik wil gaan nemen is om qua investeringen en qua business echt in generaties te gaan denken – maar dat zal ik in een volgende blog (proberen) te beschrijven.

Het punt van deze blog is met name dat ik er zo van geschrokken ben dat de reacties van mensen op zo’n laag niveau zijn – en dat je écht meer aan je mindset en persoonlijke groei moet gaan doen.

Lees boeken in plaats van TV kijken.

Observeer wat voorbeeld mensen doen.

Observeer wat rijke mensen doen.

Observeer wat succesvolle mensen doen.

Leer van hun prestaties en fouten.

Stop met Facebook, check het nieuws niet meer zoveel, maar check sites als Forbes en The Wall Street Playboys.

Sites en content van mensen die al zijn waar jij willen zijn.

Dit gaat echt het verschil maken.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *