BAM! Internet Succes Gids.nl Forum heeft 2500 topics!

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Wat in de zomer van 2016 begon met 0 topics, 0 leden en 0 reacties, zo heeft het Internet Succes Gids.nl forum vandaag de 2500 berichten bereikt.

2500 topics zijn er sinds de start van het forum geopend, en daar ben ik écht mega blij en trots om.

Ik had nooit kunnen denken en kunnen verwachten dat het forum in zo’n korte tijd van zo groot belang voor mijn business zou zijn, en dat het zoveel invloed zou hebben op de Internet Succes Gids.nl deelnemers.

Sinds de komst van het forum is het succesrate van deelnemers vele malen hoger, en heb ik super mooie dingen zien gebeuren.

Vandaag ben ik dan ook mega trots dat er een nieuwe mijlpaal is bereikt, en die wil ik dus aan de hand van dit bericht even met jullie delen.

Nieuwe leeromgeving

Voordat het forum er was, kwamen alle  support vragen in de mail binnen.

Een deelnemer had een vraag, stuurde me een mail, ik beantwoorde die en klaar.

Niet mega spannend, niet inspirerend en verder ook geen opvolging. Tweerichtingsverkeer dus.

In de zomer van 2016 kwam ik de software Huddle tegen, welke eigenlijk precies was waar ik al tijden naar op zoek was: een forum en leeromgeving in één. Ik kon hier mijn videotrainingen in plaatsen – en afschermen voor niet-klanten – en klanten konden topics openen om daar hun vragen te stellen. Daarnaast konden natuurlijk ook weer andere deelnemers in de topics reageren, zodat deelnemers elkaar konden helpen, en ook ideeën met elkaar konden uitwisselen.

Dit begon dus allemaal in de zomer van 2016, maar ik had toen nog geen idee dat het forum van zo’n groot belang zou zijn voor de toekomst van Internet Succes Gids.nl.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Rustig beginnen

Omdat het forum eigenlijk al direct te gebruiken was, en ik vrij snel alles klaar had gezet, stond het forum al in een week live en was alles klaar voor gebruik.

Ik wilde het nog niet gelijk volop lanceren, maar eerst afwachten hoe het ontvangen werd.

Wat ik daarom deed is elke keer als ik een vraag per mail kreeg, ik een automatische mail had klaargezet, waarnaar ik mensen verwees naar het forum, zodat ze daar een topic konden openen. Dit ging eigenlijk heel goed, en boven verwachting. Mensen openden super snel een topic, en tot mijn verbazing zag ik dat andere mensen ook al snel gingen reageren op bestaande topics.

Het eerste topic op het Internet Succes Gids.nl forum.

Toen het forum wat gevuld was en mensen er bekend mee waren, besloot ik het hele klantenbestand naar het forum te importeren, en een mailing te versturen waarin ik het forum naar iedereen lanceerde.

Hier heeft ongeveer een half jaar tussen gezeten (sinds de start van het forum en het daadwerkelijk importeren van de klanten), dus vandaar dat ik het ‘rustig beginnen’ noem ;-).

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Onmisbaar verlengstuk van Internet Succes Gids.nl

Sinds de lancering is het forum dan ook een onmisbaar – en vooral kenmerkend – stuk van Internet Succes Gids.nl geworden.

Als ik in de Analytics van het forum kijk, zie ik dat 81% van de bezoekers terugkerende bezoekers zijn. Dat betekent dus dat van alle bezoekers, ruim 80% het forum opnieuw bezoekt.

Het is ongelofelijk tof om te zien dat andere deelnemers elkaar helpen en dat ik vaak dezelfde gezichten terug zie komen.

Het forum zou niet kunnen bestaan zonder andere deelnemers, en ik ben alle deelnemers dan ook enorm dankbaar voor hun bijdrage aan het forum – waarmee we dus vandaag de 2500 topics hebben bereikt.

Dit is ongetwijfeld nog maar het begin, en ik ben er van overtuigd dat er nog veel meer toffe dingen aankomen!

O ja, voor de mensen die het forum nog niet bezocht hebben, check het forum hier en stel je even voor :-).

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *