Review: Huddle van Tonny Loorbach – Internet Marketing Universiteit

huddle logo

Huddle review, mening en ervaringen.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat jij op zoek bent naar meer informatie over Huddle van Tonny Loorbach – Internet Marketing Universiteit (IMU.nl).

Waarschijnlijk twijfel je om ‘The Huddle’ zelf aan te schaffen, maar wil je eerst nog een onafhankelijke, eerlijke mening en review over deze community software lezen.

Ik heb Huddle enige tijd geleden zelf aangeschaft, en zal op deze pagina mijn eerlijke ervaringen delen.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wat is Huddle?

Huddle is membership en community software van Tonny Loorbach; de Internet Marketing Universiteit ofwel IMU.nl.

Met Huddle is het mogelijk om in een paar tellen een heuse community en membership locatie voor je website op te zetten.

In Huddle kun je boards aanmaken waar leden topics kunnen openen, en zo dus hun vragen aan jou kunnen stellen. Daarnaast kun je van Huddle je online trainingslocatie maken, zodat je al je ebooks en video’s daar kunt plaatsen.

Leden kunnen met een gebruikersnaam en wachtwoord inloggen tot jouw Huddle, en krijgen vervolgens toegang tot wat jij wilt.

Voor wie is Huddle?

Tonny Loorbach
Tonny Loorbach.

Huddle is voor mensen die naast hun website ook een community en online trainingslocatie willen hebben.

Je kunt je Huddle afschermen voor Google en niet-leden, zodat het echt een besloten community is, maar dat hoeft niet. Ik heb mijn Huddle ook gewoon openbaar, en zo genereer ik mega veel traffic uit Google naar mijn forum en trainingslocatie; de trainingen zelf zijn dan natuurlijk wel afgesloten.

Dat is trouwens ook wat ik enorm tof vind aan Huddle, je kunt zelf bepalen welk membership level toegang heeft tot wat. Zo indexeert Google wel enorm veel content, maar kunnen bezoekers die geen lid zijn van mijn trainingen, geen video’s van mijn trainingen zien, dat kunnen alleen betalende leden.

Wil jij dus een forum of een online trainingslocatie voor jouw website? Dan is Huddle wellicht wat voor jou!

Huddle review, mening en ervaringen

Toen ik Huddle had aangeschaft, kreeg ik direct na betaling toegang tot mijn eigen Huddle.

Ik kon dus direct aan de slag met het opzetten van mijn community en stond er van te kijken hoe simpel dat ging.

Het enige wat ik eigenlijk hoefde te doen was het webadres en de naam voor mijn community opgeven, en kon vervolgens boards gaan toevoegen. Daarna ging ik wat spelen met de huisstijl, en na ongeveer een half uur was mijn community klaar om online te gaan!

Huddle is enorm gebruiksvriendelijk, en dat merken je leden ook. Het is direct duidelijk hoe mensen een account moeten aanmaken, en hoe ze een topic moeten openen (of reageren op een topic).

Er zitten een aantal toffe features in Huddle, die er voor zorgen dat je leden ook daadwerkelijk actief zijn, en dat je community goed draait. Een ‘dode’ community is natuurlijk niks aan ;-).

Denk bijvoorbeeld aan het verkrijgen van Karma-punten wanneer iemand een topic opent, of reageert op een bestaand topic. Er is een tof leaderboard ingebouwd, en je kunt het zo instellen dat gebruikers eigen groepen kunnen aanmaken, en ook elke week (automatisch) een mail krijgen met daarin updates over je community.

Leden worden door Huddle echt aangespoord om actief te zijn, en dat is natuurlijk erg mooi om te zien!

Je eigen (actieve) community in een handomdraai?

Met Huddle is het mogelijk om letterlijk binnen een half uur een community te bouwen, zonder dat je daarvoor maar één regel technische code aan hoeft te maken.

Het is zo enorm simpel om je community te maken; je maakt boards aan, past de huisstijl naar je zin aan, en je bent eigenlijk al klaar om bezoekers te krijgen.

huddle instellingen
Zelf bepalen hoe ‘open’ jouw Huddle is.

Tof is dat je het eigenlijk zo gek kunt maken als dat je zelf wilt. Je kunt er voor kiezen om bepaalde boards af te sluiten (wat ik doe). Hierdoor heeft alleen een bepaald membership level toegang tot dit board; een board waar je moet voor betalen om toegang te krijgen.

Ook de trainingen zijn afgeschermd voor betalende leden, en niet-betalende leden worden lekker gemaakt om juist wel betaald lid te worden.

Tel daarbij op dat je allemaal ‘gratis’ content krijgt (leden gaan namelijk zelf content maken, en elkaar ook daadwerkelijk helpen) en er ontstaat een echt community-gevoel.

Mijn leden zijn enorm positief en vinden het forum een mooie toevoeging op de klant-beleving.

Conclusie: is Huddle zijn geld waard!?

De prijs voor Huddle is maar 75,- euro per maand en dat vind ik het absoluut waard.

Voor dat geld heb ik kant-en-klare community software wat dagelijks honderden bezoekers voor mij genereert, en dus ook weer klanten.

Huidige klanten vinden het tof om te zien dat ze “niet de enige zijn” die aan mijn trainingen deelnemen, en bouwen zo waardevolle connecties met elkaar op, en er ontstaat een tof groepsgevoel.

Huddle is dan ook zeker zijn geld waard. Je kunt het sowieso zelf uitproberen, je zit nergens aan vast en kunt elk moment stoppen als je het toch niks voor jou vind.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!
Huddle
Review door Jacko Meijaard op 2016-08-29
Beoordeling: 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *