Opname Live Website Review Webinar: Laat mij je website beoordelen!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wat was dat vet zeg!

Gister (19 september 2017) organiseerde ik een live Website Review Webinar. In dit webinar ging ik de websites van mensen beoordelen en gaf ik tips om de website beter te maken.

Dit resulteerde in een webinar van bijna twee uur lang, en alleen maar positieve reacties.

Omdat ik van veel mensen hoorde dat ze er helaas niet bij konden zijn, heb ik hieronder de webinar opname geplaatst.

Webinar opname

Bekijk hieronder de opname van het webinar.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Veelgenoemde tips

Wat me erg opviel is dat veel mensen ’te veel verkopen’ op hun website.

Ze geven niet echt waarde, en zijn alleen maar uit op de affiliate click. Zo werkt het niet.

Om mensen te laten klikken, en om hoog in Google te gaan scoren, moet je eerst waarde geven. Schrijf dus eerst goede content, je zult zien dat als je dit een tijdje doet, de bezoekers vanzelf komen.

Iets anders wat me opviel is dat veel mensen niet echt een duidelijk doel met hun website hebben. Ze proberen van alles wat, zonder echt een plan te hebben.

Op veel websites zie je dan ook een wirwar van producten die ze promoten, en maken er hierdoor een beetje een kermisattractie van. Dit jaagt mensen weg.

Besef goed dat het uiteindelijk allemaal draait om de waarde die je geeft.

Op Internet Succes Gids.nl vind je alle informatie die je nodig hebt.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *