Miljonairsmodel Review van Casper Camps – Mijn ervaringen

Miljonairsmodel review en ervaringen van Casper Camps.

Benieuwd naar het Miljonairsmodel van Casper Camps? In deze review ga ik mijn ervaringen met je delen.

Het Miljonairsmodel van Casper Camps is al een tijdje op de markt en er is al veel over gezegd en geschreven. Er zijn op internet genoeg verhalen te vinden van mensen die er daadwerkelijk geld mee hebben verdiend, maar er zijn ook verhalen te lezen van mensen die er (nog) niks mee verdienen.

Twijfel je zelf over het Miljonairsmodel van Casper en weet je nog niet zeker of je er zelf mee moet gaan beginnen?

Een maand geleden besloot ik zelf met het Miljonairsmodel aan de slag te gaan, om zo een eerlijke review te schrijven en mijn ervaringen met jou te delen.

Inhoud Miljonairsmodel review:

Wie is Casper Camps?

casper camps

Voordat ik met een programma aan de slag ga, vind ik het altijd wel zo fijn om te weten van wie ik nou eigenlijk koop. In dit geval is dat Casper Camps.

Casper Camps is al een tijdje actief in de internet marketing wereld en heeft dan ook al een naam opgebouwd in de community.

Als je bijvoorbeeld op YouTube en Google gaat zoeken naar Casper Camps, kom je genoeg informatieve video’s en artikelen tegen. Hij weet dus wel waar hij het over heeft.

Casper gebruikt ook zijn echte naam, en dat zie je tegenwoordig niet meer vaak, wat natuurlijk een goed teken is.

Hij woont in Curaçao en leeft vanuit daar de ‘Internet lifestyle’.

Natuurlijk zal het belastingtechnisch ook wel zijn voordelen hebben ;-).

Anyway, over Casper vind ik veel positieve verhalen en het lijkt er ook op dat hij reageert op mails en berichten van klanten. Daarnaast heeft hij daadwerkelijk genoeg internet marketing kennis in huis, en kan hij je dus genoeg vertellen!

Wat is het Miljonairsmodel?

Het Miljonairsmodel is een videotraining waarin door Casper stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe je geld kunt verdienen op het internet.

Hierin komen verschillende verdienmodellen aan bod, en Casper legt alles erg goed uit.

Het gaat hier niet om een simpel ebookje waar je toegang tot krijgt, maar een volledige videotraining die van zeer hoge kwaliteit is.

Casper vertelt je hier niet slechts één methode om geld te verdienen op het internet, maar laat je verschillende manieren zien die allemaal werken.

Zo bestaat één module uit het maken van YouTube-video’s, die verwijzen naar een product wat je promoot.

Als iemand die de video kijkt op je affiliate link (jouw persoonlijke link) in de beschrijving klikt en het product wat je promoot daadwerkelijk koopt, krijg je daar een bepaald bedrag commissie over.

Casper laat je precies zien hoe je veel kijkers naar je filmpje(s) gaat krijgen, en hoe je die kunt ‘converteren’ naar kopers.

Dit is dus nog maar één verdienmodel die Casper laat zien, er zijn er nog veel meer.

Zo is er ook een methode die Casper laat zien waarin je in een korte tijd een heel grote e-mail lijst kunt opbouwen, waardoor je geld kunt verdienen door simpelweg geautomatiseerde e-mails te versturen.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je iets niet snapt, want Casper legt je alles uit.

Wat zijn mijn ervaringen met het Miljonairsmodel?

Toen ik met het Miljonairsmodel begon was ik aanvankelijk wat sceptisch, maar dit heeft Casper omgezet in enthousiasme.

Nu ik ongeveer een maand bezig ben met het Miljonairsmodel heb ik ongeveer 200,- euro verdiend met slechts één methode uit de training.

Dit komt natuurlijk ook een beetje omdat ik al wat kennis van internet marketing heb, maar 50,- tot 100,- euro in de eerste maand moet makkelijk te doen zijn.

Je moet echter wel beseffen dat je er wel wat voor moet doen. Het is niet zo dat wanneer je het Miljonairsmodel aanschaft, je daarna zonder wat te doen rechtstreeks inkomsten op je bankrekening krijgt, zo simpel is het natuurlijk niet.

Maar als je bereid bent om er volledig voor te gaan en aan de slag gaat met de informatie die Casper je vertelt, dan weet ik 100% zeker dat je hier geld mee gaat verdienen.

Wanneer je het principe dan snapt en alles hebt opgezet, kun je hier op een relatief simpele manier geld mee verdienen, zonder dat je er dan nog veel tijd in hoeft te steken.

Moet ik het Miljonairsmodel kopen?

Het Miljonairsmodel kost 50,- euro en ik vind dat je het daarvoor niet kunt laten om hier mee aan de slag te gaan.

Nogmaals, in de eerste maand dat ik hier mee aan de slag ben gegaan heb ik zo’n 200,- euro verdiend en dus heb ik de kosten er makkelijk uitgehaald.

Wil jij leren hoe je geld kunt verdienen op het internet en ben je bereid hier een paar uur per dag in te steken?

Dan is het Miljonairsmodel van Casper zeker een veilige keuze die ik van harte kan aanraden.

Update: Het Miljonairsmodel is offline gehaald. Klik hier voor een andere manier om miljonair te worden.

Ga Nu Naar De Affiliate Marketing Revolutie (NIEUW!) 

Miljonairsmodel
Review door Jacko Meijaard op 2015-06-01
Beoordeling: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *