Inspirerend video interview met Jaap Wiskerke van Wiskerke Onions

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
afbeelding van Jaap Wiskerke - Kruiningen

Vandaag lanceer ik op Internet Succes Gids.nl een nieuwe categorie, namelijk ‘interviews’. In deze categorie interview ik succesvolle ondernemers die allemaal hun eigen verhaal vertellen.

Het eerste video interview heb ik gehouden met niemand minder dan Jaap Wiskerke – directeur en eigenaar van het familiebedrijf Wiskerke.Onions. Jaarlijks exporteren zij uien naar maar liefst 85 landen. In dit interview vertelt Jaap Wiskerke wat Wiskerke Onions zo uniek en succesvol maakt, wat hij het leukste vind aan ondernemen en wat volgens hem het geheim van succes is.

Een inspirerend interview!

Tip: Klik wel even op het tandwieletje rechtsonder en kies vervolgens voor 720p HD. Ook raad ik aan om je geluid iets harder te zetten.

Laat even weten wat je van het interview vond. Dat waardeer ik zeer ;)!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *