Meer bezoekers naar je website? Gebruik deze 7 tips!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
meer bezoekers

Meer bezoekers naar je website krijgen is cruciaal als je je website wilt laten groeien.

Als je een website hebt, wil je natuurlijk dat er elke maand meer bezoekers naar je website komen als de maand ervoor.

Meer bezoekers betekent (als je website tenminste goed is ingericht) meer omzet.

Maar hoe krijg je nou meer bezoekers naar je website? Op deze pagina geef ik je 7 gouden methodes om zo snel mogelijk meer bezoekers naar je website te krijgen.

Inhoudsopgave

Hou je vast, want daar gaan we!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

#1: Optimaliseer je website voor Google

Één van de beste methoden die ik toepas om meer bezoekers te krijgen is door mijn website(s) te optimaliseren voor Google.

Doordat ik telkens hoger in Google scoor, krijg ik telkens meer bezoekers naar mijn website(s).

Elke maand groeit het aantal bezoekers wat uit Google komt, en het mooie hiervan is dat dit bezoekers zijn die gratis naar mijn website komen.

Je website optimaliseren voor Google is helemaal niet moeilijk, check deze tips om hoger in Google te komen en deze SEO Tips.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

#2: Plaats elke week nieuwe content

De beste manier om hoger in Google te komen is door continu nieuwe content op je website te plaatsen.

Door telkens nieuwe content op je website te plaatsen, ga je telkens op meer zoektermen scoren in Google. Hierdoor ziet Google jouw website scoren, en gaat Google jou telkens meer waarder, en dus hoger in de zoekresultaten plaatsen.

Nieuwe content plaatsen is simpel. Onderzoek welke onderwerpen interessant zijn voor jouw doelgroep, en plaats daar artikelen over. Precies hetzelfde als wat ik met dit artikel heb gedaan.

Grote kans dat jij op Google hebt gezocht naar methoden om meer bezoekers te krijgen, en zo ben je op deze pagina terecht gekomen. Ook dit is content, en elke week plaats ik nieuwe content op soortgelijke zoektermen. Hierdoor groeit mijn website continu en krijg ik telkens meer bezoekers naar mijn website.

#3: Adverteer op Google/Facebook/Instagram

Een andere manier om meer bezoekers naar je website te krijgen, is door te gaan adverteren op Google en social media.

Als je betaald voor bezoekers, is het natuurlijk niet zo moeilijk ;-).

Het opzetten van een advertentie is niet moeilijk, en kan in no-time voor bezoekers zorgen. Dat in tegenstelling tot je website optimaliseren voor Google, want dat heeft tijd nodig.

Als je vandaag een advertentie opzet in Google, Facebook, Instagram of een ander netwerk, dan kun je daar vandaag al honderden of zelfs duizenden bezoekers uit halen.

De kunst is dan natuurlijk wel dat deze bezoekers converteren naar klanten en leads, anders ben je alleen maar geld aan het uitgeven, en komt er niks binnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

#4: Laat affiliates je product promoten

Een methode die ik met succes toepas om meer leads en bezoekers naar mijn website te halen, is door het inzetten van affiliates.

Affiliates promoten mijn product in ruil voor commissie.

Wanneer iemand via een affiliate mijn product koopt, dan krijgt de commissie daar een vast bedrag per verkoop voor. Hierdoor betaal ik dus alleen maar als er via de affiliate een verkoop plaatsvind.

Affiliates kunnen voor enorm veel bezoekers zorgen.

Je doet er dus goed aan om er eens over na te denken om je producten bij een affiliate netwerk onder te brengen, zodat affiliates jouw producten kunnen promoten, en zo dus voor meer bezoekers, meer leads en meer verkopen kunnen zorgen.

#5: Upload video’s naar YouTube

Wist je dat na Google, YouTube de grootste zoekmachine ter wereld is?

Je doet er dus goed aan om video’s te uploaden naar YouTube, en in de beschrijving van de video’s te verwijzen naar je website.

YouTube is goed voor super veel bezoekers, en wanneer veel mensen je video’s bekijken, dan gaat een percentage van de kijkers ook naar je website.

Daarnaast wordt je zichtbaarheid beter, en wordt je website er ook sterker van (links naar jouw website). Plaats de video’s ook op jouw website in relevante artikelen, dan ga je namelijk beter in Google scoren en ook de bezoekers vinden dit fijn. Mensen kijken tenslotte graag naar video’s.

Start dus met het maken van een YouTube kanaal en plaats daar op regelmatige basis video’s op.

#6: Start een forum

Een forum is om een grote stroom aan bezoekers naar je website te krijgen. Door een open forum te maken en deze te introduceren aan je doelgroep kun je namelijk enorm veel user-generated content op je website krijgen.

Deze content (topics en reacties) worden goed geïndexeerd door Google en zorgen zo voor veel extra gratis bezoekers naar je website.

Het mooie van een open forum is dat gebruikers makkelijk reageren op gestarte topics en zo dus voor allemaal content zorgen.

Met een forum zorg je er ook voor dat mensen terug blijven komen, omdat ze willen zien of er weer nieuwe content is. Als je het forum een beetje leuk indeelt kan dit een grote asset worden van je business.

Je wordt zo namelijk ook snel als een autoriteit gezien; op een forum staat enorm veel waardevolle, handige content.

Hier vind je bijvoorbeeld mijn internet marketing forum.

#7: Bouw je eigen mailinglijst op

Door het hebben en beheren van een mailinglijst, kun je op een makkelijke manier enorm veel bezoekers naar je website krijgen… wanneer jij dit eigenlijk maar wilt.

Wanneer ik een mailing naar mijn mailinglijst doe, ben ik het komende uur verzekerd van honderden bezoekers naar mijn website (en dus naar mijn product).

Je doet er dus goed aan om een mailinglijst op te bouwen als je meer bezoekers wilt.

Op deze pagina leg ik je uit hoe je een mailinglijst kunt opbouwen.

Belangrijk is dat je goede give-away hebt; een reden waarom mensen zijn of haar mailadres zouden achterlaten op jouw website.

Door een landingspagina te maken en daar bezoekers naar te sturen, kun je in korte tijd veel leads verzamelen.

Direct meer bezoekers naar je website?

Je hebt nu zeven tips gelezen die je kunt gebruiken om meer bezoekers naar je website te krijgen.

Om je nog verder op weg te helpen om nog sneller meer bezoekers naar je website te krijgen, wil je aanraden om op onderstaande knop te klikken.

Ik leg je daar namelijk een methode uit om in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid aan super gerichte bezoekers naar je website te krijgen, en om zo dus meer geld met je website te verdienen.

Klik hier om meer te weten over mijn geheime methode waarmee ik dagelijks 250,- euro mee verdien >>

Als je nog vragen hebt, of zelf een methode hebt om meer bezoekers te krijgen, laat die dan hieronder in de reacties achter!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

4 reacties op “Meer bezoekers naar je website? Gebruik deze 7 tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *