Lancering: Download het gratis Ultieme Vrijheid e-book!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
E-book cover Ultieme Vrijheid Methode

Afgelopen zomer (2013) lanceerde ik mijn eerste videotraining; de Ultieme Vrijheid Methode.

Deze training heeft enorm veel mensen geholpen een volledig passief internet inkomen te realiseren.

Nu, zo’n half jaar later heb ik alle informatie van deze videotraining in e-book beschreven. Dit e-book bevat alle informatie en technieken om – net als mij – helemaal zelf te kunnen bepalen waar en wanneer je werkt.

Ik ben nu al zo’n vier jaar internet ondernemer, en het enige wat ik nodig heb is mijn MacBook Pro, en een internetverbinding. En dat is het mooiste wat er is!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat leer je allemaal in dit e-book?

Laat ik vooropstellen dat dit e-book mijn beste werk tot nu toe is. Alles is tot in de details beschreven en alles wordt duidelijk en helder uitgelegd (indien nodig met afbeeldingen). Ik kan dan ook wel zeggen dat ik mijn hart en ziel in dit e-book heb gestoken.

Je gaat onder andere leren hoe je:

 • Binnen no-time hoog in Google kunt scoren
 • Een volledig passief inkomen op het internet kunt opbouwen
 • Wat de vier verdienmodellen zijn om op het internet geld te verdienen, en hoe je deze succesvol kunt toepassen
 • ‘Inside’ tips en tricks die niemand anders je gaat vertellen
 • En nog veel, veel en veel meer!

Dit is dus enorm waardevolle informatie die je enorm veel inzichten zal geven.

En het mooiste van alles? Ik heb besloten dat je het e-book volledig gratis kunt downloaden.

Ik zou het overigens zeer waarderen als je even laat weten wat je van het e-book vind. Laat het me even weten in de reacties hieronder! Een like/share wordt overigens ook zeer gewaardeerd :)!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

5 reacties op “Lancering: Download het gratis Ultieme Vrijheid e-book!

 1. Hoi Jacko,

  Afgelopen donderdag (22/5/14) hebben we via fb even heel kort contact gehad. Inmiddels heb ik je E-boek gelezen en mijn complimenten. Het motiveert mij om toch zelf weer eens een serieuze poging te doen om met WP een site te maken (ooit een poging gedaan maar bij gebrek aan creativiteit toch maar uitbesteed).

  Momenteel heb ik de bouw en onderhoud van mijn website dus uitbesteed, maar loop wel tegen een aantal praktische problemen aan. Daarbij opgemerkt dat de service, dienstverlening en de bereidheid van de beheerder om (ook in de avonduren en het weekend) evt. problemen direct op te lessen een score heeft van 10+ op een schaal van 1 – 10.

  Toch blijft het ‘in eigen beheer’ hebben van een site trekken.

  Groet Jan

  1. Hoi Jan,

   Het is veel leuker om je website in eigen beheer te hebben. Zo kun je snel en eenvoudig dingen aanpassen/toevoegen, en het is dankzij WordPress juist heel makkelijk om je eigen website te maken :).

   Succes!

   Jacko Meijaard

 2. Hey Jacko,
  Op jouw aanraden ben ik je website aan het bekijken en zo kom ik dus ook bij jouw gratis e-book uit. Als rechtgeaarde Hollander wil ik het graag downloaden. Het is immers gratis. Maar helaas voor mij bestaat het niet meer. Dat geeft uiteraard helemaal niet maar onderaan dit artikel is het google-wise niet handig denk ik om een link te hebben die niet werkt. Maak het e-book weer downloadbaar of delete de hele pagina die over het gratis downloaden van het e-book gaat.
  Groetjes van de digitale nomade in spé. 😉
  Annemie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *