Wat is het verschil tussen succesvolle en onsuccesvolle mensen?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
Verkeersboren met daarop 'succes' en 'falen'.

Vaak kun je succesvolle mensen herkennen aan bepaalde eigenschappen. Dat geldt natuurlijk ook voor onsuccesvolle mensen. Zelf vind ik het altijd interessant om te zien wat nou iemand succesvol maakt, én wat niet.

In de onderstaande afbeelding zie je het verschil tussen succesvolle en onsuccesvolle mensen.

Een afbeelding met daarop de verschillen tussen succesvolle en onsuccesvolle mensen

Heb jij de eigenschappen om succesvol te zijn?

Zelf ben ik ook veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en ik vind het ook belangrijk om mezelf te verbeteren en een beter persoon te worden – zowel op zakelijk als privé vlak. De bovenstaande afbeelding vind ik dan ook erg interessant. Het geeft een goed beeld van wat een succesvol, en wat een onsuccesvol persoon maakt.

Het is belangrijk om zo min mogelijk eigenschappen te hebben van een onsuccesvol persoon. Herken je sommige eigenschappen van de onsuccesvolle persoon in jezelf? Probeer deze dan om te zetten in de positieve eigenschappen. Sta open voor verandering.

Een aantal dingen die we uit de bovenstaande afbeelding kunnen leren om ook succesvol te worden:

  • Het is belangrijk om als persoon telkens in ontwikkeling te zijn.
  • Je moet open staan voor nieuwe dingen en niet bang zijn om te leren.
  • Wees niet bang om nieuwe ervaringen op te doen
  • Maak lijstjes met daar op je ’to-do’ en ’to-be’ dingen
  • Maak levensdoelen en maak plannen hoe je deze gaat behalen
  • Praat over nieuwe ideeën
  • Deel informatie met andere mensen
  • Het kan geen kwaad om mensen af en toe een complimentje te geven 😉
  • Gun andere mensen ook hun succes
  • Lees elke dag boeken in plaats van naar nutteloze TV programma’s te kijken

Sommige mensen onderschatten hoe belangrijk het is om doelen op te schrijven. Ik raad je dan ook echt aan om je doelen op te schrijven, en in het kort te beschrijven hoe je deze doelen wilt behalen.

Wat vind jij van de bovenstaande afbeelding en eigenschappen? Tot welke persoon hoor jij ;)? Ik ben erg benieuwd en hoor het graag van je in de reacties hieronder.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *