4 manieren om snel geld te verdienen met je telefoon

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Reis je vaak voor school of werk? Of heb je iedere week een paar uurtjes over die je graag wilt gebruiken? Misschien kun je deze tijd nuttiger gebruiken. Zeker als je wel een extra zakcentje wilt verdienen, maar geen tijd hebt voor een bijbaantje in de supermarkt of voor een krantenwijk. Wat dacht je van snel geld verdienen met je telefoon? In dit artikel 4 manieren om snel geld te verdienen met je telefoon. Klinkt dat als muziek in je oren? Laten we direct beginnen. Pak je telefoon er maar bij!

Wat zijn de voordelen van snel geld verdienen met je telefoon?

Waarom zou je geld verdienen met je telefoon? Het is logisch dat je je dit afvraagt. Er zijn immers zoveel bijbaantjes te vinden. Toch is het simpeler dan je denkt. Zo is het bijvoorbeeld makkelijk en altijd mogelijk om geld te verdienen met je telefoon. Je hebt je telefoon toch altijd op zak, niet waar?

Dus waarom zou je die wachtmomenten niet omzetten in geld? Je hoeft je niet te vervelen in de wachtrij bij de supermarkt of in de wachtkamer van de tandarts. Zo verdien je er nog wat aan!

Het mooie is: Je hoeft er niks extra’s voor te kopen of te investeren. De meeste van ons hebben al een smartphone op zak en de tips in dit artikel zijn in principe kosteloos uit te proberen. Dus je kunt meteen aan de slag, zonder enig risico. Klinkt als een win-win, niet waar?

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Kent snel geld verdienen met je telefoon ook nadelen?

Heb je verder geen ervaring met snel geld verdienen met je telefoon? Dan weeg je alle opties af. Zo is het belangrijk om de voordelen te kennen, maar ook de nadelen. Deze punten vertellen precies waar je rekening mee moet houden óf waarom deze manier van geld verdienen niet bij je past. Het kan gaat om de volgende nadelen:

  • Collega’s ontbreken: Als je geld verdient met je telefoon, is de kans relatief klein dat je samenwerkt met collega’s. Voor veel mensen is dit geen enkel probleem, maar jij kunt het wél zo zien. Er is immers niemand op wie kunt terugvallen of een gezellig gesprek mee kunt starten bij het koffieapparaat.
  • Vanuit huis werken: Werken in je pyjama? Veel mensen doen niets liever. Vanuit huis geniet je van flexibiliteit. Opnieuw kun jij het anders zien. Misschien vind je het moeilijker om je te concentreren.
  • Geen vaste werktijden: Fijn natuurlijk, maar de kans dat je te lang doorwerkt, is groter dan je verwacht. Er is niemand die zegt dat je om 5 uur naar huis mag of dat je weekend kunt houden. Als je besluit om geld te gaan verdienen met je telefoon, is het belangrijk om grenzen voor jezelf te stellen. Zo blijft het leuk.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

4 manieren om snel geld te verdienen met je telefoon

Ben je op zoek naar een bijbaantje? Wil je hier echter niet te veel tijd of energie aan kwijt? Je hoeft niet ver te zoeken. Pak gewoon je telefoon uit je broekzak! Er zijn zat klusjes die je makkelijk via je mobiel kunt doen. Hier zijn 4 manieren die je kunt overwegen. Klinkt goed, toch?

1.      Beste verdienmodel: Geld verdienen met affiliate marketing

Laten we beginnen met de meest gekozen manier van extra geld bijverdienen met een telefoon. Heb je zin in een uitdaging die goed kan betalen? Dan is affiliate marketing het proberen waard.

Kort gezegd: je promoot producten van externe bedrijven en krijgt betaald als mensen erop klikken of het kopen. Je bent een soort onafhankelijke reclamemaker.

Inderdaad, de producten zijn niet van jezelf. Dus wat investeren of risico’s betreft, is er niks om je zorgen over te maken. Je kunt de promoties overal op delen, zoals op social media of je eigen site. Dit wordt een affiliate website genoemd.

Je schrijft content of plaatst foto’s over het product in kwestie. Vind je dit een mooie uitdaging? Dan kun je je aanmelden bij een affiliate netwerk, om zo direct aan de slag te gaan. Dit is eveneens een manier van passief inkomen genereren.

2.      Gebruikte spullen verkopen

Heb je kleding of spullen thuis die je niet meer gebruikt? Waarom verkoop je ze niet? Er zijn genoeg apps waarmee je dat zo geregeld hebt. Boeken die je al drie keer gelezen hebt of cd’s die je van voor tot achter kent; ze kunnen allemaal nog wat opleveren. Marktplaats is bijvoorbeeld een goede optie.

Je kleding en schoenen die nog mooi zijn, kunnen ook nog wat geld in het laatje brengen. Zeker als er items in je kast hangen die je niet meer draagt. Wie weet maak je iemand anders hier blij mee.

Er zijn apps waar je dit makkelijk kunt regelen, maar vergeet ook zeker niet social media erbij te betrekken. Je kunt handig gebruikmaken van je huidige netwerk. Plaats bijvoorbeeld een oproep op Facebook en wie weet wie je bereikt met je bericht.

Snel geld verdienen met je telefoon

3.      Beleggings- en handelingsvormen

De populariteit van beleggen kan je niet ontgaan zijn. Hier is Bitcoin een bekend voorbeeld van. Weet je wat van beleggen? Dan kun je met een paar apps op je telefoon best wat extra geld verdienen. Misschien zie je het wel zitten om te beleggen in aandelen.

Maar let op, er zitten altijd risico’s aan verbonden. Je kunt je geld namelijk verliezen. Daar kun je je overigens niet tegen verzekeren. Bovendien is het een verdienmodel van de lange termijn: Verwacht niet dat je binnen een week al winst maakt.

Ook met cryptovaluta kun je geld verdienen. Maar hierbij geldt wel: je kunt winnen, maar je kunt ook alles kwijtraken. Dus voordat je je zuurverdiende spaargeld erin stopt, verdiep je eerst goed in hoe het werkt. Op het internet is genoeg informatie te vinden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, toch?

4.      Foto’s verkopen met je telefoon

We horen je denken: “Ik heb geen professionele camera in huis”. Maar wat als je graag foto’s maakt? Moet je investeren in een duur toestel, of kan het ook anders? Gelukkig kan het anders. Wat dacht je van foto’s maken en verkopen met je telefoon? Een geweldige en laagdrempelige manier van snel geld verdienen met je telefoon.

De camera’s zijn tegenwoordig zo goed dat je je foto’s makkelijk kunt verkopen. Lekker bijverdienen met wat je leuk vindt, dus! Je kunt ervoor kiezen om je foto’s te verkopen aan bijvoorbeeld bladen of bedrijven, maar je kunt óók kiezen voor stockfoto’s.

Dit zijn foto’s die internetgebruikers voor kleine bedragen kunnen gebruiken voor een site. Zo ontvang je iedere keer een klein percentage, maar dit kan doorlopend een leuk zakcentje opleveren. Is dit iets voor jou, denk je?

Wat is de beste manier van geld verdienen met je telefoon?

Dat is zonder twijfel affiliate marketing. Weet je nog? Dit is het verdienmodel waarbij je producten van andere bedrijven promoot, zónder een investering of risico’s. Snel geld verdienen met je telefoon door middel van affiliate marketing kent veel voordelen.

Heb je een website of zit je veel op social media? Dan kun je met affiliate marketing een extra zakcentje verdienen. Het werkt zo: Je schrijft over een product of dienst en plaatst daarbij een affiliate link.

Als iemand via deze specifieke link iets koopt, krijg jij een deel van de opbrengst. Dit wordt een commissie genoemd. Makkelijk verdiend, toch? Met andere woorden: Het hoeft niet veel tijd of energie te kosten. Bovendien kan dit prima via je telefoon, want er hoeft geen computer aan te pas te komen.

Het mooie is dat zo’n link voor lange tijd geld kan opleveren. Je maakt één keer een goede pagina of post, en als die goed in elkaar zit, blijft hij voor maanden of zelfs jaren bezoekers trekken. En elke keer dat iemand iets koopt via jouw link, verdien jij weer. Zonder dat je er extra werk aan hebt. Ideaal, nietwaar?

Conclusie

Wil je snel en vol energie geld verdienen met je telefoon? Mooi. Je bent bij dit artikel aan het juiste adres. Zo hebben we maar liefst 4 manieren gedeeld waarop dit kan. Van affiliate marketing tot foto’s verkopen: er is van alles mogelijk. Nu is het zaak om jouw favoriete manier te kiezen.

Staat hier iets voor je tussen? Mogen wij jou een advies geven? Affiliate marketing kent veel pluspunten en biedt de unieke mogelijkheid om passief inkomen te genereren. Als dat geen goed idee is, dan weten wij het ook niet meer.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *