Het is me gelukt: #1 in PayPro! Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen + alle leerlessen ‘along the way’

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

De échte ISG-fans hadden het al op het forum gelezen, maar sinds vorige week staat Internet Succes Gids.nl op nummer #1 in het affiliate campagne overzicht op PayPro!

Vanaf de start van Internet Succes Gids.nl was dit mijn doel, en nu – vier jaar later – is dit doel gehaald en heb ik in mijn ogen het hoogst haalbare (qua PayPro) gehaald. Een mijlpaal waar ik enorm trots op ben, en één waar ik de afgelopen jaren echt hard voor heb geknokt.

Inhoudsopgave

Het behalen van dit doel is weer een bevestiging dat je alles kunt halen, als je er maar hard genoeg voor gaat. Er waren genoeg mensen die tegen me zeiden dat ik het niet zou kunnen, maar doordat ik niets liever wilde dan dit doel behalen, is het me gelukt – en heb ik nu een prachtige business opgebouwd met Internet Succes Gids.nl.

Alles kan.

Check hieronder even deze video die ik voor je heb opgenomen om deze mijlpaal te vieren.

Zoals ik in deze video ook aangeef, is het voor mij nu tijd om naar het volgende level te gaan – nieuwe doelen om te behalen. En dat deze mijlpaal zo aan het eind van het jaar is gerealiseerd, komt voor mij natuurlijk alleen maar goed uit, om zo het in december even wat rustiger aan te doen, te reflecteren en te bekijken wat voor mij de doelen in het nieuwe jaar gaan worden.

Maar voor het zo ver is wil ik de leerlessen die ik vanaf de start van Internet Succes Gids.nl heb geleerd met jullie delen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Leerles #1: Laat niemand je zeggen dat je het niet kunt – hoe groot jouw dromen en doelen ook zijn

Toen ik met Internet Succes Gids.nl begon waren er twee mensen die hier positief tegenover stonden, de rest was negatief en zei dat ik beter voor een baas kon gaan werken, of mijn school af kon maken.

Wanneer je voor jezelf begint, word je zo veel ontmoedigd – maar laat je er niet door tegenhouden. Ga voor jouw dromen en doelen – hoe groot ze ook zijn.

Je hebt maar één leven. Het is jouw leven. Hoe zonde zou het zijn dat je heel je leven jezelf inhoud omdat je bang bent gemaakt door het advies van anderen.

Ga er voor.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Leerles #2: Je gaat keihard op je bek. Blijf doorgaan

Ik heb zo enorm veel gefaald in de tijd dat ik nu ondernemer ben. Echt. Ik faal elke dag, en blijf ook falen.

Ik faal graag.

Als ik namelijk faal, betekent dit dat ik een manier heb gevonden hoe het niet moet – daar kan ik van leren om het de volgende keer anders doen.

Ik faal liever als dat ik iets niet heb geprobeerd, en voor altijd af blijf vragen “hoe het zou voelen als..”.

Wees niet bang om te falen. Zolang je door blijft gaan gaat het je lukken.

Zie het ook niet als ‘falen’, maar als leren.

De mensen die het altijd safe spelen zijn de mensen die nooit ver zullen komen.

Leerles #3: Trek je niets aan van wat andere mensen van jou vinden

Wanneer je pas als ondernemer begint (of je dromen/doelen achterna gaat), ga je veel shit over je heen krijgen.

Je hebt namelijk nog niks gepresteerd. Je begint nog maar net. Je komt nog maar net kijken.

Omdat het jouw droom is zullen weinig mensen je begrijpen en zullen er genoeg mensen zijn die je uitlachen, achter je rug over je praten etc. etc.

Echt, toen ik net met Internet Succes Gids.nl begon en mijn eerste video’s maakte, mijn eerste artikelen schreef, mijn eerste webinars organiseerde, heb ik zoveel shit over me heen gehad. Zoveel mensen die niet begrepen wat ik deed en het op verjaardagen aanhaalde om grappen te maken.

Ik wist echter dat ze keken, dat mensen me graag zouden zien falen, en trok het me niet aan. Nu ik een mooie business heb opgezet en goed geld verdien, hoor ik ze er nooit meer over.

Bewijs je ‘haters’ het tegendeel. Ga voor resultaten.

Leerles #4: Wijk niet van je doelen af

Toen ik met Internet Succes Gids.nl begon waren er meer ‘collega marketeers’ die ook een soortgelijk iets wilde opzetten.

Echt, je had toen iets van vijf mensen die producten in de ‘geld verdienen op internet‘ niche verkocht.

Nu ben ik vrijwel de enige – en zijn de anderen gestopt.

Je ziet zoveel mensen die van het ene naar het andere springen. Ze zijn ergens mee bezig, behalen niet het resultaat wat ze wilde behalen, stoppen en gaan door naar het volgende, om zo weer van voor af aan te beginnen, en later weer met iets nieuws te beginnen. Dit is niet de weg naar succes.

Stel voor jezelf duidelijke doelen en ga er voor. Je zult er ongetwijfeld langer over doen dan dat je voor ogen had, maar als je door blijft gaan, gaat het je lukken en kom je er wel.

Wees alleen niet zoals de meeste andere mensen die van het één naar het ander springen.

Focus op je ene doel.

Leerles #5: Geef NOOIT op!

Ik heb zoveel keer willen stoppen en de ‘easy way’ op willen gaan, maar de wil om verder te gaan is altijd groter geweest. Dat is ook één van de redenen waarom ik nu op #1 in PayPro sta. Ik ben altijd door gegaan.

Er gaan momenten komen dat het makkelijker is om te stoppen (en om weer iets anders te gaan doen), maar als jij écht aan datgene werkt wat jouw nummer #1 doel is, dan geef je niet op en dan blijf je er voor gaan.

Het gaat zwaar zijn, maar geloof me: het is het allemaal waard.

Neem soms even rust, maar keep on going.

Meer levenslessen?

Ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan en nog meer levenslessen delen, maar daar heb ik pasgeleden een mooie pagina voor opgezet.

Check hier de Levenslessen pagina vol met wijsheid en mooie quotes.

Uiteindelijk komt het er altijd op neer om te beginnen, actie te ondernemen en door te blijven gaan.

Trek je niets aan van andere mensen, geef niet op en wees geen mietje.

Je doelen bereiken is moeilijk. Als het makkelijk zou zijn, zou iedereen het doen.

Heb discipline en ga er voor.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Het is me gelukt: #1 in PayPro! Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen + alle leerlessen ‘along the way’

 1. Wow Jacko,

  Hele mooie post. Dit is een van de redenen waarom ik weinig mensen vertel wat ik doe of mee bezig bent. Mensen zien je niet graag slagen, zodat ze kunnen zeggen…zie je wel..ik had het je toch gezegd.

  Bizar dat er mensen waren die op verjaardagen het lef hadden om grappen te maken over hetgeen je aan het doen bent.

  Er waren inderdaad een heleboel mensen die het in geld verdienen op internet wilden maken. Inderdaad zie je in paypro weinig succesvolle producten. Het feit dat je over de breedte op nr 1 staat zegt genoeg. Je hebt namelijk ook alle producten in de (zeer concurrerende) afval niche verslagen en dat zegt genoeg.

  Nogmaal congratz met deze mijlpaal. Ik heb mij al van vele mailingslijsten uitgeschreven voor 2018, maar internetsuccesgids is een platform die ik ook in 2018 blijf volgen.

  Groet,

  Q

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *