Wat het probleem is met 99% van de tekstschrijvers…

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
probleem met tekstschrijvers

Deze blog zit al een tijdje in mijn hoofd, en het leek me vandaag wel een mooie dag om ‘m eens echt te schrijven. Misschien dat ik met deze blog bepaalde mensen tegen het been schop, maar dat is dan maar zo.

Dit is namelijk niet iets waar ik maar een dag over denk zoals ik nu doe, maar iets wat in de afgelopen jaren gegroeid is – en eigenlijk alleen maar erger is geworden.

Anyway. In deze blog wil ik het hebben over het probleem wat ik ervaar met 99% van de tekstschrijvers die ik inhuur voor mijn affiliate websites.

Waarom huur ik tekstschrijvers in?

Voordat ik dit ‘probleem’ ga bespreken, wil ik eerst vertellen waarom ik tekstschrijvers inhuur, en waarom ik dus tekstschrijvers in mijn business betrek.

Dit doe ik om de simpele reden: uitbesteden.

Toen ik pas met affiliate marketing begon, schreef ik vrijwel alle teksten op al mijn sites zelf, maar toen ik meer sites had, en dus ook meer teksten moest hebben om de websites up to date te houden, besloot ik om tekstschrijvers in te huren.

Ik geef het onderwerp van de tekst door aan de tekstschrijver, welke hier een mooie (SEO geoptimaliseerde) tekst voor schrijft, en ik zet hem online en ik betaal de tekstschrijver hiervoor. Prima toch?

Jep, alleen is er één probleem.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

De meeste tekstschrijvers houden zich niet aan de deadline

Geloof me als ik zeg dat ik in de afgelopen jaren tientallen of misschien zelfs honderd tekstschrijvers voor me heb laten werken.

Tussen deze tekstschrijvers zitten nu welgeteld twee tekstschrijvers die hun teksten netjes op tijd aanleveren, en daadwerkelijk de instructies opvolgen (hoe ik de teksten aangeleverd wil krijgen).

De andere tekstschrijvers leveren hun teksten niet op tijd in, waardoor ik er zelf achteraan moet gaan.

Geloof me, ik slaap nog steeds goed en ik zit er niet over in, maar ik begrijp vanuit het punt van de tekstschrijver niet hoe dit komt.

Een tekst te laat aanleveren kan gebeuren. Er kan iets gebeurd zijn, of de tekstschrijver kan het druk krijgen of wat dan ook. Hier heb ik dan ook zeker begrip voor, maar niet als het structureel gebeurd, en als ik zelf bij de tekstschrijver moet vragen waar de tekst blijft.

Deadline = deadline, en als je je niet aan de deadline kunt houden, geef het dan op zijn minst aan.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Als ik een tekstschrijver was…

… dan zou mijn nummer #1 prioriteit zijn om de teksten op tijd af te krijgen en af te leveren.

Ik weet namelijk hoe irritant het is om teksten te laat te krijgen, en om er zelf achteraan te moeten.

Door me hier op te focussen zou ik me in één keer onderscheiden van 99% van de andere tekstschrijvers en goud in handen hebben. De tekstschrijvers die zich namelijk wel aan de afspraken houden, hebben ook direct een hogere prijs, en leveren hogere kwaliteit dan de rest; en kunnen dit dus ook doen.

Dit zijn de tekstschrijvers die daadwerkelijk een business kunnen opbouwen, en zelf niet meer uurtje factuurtje te hoeven gaan werken (of in dit geval per woord).

Op termijn wil ik een vast team van tekstschrijvers in mijn business, die dag in, dag uit, bezig zijn met het schrijven voor mijn websites, zodat ik het zelf in de hand heb.

Anyway, ik hoop dat de tekstschrijvers die dit lezen er wat mee doen, en de open kansen die hier liggen zien. Er zal altijd vraag blijven naar goede content, dus werk genoeg :-)!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *