Nederlands audioboek Zoals een Mens Denkt (James Allen) ingesproken!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Mensen die me al een tijdje volgen, die weten dat ik een enorme fan ben van het boek As A Man Thinketh (James Allen).

Dit kleine boekje beluister ik bijna elke dag, en haal ik enorm veel inspiratie uit.

Ik denk dat iedereen dit boek tenminste één keer zou moeten lezen en raad het dan ook iedereen aan. Voor veel mensen is de Engelse versie (het origineel) iets te moeilijk, en dus heb ik besloten om het boek naar het Nederlands te vertalen – deze kun je hier downloaden.

Na het uitbrengen van de Nederlandse versie kreeg ik veel verzoeken om een audioboek op te nemen, en dus het boek voor te lezen. Dat heb ik gedaan en is hieronder te beluisteren op zowel YouTube als SoundCloud en Spotify.

Zoals een Mens Denkt in het Nederlands

Hieronder de verschillende mogelijkheden om overal de Nederlandse versie van Zoals een Mens Denkt te beluisteren.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

SoundCloud

Beluister hieronder Zoals een Mens Denkt op SoundCloud.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

YouTube

Beluister hieronder Zoals een Mens Denkt op YouTube.

Waarom doe ik dit gratis?

Van enkele mensen heb ik de vraag gehad waarom ik dit gratis doe en uitbreng.

Dit doe ik simpelweg omdat ik denk dat zoveel mogelijk mensen dit boek zouden moeten lezen, en naar de ‘regels’ hiervan zouden moeten leven.

Mijn leven is enorm verbeterd na het ‘begrijpen’ van Zoals een Mens Denkt; op alle mogelijke vlakken. Ik ben een rustiger mens geworden.

Ik geloof er in dat het verder verspreiden van dit boek een hele mooie missie is, en veel mensen er door geïnspireerd kunnen raken om een mooier leven te hebben.

Ik wil je dan ook echt aanraden het boek minimaal één keer te lezen of te beluisteren, en het langzaam op je in te laten werken.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “Nederlands audioboek Zoals een Mens Denkt (James Allen) ingesproken!

  1. Hee Jacko, heb je dit in een take opgenomen? Je verontschuldigt je aan het begin voor eventuele stotter, maar ik heb ze niet ontdekt, je was heel regelmatig in voorlezen (misschien iets wat je vaker moet doen, je bent er goed in).
    Dit werk ga ik voortaan (bijna) elke ochtend luisteren, om het in mijn geheugen te griften.

    Groeten Thijs

    1. De link naar Spotify werkte niet meer nee, die hebben het weggehaald. De andere audio’s/video’s werken wel.

      Ook is het boek te vinden op: bol.com . Zoek op: Zoals een mens denkt – James Allen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *