Opnames SEO Vraag en Antwoord webinar (donderdag 5 juni)

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
live webinar

Afgelopen donderdag (5 juni om 18:45 uur) heb ik opnieuw een live Vraag en Antwoord webinar georganiseerd.

Ik kreeg namelijk veel vragen van mensen die het vorige Vraag en Antwoord webinar gemist hadden, dat ik had besloten om dit nogmaals te organiseren.

Dit keer konden mensen al hun vragen omtrent zoekmachine optimalisatie (SEO) kwijt.

Het webinar vond plaats op de Internet Succes Gids.nl en werd opgenomen. Je kunt dus gewoon de herhaling + de gestelde vragen hieronder bekijken.

Herhaling webinar:

Er werd enorm veel waardevolle informatie gedeeld, en na afloop (en tijdens het webinar) kwamen er veel positieve reacties binnen. Prachtig om te zien!

Artikelen die bij het webinar horen; en die sowieso goed zijn om eens door te lezen zijn:

Veel plezier met het kijken van de herhaling en hopelijk doe je wat met de informatie. Onthoud dat actie de sleutel tot succes is.

Succes!

Heb je nog vragen? Laat het even weten in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

26 reacties op “Opnames SEO Vraag en Antwoord webinar (donderdag 5 juni)

 1. Hey Jacko!

  Volgens mij ben ik de eerste!

  Ik heb een vraagje voor je:

  Wat raad jij nou aan om echt hoog in Google te scoren? Gebruik je backlinks?

  Ik hoor het graag van je!

 2. Ik hoor veel verschillende manieren om een website hoger in Google te krijgen, maar het is voor mij onduidelijk wat nou echt werkt en waar je de beste resultaten mee krijgt.

  Ik probeer al maanden een website te laten ranken, maar tot nu toe geen succes. Wat raad je aan om te doen Jacko?

  Alvast bedankt.

  1. Dat is en blijft een goede vraag. Mijn website rankt ook nog niet zoals ik had gehoopt, maar webmaster laat zien dat ik langzamerhand toch begin te stijgen. Verder zorg ik ervoor dat de website in beweging blijft, door plaatjes, links toe te voegen.

   Kan soms frustrerend zijn om te bloggen, maar nog niet de resultaten ervan zien, maar gewoon blijven volhouden. Ik heb in iedere geval zin in de webinar van a.s. donderdag

 3. Beste Jacko,

  Ik weet dat je met bloggen veel bezoekers via Google kunt krijgen. Maar ik weet niet waarover ik moet bloggen en hoe ik dit goed aan moet pakken.

  Kun je me hier advies over geven? Bedankt.

  Groetjes Marjolein

 4. kijkt google ook naar je lengte van een zoekwoord? of is dit niet relevant?

  welke criteria hanteert google, daar bedoel ik mee. jij schrijft een artikel met dezelfde zoekwoord als ik en je seo is gelijk. Wie geeft google nu voorrang?

  Er wordt altijd gevraagd: hoe kom ik hoog in google, ik ben benieuwd waardoor daal in je google?

  groet!
  Piet

 5. Beste Jacko,

  Leuk zo’n live vragenuurtje, ik probeer d.m.v. van goede content ook te stijgen in de zoekmachines, zoals velen hier. Zelf ben ik een website gestart over de afbetaling van auto’s. Is het gebruik van Facebook/Twitter/Google plus knoppen altijd in je voordeel voor een website?

  Groetjes, Dirk

 6. Hoi Jacko,

  waar in wordpress moet je de zoekwoorden verwerken? en hoeveel zoekwoorden mag je gebruiken?

  Mvg.
  M.J.

 7. Hey Jacko

  Welke Plugins zou jij me willen aanraden om op mijn word-press te plaatsen.
  Heb jij een bepaald product bij Pay-Pro dat je zou willen dat ik promoot? (ik heb een affiliating overeenkomst bij Pay-pro)

  Groetjes en tot straks op het webinar (als het weer niet is zoals de vorige keren dat ik het allerlaatste moment nog moet afhaken om dat ik dringend ergens anders moet aanwezig zijn)
  Theo

 8. Dag Jacko,
  Ik heb altijd begrepen, dat het heel erg eenvoudig is om mee te doen, maar als ik zie wat voor vragen er worden gesteld, dan snap ik ook waarom ik nog steeds niet meedoe.
  Ik heb te weinig verstand van de computer en daarom ben ik op het laatste moment gestopt, heb wel veel gekeken en mij opgeven is nog nooit gelukt, schrok steeds terug. Heb nog nooit betaald, wil je mij helpen?
  Alvast bedankt en hartelijke groet van huis tot huis

 9. Hoi Jacko,

  Ik hoor soms verhalen dat linken niet belangrijk zijn maar vandaag kreeg ik een mail binnen en daar stond in dat Google dat nog steeds héél belangrijk vindt om hoog in Google te komen.
  Ik hoor het wel van je.

  Alvast bedankt.

 10. Bij het verkopen van een website, hoe bepaal je de prijs. Stel je krijgt per dag maar 2 bezoekers, kan je dat meenemen in de onderhandeling?

 11. na plm. hoeveel unieke blogberichten wordt je een authoriteit voor google?

  Hoe moet ik google zien? Zitten daar een groepje mensen die de hele dag controleren? Kun je dit eens goed uitleggen bvd

 12. Een techniek om snel te ranken in Google is het gebruik maken van een Private Blog network. Dus domeinen kopen met een hoge PR (2-4). Deze domeinen moeten kwalitatief goede backlinks hebben. Dus geen spammy backlinks.
  Vanuit deze domeinen die relevant moeten zijn aan je moneysite link je dan naar je site (niet meer dan 3 links per domein). De domeinen koop ik op Registercompass.com voor maximaal € 50 per domein en ik maak ze relevant aan mijn moneysite. Verder moet je On page SEO doen.

  Vaak rank je dan in een paar weken op pagina 1.
  Ik raad iedereen aan om geen tijd te besteden aan content indien je nog niet rankt op pagina 2. Zodra je daar staat met je site zorg je voor meer hoge en kwalitatievev PR-backlinks.

  Jacko hoe denk jij over het voorgaande?

 13. Wat is jou mening over het aanschaffen van een expired domain, om de oudheid, autoriteit van die oude domein te gebruiken om sneller te ranken?

  1. Hi Jacko, misschien niet on topic. Als ik in mijn webmaster tool bekijk, wordt aangegeven dat ik voor bepaalde termen op een bepaalde positie scoor

   Als ik dan naar google ga om mijn positie te bekijken, zie ik dat ik veel lager sta. Heb jij dat ook met jou keywords?.

   1. Hoi Quincy,

    Net te laat ;)!

    Dit klopt! Google Webmaster Tools laat de gemiddelde positie zien. Vaak is het zo dat de zoekresultaten voor iedereen anders zijn. Dus jij ziet weer andere posities als je buurman (om het zomaar even te zeggen).

    Google Webmaster Tools laat dus de gemiddelde positie van de zoekresultaten zien. Daarnaast loopt Google Webmaster Tools vaak een paar dagen achter, dus is het niet altijd relevant. Zolang je maar ziet dat de zoekwoorden blijven stijgen, zit je goed!

    Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *