Like Internet Succes Gids.nl op Facebook!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Vind ik leuk Facebook knop

De vaste bezoeker zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat er in de widgets een Facebook like box van Internet Succes Gids.nl staat.

Door deze Facebook like box direct op mijn website zichtbaar te maken wil ik me meer gaan focussen op sociale autoriteit, en tegelijkertijd dus ook op mijn Facebook pagina.

Ik merkte namelijk dat ik de afgelopen tijd heel weinig met Facebook gedaan heb, en dat is natuurlijk jammer. Tijd dus om een Facebook pagina te maken :)!

Wat is er tenslotte leuker dan enorm veel Facebook fans ;)?

Om mijn Facebook pagina wat meer in het oog te krijgen heb ik dus besloten om een zogenaamde ‘Facebook like box’  op mijn website geplaatst. Deze vind je aan de rechterkant van de website.

De Facebook like box widget.
Hierboven zie je hoe de Facebook like box er op Internet Succes Gids.nl uit ziet.

Het leuke van deze ‘like box’ is dat je de Internet Succes Gids.nl Facebook pagina direct vanaf mijn website kan liken. Daarnaast zien nieuwe bezoekers direct het aantal fans, en straalt het dus ook een stukje ‘sociale autoriteit’ uit.

Waarom een Facebook pagina?

Misschien dat je je afvraagt waarom ik een Facebook pagina voor Internet Succes Gids.nl heb gemaakt.

De reden hiervoor is dat ik merk dat veel mensen mij als persoon gaan toevoegen als persoon. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar op mijn persoonlijke Facebook profiel, plaats ik nou eenmaal niet zoveel informatie over internet marketing, zoekmachine optimalisatie of social media.

Als ik dat zou doen, zouden mijn vrienden gek van al die berichten worden ;).

Daarom heb ik besloten een Facebook pagina van de Internet Succes Gids.nl te maken.

Wat vind je op de Internet Succes Gids.nl Facebook pagina?

Heb je de Internet Succes Gids.nl Facebook pagina nog niet geliked? Doe dat dan meteen; je gaat een hoop exclusieve content tegenkomen!

Denk bijvoorbeeld aan inspirerende video’s, toffe plaatjes, informatieve artikelen en nog veel meer.

Ook zit ik er aan te denken om geheime Facebook evenementen te organiseren, die dus alleen maar voor de Facebook fans beschikbaar komen.

Daarnaast word je vanzelf op de hoogte gehouden als ik een nieuwe blog heb geschreven, en kun je daar natuurlijk op Facebook weer op reageren.

Genoeg reden om te liken dus ;).

Ik zou het in ieder geval enorm tof vinden als je de Internet Succes Gids.nl Facebook pagina even ‘leuk vind’ :)!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]