Inspirerend video interview met Jaap Wiskerke van Wiskerke Onions

afbeelding van Jaap Wiskerke - KruiningenVandaag lanceer ik op Internet Succes Gids.nl een nieuwe categorie, namelijk ‘interviews’. In deze categorie interview ik succesvolle ondernemers die allemaal hun eigen verhaal vertellen.

Het eerste video interview heb ik gehouden met niemand minder dan Jaap Wiskerke – directeur en eigenaar van het familiebedrijf Wiskerke.Onions. Jaarlijks exporteren zij uien naar maar liefst 85 landen. In dit interview vertelt Jaap Wiskerke wat Wiskerke Onions zo uniek en succesvol maakt, wat hij het leukste vind aan ondernemen en wat volgens hem het geheim van succes is.

Een inspirerend interview!

Tip: Klik wel even op het tandwieletje rechtsonder en kies vervolgens voor 720p HD. Ook raad ik aan om je geluid iets harder te zetten.

Laat even weten wat je van het interview vond. Dat waardeer ik zeer ;)!

Laat een reactie achter