Tip: Plaats regelmatig nieuwe artikelen voor meer bezoekers

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
Een gezegde op het internet: content is king

Regelmatig vragen mensen aan me wat ze kunnen doen om meer bezoekers naar hun website te krijgen. Als ik dan naar hun website kijk, verbaast het me niks dat ze bijna geen bezoekers hebben.

Het is gewoon een statische website, met daarop content die al tijden hetzelfde is, en waar nooit nieuwe content aan toegevoegd is.

Het advies wat ik dan ook altijd geef is om regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen.

In dit artikel lees je waarom.

Nieuwe artikelen zorgen voor een hogere positie in Google

Google houdt van nieuwe, unieke artikelen. Hoe meer unieke artikelen jij plaatst, hoe beter jouw positie in Google zal zijn. En hoe hoger jouw positie in Google is, hoe meer bezoekers je zult krijgen.

Het is natuurlijk niet zo dat als je artikelen schrijft die niks met het onderwerp van jouw website te maken hebben, dat je daardoor voor wordt beloond door Google. Schrijf artikelen welke te maken hebben met het onderwerp van je website, en waar de bezoeker door geholpen word en ook daadwerkelijk wat aan heeft.

Er zijn meer manieren om er voor te zorgen dat jouw website hoog in Google scoort. Ontdek 5 handige tips om jouw website hoger in Google te krijgen.

Meer bezoekers dankzij regelmatig nieuwe content schrijven.
Hierboven zie je een stijgend bezoekersaantal in Google Analytics. Simpelweg door regelmatig nieuwe content te plaatsen, komen er meer bezoekers naar mijn website uit de gratis zoekresultaten van Google.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Meer aandacht op social media

Als je regelmatig nieuwe artikelen op je website plaatst, kun je daar ook flink wat bezoekers uit social media halen. Hiervoor moet je natuurlijk wel artikelen schrijven waar jouw doelgroep wat aan heeft.

Schrijf je een goed artikel wat interessant is voor jouw doelgroep, dan is de kans groot dat mensen jouw artikel gaan delen op social media. Ook dit zijn gratis bezoekers waar je in principe niet veel voor hoeft te doen.

Ik heb het bijvoorbeeld wel eens gehad dat mijn artikel opgepakt werd door een grote website, en ik hier zodoende meer dan 700 bezoekers van heb gehad! Dat is toch mooi meegenomen dacht ik zo ;).

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Wordt een echte autoriteit

Door actief te gaan bloggen zal de bezoeker jou op den duur echt gaan zien als een autoriteit.

Weet je niet precies hoe je een goed artikel moet schrijven? In dit artikel geef ik 5 tips voor het schrijven van een goed artikel.

Als mensen jou als een echte autoriteit gaan zien op jouw vakgebied, dan zullen mensen sneller geneigd zijn om van jou iets te kopen. Ze weten dan dat jij er verstand van hebt en dat ze bij jou moeten zijn. Jij bent de aangewezen persoon waar ze moeten zijn.

Het regelmatig schrijven van goede, unieke content op jouw website, zorgt dus niet alleen voor een betere positie in Google, maar ook om bezoekers er van te overtuigen dat ze bij jou moeten zijn.

Ik raad dan ook zeker aan om regelmatig nieuwe content te schrijven. Zelf probeer ik elke dag wel een artikel te schrijven, maar dat is niet noodzakelijk. Je kunt ook – bijvoorbeeld – twee keer in de week een artikel schrijven.

Naast het schrijven van nieuwe content, zijn er ook andere manieren om bezoekers naar je website te krijgen. Lees een uitgebreid artikel over hoe je bezoekers naar je website kunt krijgen.

Hoeveel nieuwe artikelen schrijf jij per week? En merk je het verschil?

Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Tip: Plaats regelmatig nieuwe artikelen voor meer bezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *