Nieuwe Mijlpaal: Internet Succes Gids.nl Podcast #50 is een feit!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
podcast jacko meijaard

Gister was het dan zo ver: de 50e Internet Succes Gids.nl Podcast was een feit – een nieuwe mijlpaal is geboren.

Vorig jaar december begon ik met de eerste ISG Podcast, en al vanaf het begin werd deze enthousiast ontvangen.

Ik had me voorgenomen om minimaal elke week een nieuwe podcast op te nemen – ook om mezelf te motiveren om er mee door te blijven gaan, en consistent te blijven zijn.

Nu, bijna een jaar later, zijn alle podcast afleveringen in totaal bijna 5000 keer afgespeeld, en zijn we dus aangekomen bij de 50e podcast aflevering.

ISG Podcast #50

Mocht je de podcast nog niet beluisterd hebben, dan kun je dat direct hieronder doen.

Hopelijk geeft de podcast je inspiratie en motivatie om constant aan je business door te blijven bouwen.

Je ziet wat het voor mij doet.

Consistent zijn + geduld hebben = sleutels naar succes

Ik heb de podcast nog nooit in mijn marketing opgenomen, en toch zie ik in de statistieken dat er bijna 5000 keer naar de podcast afleveringen is geluisterd.

Dit komt naar mijn idee maar door één ding: elke week opnieuw plaats ik een nieuwe podcast. Ik ben consistent, en dit in alles wat ik doe.

In een eerdere podcast heb ik wel eens gezegd dat ik voor mezelf de regel heb gesteld dat ik elke dag met Internet Succes Gids.nl bezig moet zijn; dat ik elke dag er iets aan gedaan moet hebben, en dat doe ik ook.

Er is sinds de start van Internet Succes Gids.nl geen dag voorbijgegaan dat ik niet met ISG bezig ben geweest. De ene dag natuurlijk meer dan de andere, maar elke dag heb ik wel iets gedaan; ook al is het maar een artikel van 100 woorden, een reactie op het forum, mail beantwoorden of wat dan ook: elke dag ben ik er mee bezig.

Omdat ik er elke dag mee bezig ben, groeit ISG. Ik krijg meer bezoekers, meer leads, meer verkopen en een actievere community.

Dat komt simpelweg doordat ik nu elke dag met ISG bezig ben – en hetzelfde geldt voor de podcast. Elke week een nieuwe podcast aflevering zorgt voor meer luisteraars.

Maak geen rare sprongen

Ik denk dat veel mensen te ongeduldig zijn. Ze beginnen ergens mee, en geven na een week of twee op als ze geen succes hebben.

Doe eens iets een jaar lang. Elke dag opnieuw. Kijk wat er gebeurd.

Als ik alleen maar naar de statistieken van de podcast kijk, dan zie ik door simpelweg elke week een nieuwe aflevering te plaatsen, er mooie dingen kunnen gebeuren.

Besef goed dat er in bijna een jaar bijna 5000 keer de podcast is afgespeeld – en dat alleen nog maar op Soundcloud.

Een jaar geleden was dat nog 0.

Hopelijk zie je in hoe belangrijk het is om ten eerste te beginnen, en ten tweede vol te houden. Ook al werk je onder de radar, ook al ziet of hoort nog niemand je werk, op een dag gaat het komen.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]