NIEUW: Kom ook naar de eerste ISG Workshop!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Bezoekers die het forum een beetje volgen weten het al, maar bij deze wil ik het ook op via de Internet Succes Gids.nl blog communiceren: op vrijdag 24 november 2017 vindt de eerste ISG Workshop plaats!

Dit is een live workshop waarin ik met een bescheiden groep help om een affiliate website op te zetten, of om de huidige affiliate website te verbeteren.

We beginnen om 09:00 uur en eindigen de dag rond 18:00 uur met een borrel met genoeg inspiratie, motivatie, kennis en ideeën over affiliate marketing en internet marketing.

Waarom deze ISG Workshop?

Ik merkte dat er veel interesse is naar een moment waarin mede-affiliate marketeers elkaar konden zien, en ideeën konden uitwisselen.

Vanuit de community werden er af en toe wel pogingen gedaan om een offline meetup te organiseren, maar dit kwam er telkens niet van.

Vandaar dat ik besloten heb om vanuit Internet Succes Gids.nl een Workshop te organiseren.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat houdt de Workshop precies in?

De Workshop vindt plaats van 09:00 tot 17:00 uur – met nog een uur tijd voor een borrel. Dat betekent dat we dus de hele dag hebben.

In de Workshop vertel ik je, en laat ik je zien hoe ik een affiliate website opbouw, en waar je allemaal op moet letten. Ook geef ik je tips om meer en sneller resultaat te krijgen.

Het belangrijkste element van de Workshop is dat we écht actief alle affiliate sites van de deelnemers gaan bespreken, om te kijken wat er beter kan en waar het eventueel fout gaat.

Het doel van de Workshop is dat iedereen naar huis gaat met genoeg ideeën, kennis en inspiratie om verder aan de slag te gaan!

Ook kun je tijdens de Workshop natuurlijk lekker met elkaar netwerken, om zo weer van elkaar te leren.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Meer informatie over de Workshop

Omdat ik de Workshop klein en bescheiden wil houden, is er maar beperkte plek (15 mensen, nu nog maar 7).

Wil je er bij zijn? Dan raad ik je aan om naar deze pagina te gaan, daar vind je namelijk meer informatie en kun je jezelf aanmelden.

Ik kan je beloven dat het een super leerzame en waardevolle dag gaat worden!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *